- 12 Eylül 2011
- 1.026
- 287
Amin canim inss rabbkm sifalar versin cumlemize.bendede kronik sistit var ondanmi oluyor diye dusunuyorum bazen ama yaptirmak en iyisi bir arastirayim.tsklr canimYok canım ne demek yardımcı olabiliyosam ne mutlu. Ben 3 senedir düzenli idrar kültürü yaptırırım hiçbirinde çıkmadı bu. İdrar kültürü değil yapılan, pcr yöntemi. Direk mu mikropların dna'sına bakıyorlar. En ileri teknoloji deniyor. Sonuçlarımla bi üroloğa gittim o da gerekli antibiyotikleri yazdı. Müsait olduğum bi zaman tekrar gidip yaptırıcam geçmiş mi diye. Canım sen de ihmal etme, yaptır kafan rahat olsun. Sağlık en önemli şey şu hayatta. Rabbim tüm hastalara şifa versin tez vakitte
Canım bende de aynı şikayetler var ve rahim ağzında yara var servisit yani ondan olabilir mi bilmiyorum.. doktorum henüz yakmaya falan gerek yok dediBen dusundum de yaptirmadim canim.biraz obsesifim.bisey olur diye korkuyorum.
Ben bisey sorucam.rahim agzinda yara sorunu olan var mi?benim antibiyotiklerle gecmeyen sikintim agrilarim akintim rahim agzi yarasindan kaynaklaniyor olabilir mi?
peki rahim agzindaki yarayi yaktiranlar kesin cozume kavusup normale donuyorlar mi?
Smear temiz ya ondan demiştir şimdilik gerek yok diyeCanım bende de aynı şikayetler var ve rahim ağzında yara var servisit yani ondan olabilir mi bilmiyorum.. doktorum henüz yakmaya falan gerek yok dedi
zuzu onunla lazerin ne alakasi var bilmediğim icin soruyorum yanlis anlamakesinlikle yaptırmayın arkadaşlar ben bu virüsü lazerden kaptığımı düşünüyorum kesinlikle diyorum bakın ben yarım bıraktım ve zerre cesaretim yok artık
Canim sikayetlerin neler tam olarak doktor ne dedi rahim agzi yaran ile ilgili ?bir de evli misin cocugun var mi?Canım bende de aynı şikayetler var ve rahim ağzında yara var servisit yani ondan olabilir mi bilmiyorum.. doktorum henüz yakmaya falan gerek yok dedi
Canım akintim oluyor ve agrım oluyordu kolposkopide kronik servisit cıktı yani doktorum küçük bi yara var çok önemli değil demişti. Çocuğum yokCanim sikayetlerin neler tam olarak doktor ne dedi rahim agzi yaran ile ilgili ?bir de evli misin cocugun var mi?
Kolposkopi nasil bisey?bana gozle bakip yaran var demisti dr.hala devam ediyor mu sikayetin?Canım akintim oluyor ve agrım oluyordu kolposkopide kronik servisit cıktı yani doktorum küçük bi yara var çok önemli değil demişti. Çocuğum yok
Canım o gözle gözükmez ki.. arada agrım oluyorKolposkopi nasil bisey?bana gozle bakip yaran var demisti dr.hala devam ediyor mu sikayetin?
Vallahi canim ciplak gozle bakip soyledi bana doktor.idrar sonrasi yanman oluyor mu ve akintinCanım o gözle gözükmez ki.. arada agrım oluyor
Canim yara varsa gozle gorulebilir.benimde saglik ocagindaki ebe cok yeni olusan bir yaran var demişti smear alırken akkntin ondan olabilir dedi ama doktorum bisey demedi.kronik servist bende cıktı ama vir tedavi vermedi.benim kokulu oluyor akintim özellıkle adet bitimlerinde artiyor lekem geldikçe. Lekelerimde cok UZUN suruyor. Yani 10 gun bazen 13 14 gunu buliyor.buda hpvden kaynaklimi acaba .yada krinok servisttenmi anlamadim gittiCanım o gözle gözükmez ki.. arada agrım oluyor
Canım senin eşinde siğil vs varmi ? Bide normal doğum mu yaptın kuzumCanim yara varsa gozle gorulebilir.benimde saglik ocagindaki ebe cok yeni olusan bir yaran var demişti smear alırken akkntin ondan olabilir dedi ama doktorum bisey demedi.kronik servist bende cıktı ama vir tedavi vermedi.benim kokulu oluyor akintim özellıkle adet bitimlerinde artiyor lekem geldikçe. Lekelerimde cok UZUN suruyor. Yani 10 gun bazen 13 14 gunu buliyor.buda hpvden kaynaklimi acaba .yada krinok servisttenmi anlamadim gitti
Yani canim bisey var esimde ama sigilede benzemiyor.ilk iki dogim normal en son sezaryanCanım senin eşinde siğil vs varmi ? Bide normal doğum mu yaptın kuzum
Ay kuzum allah bagislasin acaba bizlerde anne olabilecek miyiz yavrumuzu kucağınıza alabilecek miyizYani canim bisey var esimde ama sigilede benzemiyor.ilk iki dogim normal en son sezaryan
Peki canim kronik servisit neden kaynakli?Canim yara varsa gozle gorulebilir.benimde saglik ocagindaki ebe cok yeni olusan bir yaran var demişti smear alırken akkntin ondan olabilir dedi ama doktorum bisey demedi.kronik servist bende cıktı ama vir tedavi vermedi.benim kokulu oluyor akintim özellıkle adet bitimlerinde artiyor lekem geldikçe. Lekelerimde cok UZUN suruyor. Yani 10 gun bazen 13 14 gunu buliyor.buda hpvden kaynaklimi acaba .yada krinok servisttenmi anlamadim gitti
Olur cankm umutsuz olma keainliklee bisey olmaz ben belki hamileyken yada oncesindede vardi bilmiyorumki ne zamn gectiAy kuzum allah bagislasin acaba bizlerde anne olabilecek miyiz yavrumuzu kucağınıza alabilecek miyizbazen çok umutsuz hissediyorum
Enfeksiyon canim.Peki canim kronik servisit neden kaynakli?
Cankm o dikis olabilir sert olabiliyor dikislerKızlar selam ben geldim ya şifremi unuttum hatirlayana kadar akla karayı seçtim :) Üç hafta oldu aldara kremi sürüyorum hala ve daha sigil çıkmadı ay inşallah da çıkmaz yalnız bi sorum olacak benim bu makat bölgesindeki yara hala tam olarak kapanmış değil deliricem birde makat çevrem sert yani görünürde birşey yok ama dokununca sert ay aklım çıkıyor acaba anüs kanseri mi diye düşünüyorum yani anüs kanserine neden olan şeylerden biri de sigil diye okudum ama oraya dikiş atıldı ondan da olabilir mi diye düşünüyorum ay doktora gitmekten acayip korkuyorum var mı aranızda böyle durum yaşayan
Ya cok soruyorum kusura bakma nolur.peki enfeksiyonun turu ne ?ne tur bir mikrop uruyor?Enfeksiyon canim.