Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Arkadasim hangi sehirde yasiyorsun bilmiyorum ama rahim aldirma islemlerine hemen girisme biraz soguk kanli olup sakince dogru doktorda olup olmadigindan emin ol. Banada ameliyat demisti tum doktorlar, ameliyat olmadan kurtuldum. 2 yil ilacti, kremdi bagisiklik icin ahcc idi derken negatif sonuc aliyorum artik. Allah sifalar versin. Bir an once ahcc temin etmeye bakin.
Üzerinden çok zaman geçti yazının merhaba yarın tam iki hafta olucak 2. Ameliyatımı oldum sonuçlarda rahim kanseri çıktı ve rahim tüpler lenfler alındı şimdi evde yarmandayım.

Kızlar dun bende gıttım sıgıllerı yaktırmaya gecen gıttıgımde rahım agızı fln temız demıs bu sfer sadeve vajına ksmına sıt doktu ztn bnm sıgıller gozukuyor lazerle yakıldı tekrardan rahım agızını konrrol etmedı kontrole gıdınce baktıracagım onada bırde evet bu asıt rahım agızına sıkılan asıt can yakıyor hatta uyusturuyor
Kadın doğuma mı gidiyorsunuz cildiyrye mi ?

Kadın doğuma mı gidiyorsunuz cildiyrye mi ?
Kadın dogum cnm bence de takmayın arkadaslar en kotu sunu dusunun bız bılıyoruz bu bıruz bızde var ona göre onlemımızı alıyoruz hc bılmeseydık dırek kanser olunca ogrenecektık bnı genıtal korkutmuyor sıgıl cıkar yakarız en kotu leep olurz fln benı agız korkutuyor malesef bundada rahatlatacak olanlar varsa yazsın lutfen

Üzerinden çok zaman geçti yazının merhaba yarın tam iki hafta olucak 2. Ameliyatımı oldum sonuçlarda rahim kanseri çıktı ve rahim tüpler lenfler alındı şimdi evde yarmandayım.
Geçmiş olsun allah şifa versin canım. Ahcc kullanmaya başla yinede.. rahim kanseri mi cıktı rahim ağzı kanseri mi ? Çünkü hpv rahim ağzı kanseri yapıyor rahim değil

Arkadaşlar kesinlikle öyle takmazsan biraz daha iyisin zamanla insan topluyor ama ben negatif olacağıma inanıyorum artık ve sadece ahcc kullanıp tedavimi oluyorum ahcc almak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir ilaç Türkiye’ye geldi isteyeni yönlendirebilirim :) kısaca bilgi vereyim ben kutusunu 350 liraya aldım ama hani o anki kura da bağlıymış olay ilaç ingiletereden geldiği için Türkiye’ye gelen gümrük sıkıntısı yaşadığı in time health marka 500 mglik üretim yapmış kutulu geliyor zaten ilaç yani 20 gün gidiyor bir kutusu bilginiz olsun
Kaç kutu kullanmak gerekiyor?

Geçmiş olsun allah şifa versin canım. Ahcc kullanmaya başla yinede.. rahim kanseri mi cıktı rahim ağzı kanseri mi ? Çünkü hpv rahim ağzı kanseri yapıyor rahim değil
Cnm ılerleyınce rahım kanserı oluyor ıste dedıgı gıbı lenflerw fln sıclarıyor pekı kac senelık evlısın nekdr surede kansere cevırdı daha once smear fln yaptıryormuydun hpv hangı tıp vardı bızı bılgılendır lutfen cok gecmıs olsn rabbım sıfa versın ınsallah

Sağol allah razı olsun rahim ağzını 1 buçuk ay önce aldırdım fakat yetersiz olmuş yani cerrahi sınırları geçmiş kanser rahim ağzını geçmiş

Cnm ılerleyınce rahım kanserı oluyor ıste dedıgı gıbı lenflerw fln sıclarıyor pekı kac senelık evlısın nekdr surede kansere cevırdı daha once smear fln yaptıryormuydun hpv hangı tıp vardı bızı bılgılendır lutfen cok gecmıs olsn rabbım sıfa versın ınsallah
Aynen ilerlemiş 18 yıl biticek evliliğimin ne kadar sürede çevirdi bilinmiyor zaten doktorların demesi yani hemen 1 sene içerisinde olan bir olay değilmiş çok sinsi bir virüs olduğunu söylüyor. Ben en fazla 8 senedir hiç smear yaptırmadım büyük ihmalkarsızlık.. hpv 16 ve 18 typ ikiside çıktı. Ocak 8 de rahim ağzı alındı fakat kanser cerrahi sınırları geçmiş o yüzden şubat 15 inde rahim tüpler ve lenfler alındı tam 5 saat sürmüş ameliyatım 3 tane çocuğum var 34 yaşı dayım doktorum rahmimi almak istemedi yarısını almayı tavsiye etti fakat bunun tekrarlanma imkanı çok yüksek tekrar tekrar ameliyat olamam hiç te pişman değilim hatta kafam çok daha rahat birde şu iyileşme sürecini de atlatabilsem çok daha iyi olucam..

Aynen ilerlemiş 18 yıl biticek evliliğimin ne kadar sürede çevirdi bilinmiyor zaten doktorların demesi yani hemen 1 sene içerisinde olan bir olay değilmiş çok sinsi bir virüs olduğunu söylüyor. Ben en fazla 8 senedir hiç smear yaptırmadım büyük ihmalkarsızlık.. hpv 16 ve 18 typ ikiside çıktı. Ocak 8 de rahim ağzı alındı fakat kanser cerrahi sınırları geçmiş o yüzden şubat 15 inde rahim tüpler ve lenfler alındı tam 5 saat sürmüş ameliyatım 3 tane çocuğum var 34 yaşı dayım doktorum rahmimi almak istemedi yarısını almayı tavsiye etti fakat bunun tekrarlanma imkanı çok yüksek tekrar tekrar ameliyat olamam hiç te pişman değilim hatta kafam çok daha rahat birde şu iyileşme sürecini de atlatabilsem çok daha iyi olucam..
Atlatırsın hiç merak etme canım iyileşme sürecinde hemencecik olsun inş. Ne güzel çocuğun fln var şükür Allahım herkese şifa versin inş.

Canım şunu merak ediyorum rahim alındıktan sonrada bu virüs başka yere sıçrayabiliyordu?başka organlara ben ben hiç duymadım ama merak ettim.gecmis olsun Inss bir sıkıntı çıkmaz bidaha

Arkadaşlar sesiniz solugunuz çıkmıyor nerelerdesiniz?
Doktora giden yok galiba ya da yeni uye :) valla ben arada bakiyorum artik eskisi kadar bakmadim en son gittigim doktor da ne var bunda herkeste var dedi zaten burda da goruyoruz ki uzun yillar kontrole gitmeyen insanlrda malesef kansere cevirmis allah sifa versin zorlu surec yasayanlara, o yuzden bayanlarda smear sart benim tavsiyem bir kez negatif gordukten sonra da asi olmak

Evli olanlar mutlaka esleriyle birlikte tedavi olsun sonrasinda da korunsun bir sure sonra asi olsun ve duzenli smear, eger bozukluk olursa da erken mudahele ile kurtulmak bu virusten mumkun doktorumun soyledikleri bir suru hastasi da leep sonrasi negatife donmus yani vucuttan atiliyor

X