Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ben de 1 kere siğil çıktı o da salak bir doktora denk geldim neden salak diyorum çok korktuğumu gördüğü halde sürekli benim moralimi bozucak şeyler söyledi ve asla test yapalım demedi yaktıktan sonra söyledi acaba 16.18 var mıdır sende diye ben de uzman bir doktor siğil görüntüsünden anlarmış öyle okudum internette dedim he evet yok yok zararsız dedi. Sonra siğil hiç çıkmadı ve tip testi yaptıramadım. Kafaya çok taktım özel bir dr a gittim smear çubuğunu kesti inceltti öyle aldı örnek hem hpv hem smear ikisi de negatif zaten içerde yoktur diye konuşuyorduk ama emin değildik.
Devlet hastanesi hpv tipleme testi yapıyormu

Bu arada bir de arkadaşlar akıntı konusunda bilgi vermek istiyorum benimde çok akıntım vardı içerde siğil enfeksiyon olmasından kaynaklıymış Hakan hocayla bu konuda da konuştum. Hpv enfeksiyonu mantarı tetikliyormuş bundan dolayı da akıntımız geçmiyormuş
Ya bu asitle baktırmayı bende duydum :KK43: gözle görülmeyen siğil olabiliyormus ta benim istanbula gitme şansım pek yok of bide bu cıktı basimiza

Eğer bütçen yetiyorsa gel bir de Hakan hocaya görün gerçekten işini çok profesör yapan bir insan ben bugün onunla geçebileceğine bir kez daha inandım 1 yıl içinde inşalalh herşey geçecek dedi
Canım ben zaten geçeceğine inanıyorum ama şuan bu koku durumum beni alt üst etti çare yok bulamadım nerde hakan hoca hangi il hastane

Fazlasıyla bilgili bir doktor evet ben kendimi ciddi anlamda güvende hissettim
Arkadaslar zuzuya katılıyorum kesınlıkle bu konuda uzman olmayan doktorlara guvenmeyın bana negatıfsın ıcerısı temız dedıler nevra hanıma gıttım ıcerısı sıgıl dolu malesef asıt testı yapılmadı buyuk ıhtımal lazerle yakma ıslemı yapıcak salı gunu ozaman yapar ımkanınız varsa ıyı bır hekım secın kesknlıkle bu konuda uzman bırılerı olsun yoksa negatıf olmak cok zor sıgıller varken

Ve evlı yada partnerı olanlar kesınlıkle onlarda muayne olmalı asıt testını yaptrmalı gorunmeyen lezyobları kesınlıkle vardır

Nevra hanimi çok asabi ve ters bi insan diye bi çok kişi den duydum. Asit testini arastiracagim

Acıkcası bende ole dusunuyordum hatta zuzuyada demıstım bana ıtıcı gelıyor dıye gıttıgım zaman gayet guler yuzlu ılgılıydı memnun kaldım
Cok pahali geldi bana yoksa ben de asit testini yaptirmak istiyorum :KK43: bunu baska yapan doktor var mi ankarada bildiginiz? Bana asit testi falan yapilmadi cunku ve ben ilk ciktiginda sigillerim stresten farenjit olmustum o korkuyla bilincsiz 3 kutu antibiyotik ictim 1 ayda her doktor da vermisti ki farenjit antibiyotikle alakasi yoktur ilac icersem iyilesicekmisim her sey gecicekmis gibi dusunuyordum ve surekli kendimi pis hissettim hpv yuzunden vajinami dus jeliyle yikardim ve sonra bende kasinti olmaya basladi doktor mantar + yikamadan oldugunu soyledi. Su an sadece suyla yikiyorum ve zaman zaman akintim oluyor siddetli kasintim oluyor ama boyle sinik isirigi gibi hissediyorum orda bir sey var sanki diye ama bakiyorum sigil yok dr a gittim o da yok diyor asit testi kesin cozum gibi. Siz vajinal temizliginizi nasil yapiyorsunuz?

Anladım canım şuan istanbula gidemem ama dinledim karısının videolarını yani güzelde konuşuyor. Mantıklı yani
Burda okumustum vajinada kotu kokuyu bakteriler yapiyormus genelde cinsel yolla bulasan bir kac bakteri ama ismini hatirlamiyorum klamidya gonore gibi bir kac tane bir tane lab a gidip idrar testiyle ogrenebilirsiniz doktor ona gore antibiyotik veriyormus yine de doktorunuza sorun

D Defneee2 ben sadece suyla yıkıyorum canım iyice temizliyorum ama sadece suyla onun dışında en ufak bişey sürmüyorum mantarım vardı ilaç ve sadece suyla temizlemekle geçti şükür

X