- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
Valla ben almıyorum canımGenital tuylerinizi ne ile alıyorsunuz arkadaşlar ağda jilet krem hangisini kullanıyorsunuz sigiller için sakıncalı diyor doktorlar
Nasil rahat ediyorsun öyle hicmi almıyorsun yoksa makaslami kisaltiyorsunValla ben almıyorum canım
Edemiyorum canım sabretmeye çalışıyorum biNasil rahat ediyorsun öyle hicmi almıyorsun yoksa makaslami kisaltiyorsun
Kaş makasları oluyor küçük benle onla alıyorumGenital tuylerinizi ne ile alıyorsunuz arkadaşlar ağda jilet krem hangisini kullanıyorsunuz sigiller için sakıncalı diyor doktorlar
ascus enfeksiyondan da olabilir hpv kaynakli da olabilir.. Yani ilacla da geçebilir en hafifi.Arkadaşlar merhaba ayın 28 inde smear testi yaptırdım ben bugün sonucu aldım.Sonuç biraz garip çıkmış ASCUS yazıyor Doktor ilaç verdi 10 gün Sonra smear tekrarlanacak.Ben zaten pireyi deve yapan bir insanım.Lütfen bu konuda ne biliyorsanız benimlede paylaşın
sunrise0 merhaba bu lazer nasil oluyor da sigil cikarttiriyor? Agdayi anlarim da lazeri bilmiyorumKaş makasları oluyor küçük benle onla alıyorum
Aynen ya lazer aslında sıgıllerıde yakması lazım degılmısunrise0 merhaba bu lazer nasil oluyor da sigil cikarttiriyor? Agdayi anlarim da lazeri bilmiyorum
Lazerden öncede jilet ya da makine kullandırıyorlar kıl kökleri kalması gerekiyor sadece o da siğilleri arttırıyorAynen ya lazer aslında sıgıllerıde yakması lazım degılmı
hmm yani lazerde sigil bulasmasi durumu yok. Ben de hic yoktan bulasiyor sanmistinLazerden öncede jilet ya da makine kullandırıyorlar kıl kökleri kalması gerekiyor sadece o da siğilleri arttırıyor
Olabiliyor mesela orda kullanılan makinayı bana da kullanmıştı siğili olan biri kullandıysa direk geçer zaten lazerden 3-4 ay sonra bende siğil çıktı meselahmm yani lazerde sigil bulasmasi durumu yok. Ben de hic yoktan bulasiyor sanmistin
Nasıl bır bıtkısel karısım onerıyor..hpv negatıfmı oldunuz suandaMerhaba arkadaslar, oncelikle hpv cin1 ile mucadelemi tum kadinlarla paylasmak istiyorum, istiyorum ki herkes bilgilensin ve tum kadinlar bu konuda benim cektiklerimi cekmeden dogru doktorla hastaligi ilerlemeden, para icin sizi heba etmeden tek gayesi sizin bir an once hastaliginizdan kurtarmak isteyen dogru doktora yonelteyim. Cunku tanismam ve onunla mucadelem hic kolay olmadi. Hucre bozuklugu tanisini koyana kadar istanbulda gezmedigim doktor gitmedigim hastane, ozel muayene kalmadi. ne yazikki cin1 tanisini koyulduktan sonra leep, kolposkopi, biyopsi nevarsa gecirdikten sonra, cin1 icin cozum onerileri sadece yuklu bir ameliyat parasi karsiliginda huni seklinde vajina dis bolgesini kesmek, bicmek istediler. Acil ameliyat diyen 4 prof gordum, hergun tv de cikan medyatik prof a bile gittim, cunku cok korkmustum. Acil ameliyat diyen mi ararsiniz, 5 yila kadar kansersin diyen mi.. tum umudumu kaybetmisken kadinlar kulubunde ismine denk gelip umutsuzca gittigim tugan bese hocama minnet borcluyum.. tugan hoca cerrahpasa hastanesinde prof. Ancak ben mecidiyekoyde bulunan muayenehanesine gittim. Hayatimin en dogru kararini verdim. Daha once konulmus tum tanilari, ameliyati reddeden tek doktordu. Kesinlikle alternatif yollar arayan ilac tedavisiyle bir yil icinde beni cin1 den kurtarandir. Bagisikligim icin onerdigi bitkisel ilac ile tanismami saglayan 2 yildir hastaligimdan eser birakmamis gonlumu kazanmis, omur boyu duacisi olacagim prof.dr. tugan bese`ye minnet borcluyum.
Evet nasıl bir tedavi uyguluyor lütfen bizi de bilgilendirir misiniz hpvnin hangi tipini taşıyordunuz neler yaptınız?Nasıl bır bıtkısel karısım onerıyor..hpv negatıfmı oldunuz suanda
Birbirimize destek olup bunu yeneceğimize inanmamız lazım inşallah hepimiz tez zamanda negatif oluruzben smear test sonuçlarımı henüz almadım. Ama Allah hepinizden razı olsun Ben de pireyi deve yapan bir insanım. Psikolojim çok bozuktu. Burada bir şeyler paylaşılıyor ve aynı sıkıntıyı yaşayanlar olarak dertleşebiliyoruz.
Nasıl bır bıtkısel karısım onerıyor..hpv negatıfmı oldunuz suanda
Adiniza cok sevindim bize umut oldunuz bu hqstalik zat3n bagisiklik sistemiyle arilacak bir hastalik.inss birgun bizde negatiftir diye sonuc yazarız tsklerCin2 olarak duzeltme yapiyorum, dahada ileri seviyedeydim. 2 yildir negatif sonuc aliyorum. Kullandigi ilaclar kisiye gore degisecegi icin yanlis yonlendirmek istemem ama bana aldara ve asit uyguladi. Daha sonra yurtdisindan getirttigim ahcc bitkisel bagisiklik guclendirici, hpv ile ciddi savasan bir ilac getirttim. Bana bunu onerende tugan bese olmustu, sukurler olsun ki ameliyat olmadan kurtardi beni. Suan hicbir tadavi uygulamiyoruz cunku 2 yildir negatif sonuc aliyoruz :)