Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Amin canim inss rabbkm sifalar versin cumlemize.bendede kronik sistit var ondanmi oluyor diye dusunuyorum bazen ama yaptirmak en iyisi bir arastirayim.tsklr canim

Canım bende de aynı şikayetler var ve rahim ağzında yara var servisit yani ondan olabilir mi bilmiyorum.. doktorum henüz yakmaya falan gerek yok dedi

İyi akşamlar. Benim de makatımda siğiller var kriyoterapi yaptırıyorum 15 güne bir. Aldara kullan dedi doktor. Onu da aldım başlicam. Siğillerden kurtulan var mı acaba paylaşabilir mi?

Canım o gözle gözükmez ki.. arada agrım oluyor
Canim yara varsa gozle gorulebilir.benimde saglik ocagindaki ebe cok yeni olusan bir yaran var demişti smear alırken akkntin ondan olabilir dedi ama doktorum bisey demedi.kronik servist bende cıktı ama vir tedavi vermedi.benim kokulu oluyor akintim özellıkle adet bitimlerinde artiyor lekem geldikçe. Lekelerimde cok UZUN suruyor. Yani 10 gun bazen 13 14 gunu buliyor.buda hpvden kaynaklimi acaba .yada krinok servisttenmi anlamadim gitti

Canım senin eşinde siğil vs varmi ? Bide normal doğum mu yaptın kuzum

Kızlar selam ben geldim ya şifremi unuttum hatirlayana kadar akla karayı seçtim :) Üç hafta oldu aldara kremi sürüyorum hala ve daha sigil çıkmadı ay inşallah da çıkmaz yalnız bi sorum olacak benim bu makat bölgesindeki yara hala tam olarak kapanmış değil deliricem birde makat çevrem sert yani görünürde birşey yok ama dokununca sert ay aklım çıkıyor acaba anüs kanseri mi diye düşünüyorum yani anüs kanserine neden olan şeylerden biri de sigil diye okudum ama oraya dikiş atıldı ondan da olabilir mi diye düşünüyorum ay doktora gitmekten acayip korkuyorum var mı aranızda böyle durum yaşayan

Peki canim kronik servisit neden kaynakli?

Cankm o dis
Cankm o dikis olabilir sert olabiliyor dikisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…