Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

haddi ya... demekki omur boyu bizimle bu virus... negatif olsada gelme olasiligi var..
cok uzucu bana gore... hasta olursak bagisiklik duuserse tekrar gelebilir.. aman allahim

KizLar aranizda vucut kırıklığı grip vs soguk algınlığı yasayan var mi ya da hic yasadiniz mi şu son 2 ayda. Ben surekli hasta oluyorun bağışıklık gitti mi simdi yani? Korku korku korkuuuuu

KizLar aranizda vucut kırıklığı grip vs soguk algınlığı yasayan var mi ya da hic yasadiniz mi şu son 2 ayda. Ben surekli hasta oluyorun bağışıklık gitti mi simdi yani? Korku korku korkuuuuu
Bızı anlatmıssın cnm ben bebegım ve cevremdekı cogu kısı aynı durumda sureklı bır bogaz enfeksıyonu ve grıo gecırıyoruz antıpıyotıkle gecıyor bıtınce tekrar baslıyor malesef surıyelerden gelen bır hastalıkmıs doktorlar ole soluyor

Kızlarrrr nasılsınız iyi misiniz ?? Bende de grip var bu aralar halsizim ve boğazım çok kötü

Canim bir salgin var herkes hasta buzde gecen hafta atlattik vitaminlerinize baktirin muhtemelwn d vitamini ve b12 eksiktir her seyden once vitamknleri yukseltin asil bagisiklik vitamin demek

Kızlarrrr nasılsınız iyi misiniz ?? Bende de grip var bu aralar halsizim ve boğazım çok kötü
Iyoyoz cok sukur cok kotu bir salgjn var mevsim degisimi, kişa asil yeni girdik sayilir bu etkiliyor bizi.bizde gecen hafta hastaydik ailecek.suan iyi durumdayiz gecmia olsun karbonatli su ile gargara yap papatya cayi vs ic atlatirskn cabucak inss

Mrb ben yeni farkettim vajina kenarimda elime et parcasi gibi bisey geldi nete yazinca da korktum acikcasi et beni mi sigil mi bilmiyorum bunların ayrimini bilen varmi.

Mrb ben yeni farkettim vajina kenarimda elime et parcasi gibi bisey geldi nete yazinca da korktum acikcasi et beni mi sigil mi bilmiyorum bunların ayrimini bilen varmi.
Canım merhaba öncelikle sakin olmalısın biraz bunun tam olarak ayrımını yapman için bir jinekoloğa gözükmen gerekiyor bende de aynı rahatsızlık var 2.5 ay önce fark ettim elime bir şeyler geliyordu böyle ten rengi gibi ya da ten renginden biraz koyu olur ne kadarlık evlisin?

3 yillik evliyim 5 aylik bebegim var. Tek parça mi oluyor cogaliyormu

Merhaba arkadaşlar. Ben de aynı şikayetten dolayı 4 gün önce hastaneye gittim. Muayene oldum. İltihaplanma varmış 4 tane ilaç yazdı doktor. Fakat benim şikayetim vajina iç dudaklarımdaki kabarcıklar ve kaşıntı yapmasıydı. Doktor bununla ilgili hiçbir şey söylemedi. İçim de rahat etmedi tekrar görünmeyi dğşünüyorum ama acaba iltihaplanmadan ötürü oluşmuş olabilir mi bu kabarcıklar kaşıntı da yapıyor. Korkutuyor beni stresliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…