Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ya şunun bir hapını bir şeyini bulsalar içsek gitse bitse ya herkesin İstanbula gitme şansı yok ki nasıl gidelim herkes ayrı şehirde eşim yaktırdı şuan onda bile bittiğini nerden bilicem ben Allahım yardım et

Canım evet bakteriler yapıyor ben kolposkopi oldum klamidya vs olsa çıkardı bende kronik servizit çıktı.buda iltihap demek ama benim doktorum bisey vermedi bu konuda ıyi bir doktor bulmam gerkli tabi marasta bulabilirsem.yani bi çok konuda bilgili doktorlar var ama bu konuda yetersiz geliyorlar bana bidaha gittiğimde idrar kültürü isteyeceğim

Benim bildigim bunlar kolposkopi ya da smearse degil ayri vajinal kulturle labda bakilarak ya da idrar testiyle cikiyor. Su an alintilayamiyorum ama bir arkadas yazmis idrar kulturunde cikmiyormus ben de yaptirdim idrar kulturu temiz cikmisti ayri olarak lab da bu bakterilerib dna sina pcr yontemiyle bakilmjs onda oyle cikmis 500₺ mis fiyati da 13-14 tane bakteriye bakiyorlarmis cinsel yolla bulasan. Marasta yoksa kargoyla gonderme biliyorsunuz ya da istanbula giderseniz yaptirin

D Defneee2 ben sadece suyla yıkıyorum canım iyice temizliyorum ama sadece suyla onun dışında en ufak bişey sürmüyorum mantarım vardı ilaç ve sadece suyla temizlemekle geçti şükür
Bana travozol verdi doktor onu surdum hafifliyor kasintim ama sonra yine basliyor. Sen ilac ne kullandin canim? Ben de suyla yikiyorum artik

Asıt testı ucretsın muayene ederken yapıyor ztn ve derı altı butun sıgıller cıkıyor ortaya ıste zuzunun hc sıgılı yoktu gorunurde sırf kontrol amcalı gıttı 57 sıgılı oldugunu ogrendı asıt testıyle

Canım idrar kültürünü yaptırmak için nasıl kargoyla yollanacak olmaz öyle şey.ben bir marasta araştırayım inss bulurum

Canım idrar kültürünü yaptırmak için nasıl kargoyla yollanacak olmaz öyle şey.ben bir marasta araştırayım inss bulurum
Vajinal kulturu kastettim kargoyla diye kadin dogumcudan kultur aldirip kargoyla ayni gun icinde yollayabiliyorsunuz ben istanbuldaki lab i aradim onlar boyle soyledi

Arkadaslar konu ne kadar dogru bilmiyorum ama sizlere de bilgi vermek istedim hpvde uzman bir doktorla asit testini konustum ve asit testinde sigilli olmayan bolgeler de reaksiyon veriyormus ve cok da dogru bir test yontemi olmadigini soyledi..

Arkadaslar konu ne kadar dogru bilmiyorum ama sizlere de bilgi vermek istedim hpvde uzman bir doktorla asit testini konustum ve asit testinde sigilli olmayan bolgeler de reaksiyon veriyormus ve cok da dogru bir test yontemi olmadigini soyledi..
Bende dr medusanın yazısını okumustum normal derı bıle yuzde ellı asıt testınde beyazlayabıkıyormus acıkcası ama su yonden ıyı suphelı lezyoblar yok edılıyor sonucta

Kizlar bugun doktora gittim asit testini de sordum ayni seyi soyledi dis bolge icin, ic kisimda ben de yapiyorum hastalarima ama onda sorunlu bolgeden parca almak icin negatif test
Bende dr medusanın yazısını okumustum normal derı bıle yuzde ellı asıt testınde beyazlayabıkıyormus acıkcası ama su yonden ıyı suphelı lezyoblar yok edılıyor sonucta
evet ama bir yandan da sorunlu olmayan bolgeleri de tahris ediyor cok kafam karisti bugun baska bir doktorla daha konustum o da asit testinin sadece rahim agzina yapmanin gerektigini soyledi oradaki sorunlu bolgeyi tespit etmek icin.

Kızlar bu asit testi denilen şey sanırım kolposkopi yapılırken sürülen asitten bahsediyor zaten doktor orda beyazlasan yerlerden parça aliyor.. Daha net bilgi için doktoruma yazdım cevabını burdan paylaşacağım

Eminmisin canım kolkospkopi yapilirken sürüldüğüne.bende oldum ama hiç fark etmesin sürdümu sürmedemi?bisey söylemedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…