Kuzum aynı seyı kac defa paylastın cvp vermemıze ragmen ısrarla yazıyorsun anlıyorum bebegın ıcın endeselısın ben bu dedıgını hc okumadım bılmıyorum oyle bır sey olsa ınternette karsımıza cıkardı ıcını rahat tut bebege hc bır zararı yok ama rahatlamak ıstıyorsan doktoruna sor kı sen hpv olup olmadıgını bıle bılmıyorsun once bır test yptr ıcın rahatlasınKizlar baslik actim ama kimse yazmadi.diyelim ki bizde yuksek riskli hpv virusu var.kurtaj olduk bu virus kurtaj sirasinda aletlerle falan rahim icine ilerler mi? Ve tekrar hamile kaldik rahim icine bebek olusurken bu virus bebegin hayati organlarina yerlesir mi beyin ciger bogaz vs...
Ne olur bilgisi olan bilgilendirir mi cok telasliyim?
Canim sizi de biktirdim farkindayim ama bebegim icin endiseliyim.Kuzum aynı seyı kac defa paylastın cvp vermemıze ragmen ısrarla yazıyorsun anlıyorum bebegın ıcın endeselısın ben bu dedıgını hc okumadım bılmıyorum oyle bır sey olsa ınternette karsımıza cıkardı ıcını rahat tut bebege hc bır zararı yok ama rahatlamak ıstıyorsan doktoruna sor kı sen hpv olup olmadıgını bıle bılmıyorsun once bır test yptr ıcın rahatlasın
Bılıyorum aynı durumları bende yasadım en ıyı cvbı doktordan alırsınCanim sizi de biktirdim farkindayim ama bebegim icin endiseliyim.
hpv olup olmadi gi belli degil mi?Canim sizi de biktirdim farkindayim ama bebegim icin endiseliyim.
Kontrole gittin mi canım? Gidince doktorunla görüş lütfen ama Bişey olmayacak emin olKizlar baslik actim ama kimse yazmadi.diyelim ki bizde yuksek riskli hpv virusu var.kurtaj olduk bu virus kurtaj sirasinda aletlerle falan rahim icine ilerler mi? Ve tekrar hamile kaldik rahim icine bebek olusurken bu virus bebegin hayati organlarina yerlesir mi beyin ciger bogaz vs...
Degilhpv olup olmadi gi belli degil mi?
Her doktor da umursamiyor.umarim bisey olmaz bebegeKontrole gittin mi canım? Gidince doktorunla görüş lütfen ama Bişey olmayacak emin ol
Bence stres ederek bebege asil zarari sen vericeksin.rahat ol bebege hic birsey olmaz ne kadar var daha doguma?ayrica dr ne diyorKizlar baslik actim ama kimse yazmadi.diyelim ki bizde yuksek riskli hpv virusu var.kurtaj olduk bu virus kurtaj sirasinda aletlerle falan rahim icine ilerler mi? Ve tekrar hamile kaldik rahim icine bebek olusurken bu virus bebegin hayati organlarina yerlesir mi beyin ciger bogaz vs...
canim Daha var mi yok mu belli degil stres yapma.Degil
Varsa yuksek riskli vardir cunku sigilim yok
Hayır sıkıntı olmazKizlar baslik actim ama kimse yazmadi.diyelim ki bizde yuksek riskli hpv virusu var.kurtaj olduk bu virus kurtaj sirasinda aletlerle falan rahim icine ilerler mi? Ve tekrar hamile kaldik rahim icine bebek olusurken bu virus bebegin hayati organlarina yerlesir mi beyin ciger bogaz vs...
Bendede cok cikiyor canim vitaminlerine baktir demir ve b 12 den olabilir tabi öncesinden bir tahlil ver ama bende hic gecmiyor bagirsaklarim ile alakali diye düşünüyordum ayrica vitaminlerimede 6 ayda bir baktirip takviye aliyorum.Kızlar benim dilimde sürekli ayda bir aft çıkıyor bu hpv ile ilgili olabilir mi
Bendede sureklı tekrarlıyor bu yaralar bence hpv kaynaklı baksanıza hepımızde durum aynıBendede cok cikiyor canim vitaminlerine baktir demir ve b 12 den olabilir tabi öncesinden bir tahlil ver ama bende hic gecmiyor bagirsaklarim ile alakali diye düşünüyordum ayrica vitaminlerimede 6 ayda bir baktirip takviye aliyorum.
Cok akıntı yanlıs sonuc verebılır tedavı edılıp sonrasında smear alınırÇok akıntın var diyip smear almadıkları arkadaş oldu mu?
Aynen bana da öyle dedi ama bu akıntı geçmiyorCok akıntı yanlıs sonuc verebılır tedavı edılıp sonrasında smear alınır
Fitil kullandınmı? Bide ağızdan da ilaç alman gerekiyo dr a yazdırAynen bana da öyle dedi ama bu akıntı geçmiyor
Bilmiyorum canim yani ne desam artik iyice evhamli olduk herseyi ona bagliyoruz olmayadabilirBendede sureklı tekrarlıyor bu yaralar bence hpv kaynaklı baksanıza hepımızde durum aynı
Aynen beninde akintim hep var ama bende fitil kullaniyorum suan azldi gibi takıp edecegimİkisini de kullandım ama hala akıntım var