Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kuzum aynı seyı kac defa paylastın cvp vermemıze ragmen ısrarla yazıyorsun anlıyorum bebegın ıcın endeselısın ben bu dedıgını hc okumadım bılmıyorum oyle bır sey olsa ınternette karsımıza cıkardı ıcını rahat tut bebege hc bır zararı yok ama rahatlamak ıstıyorsan doktoruna sor kı sen hpv olup olmadıgını bıle bılmıyorsun once bır test yptr ıcın rahatlasın

Canim sizi de biktirdim farkindayim ama bebegim icin endiseliyim.

Kontrole gittin mi canım? Gidince doktorunla görüş lütfen ama Bişey olmayacak emin ol

Bence stres ederek bebege asil zarari sen vericeksin.rahat ol bebege hic birsey olmaz ne kadar var daha doguma?ayrica dr ne diyor

Hayır sıkıntı olmaz
ama Doğumu sezaryen olmalısınız

Kızlar benim dilimde sürekli ayda bir aft çıkıyor bu hpv ile ilgili olabilir mi

Kızlar benim dilimde sürekli ayda bir aft çıkıyor bu hpv ile ilgili olabilir mi
Bendede cok cikiyor canim vitaminlerine baktir demir ve b 12 den olabilir tabi öncesinden bir tahlil ver ama bende hic gecmiyor bagirsaklarim ile alakali diye düşünüyordum ayrica vitaminlerimede 6 ayda bir baktirip takviye aliyorum.

Bendede cok cikiyor canim vitaminlerine baktir demir ve b 12 den olabilir tabi öncesinden bir tahlil ver ama bende hic gecmiyor bagirsaklarim ile alakali diye düşünüyordum ayrica vitaminlerimede 6 ayda bir baktirip takviye aliyorum.
Bendede sureklı tekrarlıyor bu yaralar bence hpv kaynaklı baksanıza hepımızde durum aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…