AKIntın varken doktor smir aldı mı senden aldıysa da sonuç ne çıktı?Aynen beninde akintim hep var ama bende fitil kullaniyorum suan azldi gibi takıp edecegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AKIntın varken doktor smir aldı mı senden aldıysa da sonuç ne çıktı?Aynen beninde akintim hep var ama bende fitil kullaniyorum suan azldi gibi takıp edecegim
Akinti icin almadi.tesaduf smear verdim hpv yede bakildi ve hpv ciktiAKIntın varken doktor smir aldı mı senden aldıysa da sonuç ne çıktı?
Evet vardi uzun zamndir son zamnlarda kokulu oluyor. Ebe bana yenj baslayan bir yaran var cok yeni ama ondanda olabilir dedi doktorda bana yara ile ilgili bisey soylemedi bende sormayi unuttum.4 ay sonra kontrolumde sorarim artik.AKIntın varken hpv olduğu çıktı mı?
BENcede dogru solemıs ben negatıf olmustum bagıslıgım dustu tekrarladı malesefNe yaptınız durumunda değişiklik olan var mı? Benim kafam allak bullak profa göründüm bi vücuttan gitmiyor dedi bana sadece bağışıklık sistemi ile baskılarsın bağışıklık sistemi düşünce nüks olabilir dedi siğiller için bir de tipleme testi yaptı inşallah riskli bi tip yoktur
Canım sendeki risksiz tiplerine de bakıldığına emin misin keşke eski üyeler burda olsa da ondanlarda fikir alabilsek çok isterdim gerçekten böyle kendimi çok çaresiz hissediyorum psikolojik olarak beni çok bunalttıBENcede dogru solemıs ben negatıf olmustum bagıslıgım dustu tekrarladı malesef
Bence dusuk rısklere bakılmamıs cubku kagıtta yuksek rısk 15 tane fln var onlar yazıyor bunle analız edılmıstır dıyo bugun yıne doktordaydım hayır dusuk rıskede bakılıyor sen negatıfsın dedı bana hem dusuk rısk olsa bıle zararsız ucukta bıle hpv var korkma dedıCanım sendeki risksiz tiplerine de bakıldığına emin misin keşke eski üyeler burda olsa da ondanlarda fikir alabilsek çok isterdim gerçekten böyle kendimi çok çaresiz hissediyorum psikolojik olarak beni çok bunalttı
Doktor siğili görünce ne dedi peki? Yani hani negatiftin hani bitmişti tekrar nasıl geldi diye sormadın mı?Bence dusuk rısklere bakılmamıs cubku kagıtta yuksek rısk 15 tane fln var onlar yazıyor bunle analız edılmıstır dıyo bugun yıne doktordaydım hayır dusuk rıskede bakılıyor sen negatıfsın dedı bana hem dusuk rısk olsa bıle zararsız ucukta bıle hpv var korkma dedı
Bu doktor önemsememesi işte canım bu beni çok bunaltıyorBUNLAr korkulcak bırsey degıl cogu kadında olur dedı
Bagisiklik guclendirmek icin neler kullanilmali doktor bişey dedimi bunun hakkında herhangi bir ilac varmi bagisiklik icinNe yaptınız durumunda değişiklik olan var mı? Benim kafam allak bullak profa göründüm bi vücuttan gitmiyor dedi bana sadece bağışıklık sistemi ile baskılarsın bağışıklık sistemi düşünce nüks olabilir dedi siğiller için bir de tipleme testi yaptı inşallah riskli bi tip yoktur
Canim zaten herkesin vucudunda kanser hucresi var her an herkeste nuks edebilir.yani oyle dusunme bir uyudumu kolay kolay dikkat ettigin surece uyanmaz bence.asiyi airsaydin keske asi olalim en iyisiNe yaptınız durumunda değişiklik olan var mı? Benim kafam allak bullak profa göründüm bi vücuttan gitmiyor dedi bana sadece bağışıklık sistemi ile baskılarsın bağışıklık sistemi düşünce nüks olabilir dedi siğiller için bir de tipleme testi yaptı inşallah riskli bi tip yoktur
Prof bana negatifi gördükten sonra aşı dediCanim zaten herkesin vucudunda kanser hucresi var her an herkeste nuks edebilir.yani oyle dusunme bir uyudumu kolay kolay dikkat ettigin surece uyanmaz bence.asiyi airsaydin keske asi olalim en iyisi
Pozitifken yapilmiyormu?neden negatif ken dedi acabaProf bana negatifi gördükten sonra aşı dedi
Prof bana negatifi gördükten sonra aşı dedi
Bagisiklik duserse tekrar gelebilir bu gittiktikten sonra bidaha kabul etmeyedebilir.sizde aşı düşündünüz mü hic bende de 16 var bende asi düşünüyorum. Korkmayın unss iyi oluruzarkadaaslar negatf olduktan sonra tekrar gellme sansi varmi bu virusun??? gidiyormu yoksa hayatim boyunca bu illetlemi ugrasicam..
korku sardi bana bu aralar, cok panikliyorum... bende 16 ve sigil yapan turunden var.. sigil kendiliginden gitti ama
idrar yaparken yanma var..cok rahatsiizim..psikolojikmi bilmiyorum..cocugum yok.. morel dusuk
simdiden tesekur ederim herkese..
yeni yilinizi kutlarim bu arada....saglik saglik ve saglik diliyorum herkese..