Yaa banada yapıldı ama hiç bisey hissetmedim acaba sürmendemi yaptı?Eminim canım hatta o siviyi surdugunde çok yakti benim gözümden yaş geldi çığlık attım diyebilirim ;(
Canım cok gecmis olsun neyse ki negatifsin cok güzel senin iciin. Benim de icinde ic kısma lokal olmuyor mu? Genel mi yapılıyor
İnş alıcaz sıkmayın canınızı kızlar kafada bitirip bol bol dua edelimKızlar negatif alanlar sonuçlarını yazsın biraz hayırlı haber duyalım moralimiz yerine gelsin ınsallah hepimiz bi gün negatif alacaz
Canım benim bizzat kendi doktorum söyledi bir çok hastası negatif almış yüksek riskliler genelde leep yani o bölgeyi kazıyarak alıyorlar ondan sonra negatif alıyormuş hiç kafana takma varsada müdahale ederiz geçer dedi. Bilmeyen ve smear yaptırmayan yıllarca insanlarda 5-6 yılda kanser öncesi lezyon 10 yıla kadar da kansere dönüşüyormuş. Bana tek tek anlattı kadıncağız ama insan yinede korkuyor. Belki burda eskilerden bize korkmayın hiçbirşeycik olmadı diyen birileri çıkar:)Kızlar negatif alanlar sonuçlarını yazsın biraz hayırlı haber duyalım moralimiz yerine gelsin ınsallah hepimiz bi gün negatif alacaz
Canım ben gastroenteroloji doktoruma,üroloji, iç hastalıkları,çocuk doktoruna bile kadın dogumcum bile hepsi aynı şeyleri söyledi üroloji resmen güldü bu herkeste var ne korkuyorsun dediler.cogu atıyor zaten doktor kontrolundesin rahat ol takma dediler hele gastro doktorum bağırsaktan dolayı bağışıklık baskılayan ilaçlar kullanmak zorundayım bunu nasıl atacagim dedim. Bağışıklık güçlendirmek lazım dedim hayır kesinlikle güçlenirse bağırsaklar aktiflesir dedi.bagiraak hastalığım bundanda kötü o uyuyor şuan uyanırsa bütün hayat zindan oluyor .şuan ıyi durumda olduğum için ilaçlarımı en aza indirdi.bende rahatım yani evet buraya bilgi almak için takiliyorum.yoksa kafama taktiğin için değil.biliuorumki takarsam daha kötü şeyler olacak.o yüzde biraz akışına bırakmak lazım 6 ayda bir testlerimi yaptırıp tedbir alcağım.hepsi bana çok internette bilgi kirliliği var sakin takılma dediler.bende rahatladım. Aile hekimini bile danıştım. Inss bunu atlatırız kızlar birgün negatif diye paylaşırız.dua edelim bol bolBen bugün dahiliyeci doktor bir tanıdığımla konuştum bana dediği bu virüs o kadar çok ki neyden korkuyorsun sokaktaki nerdeyse herkeste var benim doktor tanıdığım arkadaşlarımda bile var. Hiç bir şey olmaz takma kafanaaaa dedi. Konuşurken baya bir rahatlama geldi ama sonra bu kadar insan neden sorun yaşıyor dedim acabaa valla bizi bence merak öldürcek bu gidişle :)
Ay canimm ağzın bal yesin valla ne güzel yazmissin okuyunca gülümsedim ınsallah bizlerde atacağız inanıyorum moralimiz yüksek olsun yeter ki :)Canım benim bizzat kendi doktorum söyledi bir çok hastası negatif almış yüksek riskliler genelde leep yani o bölgeyi kazıyarak alıyorlar ondan sonra negatif alıyormuş hiç kafana takma varsada müdahale ederiz geçer dedi. Bilmeyen ve smear yaptırmayan yıllarca insanlarda 5-6 yılda kanser öncesi lezyon 10 yıla kadar da kansere dönüşüyormuş. Bana tek tek anlattı kadıncağız ama insan yinede korkuyor. Belki burda eskilerden bize korkmayın hiçbirşeycik olmadı diyen birileri çıkar:)
Geçmiş olsun evet kesinlikle takmamak lazım internet kirli bilgi dolu eminim ki internet olmasaydı sadece doktora gitseydik habersiz doktorumuza guvenip daha mutlu olurduk biz okudukca takıyoruz doktora guvenemiyoruz belkide lütfen geçse de buraya yazın burayı da bırakmayın...Canım ben gastroenteroloji doktoruma,üroloji, iç hastalıkları,çocuk doktoruna bile kadın dogumcum bile hepsi aynı şeyleri söyledi üroloji resmen güldü bu herkeste var ne korkuyorsun dediler.cogu atıyor zaten doktor kontrolundesin rahat ol takma dediler hele gastro doktorum bağırsaktan dolayı bağışıklık baskılayan ilaçlar kullanmak zorundayım bunu nasıl atacagim dedim. Bağışıklık güçlendirmek lazım dedim hayır kesinlikle güçlenirse bağırsaklar aktiflesir dedi.bagiraak hastalığım bundanda kötü o uyuyor şuan uyanırsa bütün hayat zindan oluyor .şuan ıyi durumda olduğum için ilaçlarımı en aza indirdi.bende rahatım yani evet buraya bilgi almak için takiliyorum.yoksa kafama taktiğin için değil.biliuorumki takarsam daha kötü şeyler olacak.o yüzde biraz akışına bırakmak lazım 6 ayda bir testlerimi yaptırıp tedbir alcağım.hepsi bana çok internette bilgi kirliliği var sakin takılma dediler.bende rahatladım. Aile hekimini bile danıştım. Inss bunu atlatırız kızlar birgün negatif diye paylaşırız.dua edelim bol bol
Valla doktor konusurken bende öyle yüzüne bakıp gülümsüyordum:) inşallah kızlar bol dua sabır ve tabiki kontrolle... önce tedbir:)Ay canimm ağzın bal yesin valla ne güzel yazmissin okuyunca gülümsedim ınsallah bizlerde atacağız inanıyorum moralimiz yüksek olsun yeter ki :)
AhccArkadaşlar kesinlikle öyle takmazsan biraz daha iyisin zamanla insan topluyor ama ben negatif olacağıma inanıyorum artık ve sadece ahcc kullanıp tedavimi oluyorum ahcc almak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir ilaç Türkiye’ye geldi isteyeni yönlendirebilirim :) kısaca bilgi vereyim ben kutusunu 350 liraya aldım ama hani o anki kura da bağlıymış olay ilaç ingiletereden geldiği için Türkiye’ye gelen gümrük sıkıntısı yaşadığı in time health marka 500 mglik üretim yapmış kutulu geliyor zaten ilaç yani 20 gün gidiyor bir kutusu bilginiz olsun
evet canım valla benim doktorum da giderken elimi sıktı bana korkma öyle bir şey olsa bulaşma elini sıkar mıydım senin wc falan bulaşmaz dedi yine de virüs yükü çook ama çoksa bi kaç saat dışarda canlı kalabiliyor o da genitalin temas ettiği yerler bunlar çok nadir amaKızlar bende kaç doktorla konuştuysam aynısını dedi deli gibi takıntılarla sorular sordum şuraya da geçmiş midir şu olmuş mudur çevreme bulaşır mı vs vs hiç biri kendini karantinaya al demedi merk etme bir şey olmaz takma dedi herkes doktorlara inanmayıp bir kötü örnek görsek ona takar olduk bizi hpv değil takıntı götürecek diyorum hep sonumuz hayrolsuninş geçicek bu günler ve bizden sonrasına ki inş bizden sonrada kimse yaşamasın sıradan hastalık gbi tedavisi çıksın inş diceez ki korkmayın Birşey olmaz hatta çocuklar durmuyor yazamıyorum takma kafana demek nasip olsun hepimize
Zaten nadir olmasa bizde bu zamana kadar eşim dışında kapadık heralde canım o kadar yaygın yniAhcc
evet canım valla benim doktorum da giderken elimi sıktı bana korkma öyle bir şey olsa bulaşma elini sıkar mıydım senin wc falan bulaşmaz dedi yine de virüs yükü çook ama çoksa bi kaç saat dışarda canlı kalabiliyor o da genitalin temas ettiği yerler bunlar çok nadir ama
Evet tabiki çok zor ihtimaller bunlar hijyene dikkat her zaman önemli zaman allahın izniyle bir şey olmazZaten nadir olmasa bizde bu zamana kadar eşim dışında kapadık heralde canım o kadar yaygın yni