- 20 Aralık 2018
- 233
- 34
- 30
Peki bu nasıl anlaşıyor molluscum olduğuBir arkadaşım yakalandı buna. Başta siğil sanmıştı doktora gidince öğrendi molluscum olduğunu. Doktor krem, ilaç vs verdi düzenli kullanması için. Sonra geçti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki bu nasıl anlaşıyor molluscum olduğuBir arkadaşım yakalandı buna. Başta siğil sanmıştı doktora gidince öğrendi molluscum olduğunu. Doktor krem, ilaç vs verdi düzenli kullanması için. Sonra geçti.
Peki bu nasıl anlaşıyor molluscum olduğu
Doktorun adi nedirDoktor baktığında anlıyordur sanırım yani, benim siğillerimi bakar bakmaz anlamıştı ve bu iki doktor aynı kişi bu arada.
Doktora gitmeni öneririm o yüzden
Doktorun adi nedir
Bendeki hpv siğillerine benziyor Doktor biraz bana uzakİstanbul Ermeni hastanesi Ağavni Tezenli. Çok tatlı ilgili bir doktor. Çok memnunum ondan genel olarak.
Hpv tedaviniz ücret olarak ne kadar tuttu bir de arkadaşlar iz kaldımı
Eşiniz farkına varıyor mu ve siğiliniz varken ilişkiye girdiniz miYaktırdım ben. İz kaldı dolayısıyla minik minik, aşırı göze batmıyor fikrimce. Özel doktorda tedavi olduğum için ödemem yüksekti ancak tam fiyatı hatırlamıyorum. Devlette tedavi olan bir arkadaşım ödemede bulunmadı.
Bende olmuştum gobek kisimda ve gogsumde.doktor dondurdu ve bidaha çıkmadıBir arkadaşım yakalandı buna. Başta siğil sanmıştı doktora gidince öğrendi molluscum olduğunu. Doktor krem, ilaç vs verdi düzenli kullanması için. Sonra geçti.
Tuvaltet yaparken yanma hissi yaşıyorum bu hpv tedavisinde olabilecek bir durum mu
Bagisiklik düşünce tekrarlarmis, siz bagisikliginizi nasıl güçlü tutuyorsunuz?Aldara çok tahriş ediyor. Boşuna eziyet etme bence kendine . Bende bir kez oldu aylar önce. Yaktırdım ve tekrarlamadı. Ancak güzel bir klinikte yaptırdım bunu. Uyuşturdular güzelce ve işlemi ameliyathanede yaptılar. Sonra 1hafta filandı sanırım krem vs sürdüm yanıklara; ilk 2-3gün zorlandım sonra iyileşti.
Devlet hastanesine giden bir arkadaşım ise aylarca uğraştı geçmesi için. Yakma yaptırıyordu önce, ama hep özensiz yapılmış derisini komple yakmışlar ve siğillerin hepsini tek seferde yakamadıkları için çoğalmaya devam etti ardından başka bir devlet hastanesinde kriyo yaptırdı, o da aylarca sürdü ama sonunda geçti.