Canım ben gastroenteroloji doktoruma,üroloji, iç hastalıkları,çocuk doktoruna bile kadın dogumcum bile hepsi aynı şeyleri söyledi üroloji resmen güldü bu herkeste var ne korkuyorsun dediler.cogu atıyor zaten doktor kontrolundesin rahat ol takma dediler hele gastro doktorum bağırsaktan dolayı bağışıklık baskılayan ilaçlar kullanmak zorundayım bunu nasıl atacagim dedim. Bağışıklık güçlendirmek lazım dedim hayır kesinlikle güçlenirse bağırsaklar aktiflesir dedi.bagiraak hastalığım bundanda kötü o uyuyor şuan uyanırsa bütün hayat zindan oluyor .şuan ıyi durumda olduğum için ilaçlarımı en aza indirdi.bende rahatım yani evet buraya bilgi almak için takiliyorum.yoksa kafama taktiğin için değil.biliuorumki takarsam daha kötü şeyler olacak.o yüzde biraz akışına bırakmak lazım 6 ayda bir testlerimi yaptırıp tedbir alcağım.hepsi bana çok internette bilgi kirliliği var sakin takılma dediler.bende rahatladım. Aile hekimini bile danıştım. Inss bunu atlatırız kızlar birgün negatif diye paylaşırız.dua edelim bol bol