Canım evet bakteriler yapıyor ben kolposkopi oldum klamidya vs olsa çıkardı bende kronik servizit çıktı.buda iltihap demek ama benim doktorum bisey vermedi bu konuda ıyi bir doktor bulmam gerkli tabi marasta bulabilirsem.yani bi çok konuda bilgili doktorlar var ama bu konuda yetersiz geliyorlar bana bidaha gittiğimde idrar kültürü isteyeceğimBurda okumustum vajinada kotu kokuyu bakteriler yapiyormus genelde cinsel yolla bulasan bir kac bakteri ama ismini hatirlamiyorum klamidya gonore gibi bir kac tane bir tane lab a gidip idrar testiyle ogrenebilirsiniz doktor ona gore antibiyotik veriyormus yine de doktorunuza sorun
Benim bildigim bunlar kolposkopi ya da smearse degil ayri vajinal kulturle labda bakilarak ya da idrar testiyle cikiyor. Su an alintilayamiyorum ama bir arkadas yazmis idrar kulturunde cikmiyormus ben de yaptirdim idrar kulturu temiz cikmisti ayri olarak lab da bu bakterilerib dna sina pcr yontemiyle bakilmjs onda oyle cikmis 500₺ mis fiyati da 13-14 tane bakteriye bakiyorlarmis cinsel yolla bulasan. Marasta yoksa kargoyla gonderme biliyorsunuz ya da istanbula giderseniz yaptirinCanım evet bakteriler yapıyor ben kolposkopi oldum klamidya vs olsa çıkardı bende kronik servizit çıktı.buda iltihap demek ama benim doktorum bisey vermedi bu konuda ıyi bir doktor bulmam gerkli tabi marasta bulabilirsem.yani bi çok konuda bilgili doktorlar var ama bu konuda yetersiz geliyorlar bana bidaha gittiğimde idrar kültürü isteyeceğim
Bana travozol verdi doktor onu surdum hafifliyor kasintim ama sonra yine basliyor. Sen ilac ne kullandin canim? Ben de suyla yikiyorum artik
Gynomax fitil ve flucan hap kullandım canimBana travozol verdi doktor onu surdum hafifliyor kasintim ama sonra yine basliyor. Sen ilac ne kullandin canim? Ben de suyla yikiyorum artik
Asıt testı ucretsın muayene ederken yapıyor ztn ve derı altı butun sıgıller cıkıyor ortaya ıste zuzunun hc sıgılı yoktu gorunurde sırf kontrol amcalı gıttı 57 sıgılı oldugunu ogrendı asıt testıyleCok pahali geldi bana yoksa ben de asit testini yaptirmak istiyorumbunu baska yapan doktor var mi ankarada bildiginiz? Bana asit testi falan yapilmadi cunku ve ben ilk ciktiginda sigillerim stresten farenjit olmustum o korkuyla bilincsiz 3 kutu antibiyotik ictim 1 ayda her doktor da vermisti ki farenjit antibiyotikle alakasi yoktur ilac icersem iyilesicekmisim her sey gecicekmis gibi dusunuyordum ve surekli kendimi pis hissettim hpv yuzunden vajinami dus jeliyle yikardim ve sonra bende kasinti olmaya basladi doktor mantar + yikamadan oldugunu soyledi. Su an sadece suyla yikiyorum ve zaman zaman akintim oluyor siddetli kasintim oluyor ama boyle sinik isirigi gibi hissediyorum orda bir sey var sanki diye ama bakiyorum sigil yok dr a gittim o da yok diyor asit testi kesin cozum gibi. Siz vajinal temizliginizi nasil yapiyorsunuz?
Canım idrar kültürünü yaptırmak için nasıl kargoyla yollanacak olmaz öyle şey.ben bir marasta araştırayım inss bulurumBenim bildigim bunlar kolposkopi ya da smearse degil ayri vajinal kulturle labda bakilarak ya da idrar testiyle cikiyor. Su an alintilayamiyorum ama bir arkadas yazmis idrar kulturunde cikmiyormus ben de yaptirdim idrar kulturu temiz cikmisti ayri olarak lab da bu bakterilerib dna sina pcr yontemiyle bakilmjs onda oyle cikmis 500₺ mis fiyati da 13-14 tane bakteriye bakiyorlarmis cinsel yolla bulasan. Marasta yoksa kargoyla gonderme biliyorsunuz ya da istanbula giderseniz yaptirin
Ege lokman sevki güngörden sipariş verdim 2 aydır kullaniyorumGumus suyunu nerden aldiniz ve nasil kullaniyorsunuz? I
Ege lokman sevki güngörden sipariş verdim 2 aydır kullaniyorum gunde 3 kere 1 yemek kasigi ac karkarnina
Asıt testı ucretsın muayene ederken yapıyor ztn ve derı altı butun sıgıller cıkıyor ortaya ıste zuzunun hc sıgılı yoktu gorunurde sırf kontrol amcalı gıttı 57 sıgılı oldugunu ogrendı asıt testıyle
Canım idrar kültürünü yaptırmak için nasıl kargoyla yollanacak olmaz öyle şey.ben bir marasta araştırayım inss bulurum
Vajinal kulturu kastettim kargoyla diye kadin dogumcudan kultur aldirip kargoyla ayni gun icinde yollayabiliyorsunuz ben istanbuldaki lab i aradim onlar boyle soylediCanım idrar kültürünü yaptırmak için nasıl kargoyla yollanacak olmaz öyle şey.ben bir marasta araştırayım inss bulurum
Travazol kullanma kortizon var siğili arttırırBana travozol verdi doktor onu surdum hafifliyor kasintim ama sonra yine basliyor. Sen ilac ne kullandin canim? Ben de suyla yikiyorum artik
Bana fitil veremiyorlar ama bakire oldugum icin oneriniz var mi?Travazol kullanma kortizon var siğili arttırır
Bende dr medusanın yazısını okumustum normal derı bıle yuzde ellı asıt testınde beyazlayabıkıyormus acıkcası ama su yonden ıyı suphelı lezyoblar yok edılıyor sonuctaArkadaslar konu ne kadar dogru bilmiyorum ama sizlere de bilgi vermek istedim hpvde uzman bir doktorla asit testini konustum ve asit testinde sigilli olmayan bolgeler de reaksiyon veriyormus ve cok da dogru bir test yontemi olmadigini soyledi..
evet ama bir yandan da sorunlu olmayan bolgeleri de tahris ediyor cok kafam karisti bugun baska bir doktorla daha konustum o da asit testinin sadece rahim agzina yapmanin gerektigini soyledi oradaki sorunlu bolgeyi tespit etmek icin.Bende dr medusanın yazısını okumustum normal derı bıle yuzde ellı asıt testınde beyazlayabıkıyormus acıkcası ama su yonden ıyı suphelı lezyoblar yok edılıyor sonucta
Teşekkür ederizKızlar bu asit testi denilen şey sanırım kolposkopi yapılırken sürülen asitten bahsediyor zaten doktor orda beyazlasan yerlerden parça aliyor.. Daha net bilgi için doktoruma yazdım cevabını burdan paylaşacağım
Eminmisin canım kolkospkopi yapilirken sürüldüğüne.bende oldum ama hiç fark etmesin sürdümu sürmedemi?bisey söylemedi doktorKızlar bu asit testi denilen şey sanırım kolposkopi yapılırken sürülen asitten bahsediyor zaten doktor orda beyazlasan yerlerden parça aliyor.. Daha net bilgi için doktoruma yazdım cevabını burdan paylaşacağım
Eminim canım hatta o siviyi surdugunde çok yakti benim gözümden yaş geldi çığlık attım diyebilirim ;(Eminmisin canım kolkospkopi yapilirken sürüldüğüne.bende oldum ama hiç fark etmesin sürdümu sürmedemi?bisey söylemedi doktor