Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kızlar selam ben geldim ya şifremi unuttum hatirlayana kadar akla karayı seçtim :) Üç hafta oldu aldara kremi sürüyorum hala ve daha sigil çıkmadı ay inşallah da çıkmaz yalnız bi sorum olacak benim bu makat bölgesindeki yara hala tam olarak kapanmış değil deliricem birde makat çevrem sert yani görünürde birşey yok ama dokununca sert ay aklım çıkıyor acaba anüs kanseri mi diye düşünüyorum yani anüs kanserine neden olan şeylerden biri de sigil diye okudum ama oraya dikiş atıldı ondan da olabilir mi diye düşünüyorum ay doktora gitmekten acayip korkuyorum var mı aranızda böyle durum yaşayan
Canım öyle bişey değil-dir korkma aldata sürüyorsan ondan olabilir sertlik

Kizlaaarrr bugun bir yere gittik orda seklimizin çıktığı bir sey yapmışlar eğlence amacli.. Ben agzim açık ciksin komik.olsun diye agzimi actim bastirdim yuzumu ama oraya kim bilir kimler kimler geliyor ya hpv bulaştıysa diye korkuyorum nasil unuttum da oyle bisi yaptim :KK43:

H
Kizlaaarrr bugun bir yere gittik orda seklimizin çıktığı bir sey yapmışlar eğlence amacli.. Ben agzim açık ciksin komik.olsun diye agzimi actim bastirdim yuzumu ama oraya kim bilir kimler kimler geliyor ya hpv bulaştıysa diye korkuyorum nasil unuttum da oyle bisi yaptim :KK43:
Canım öyle bişey olmaz saçmalama biz iyice evhamlı olduk rahat ol öyle bişey olmaz :KK68:

KIzlar ya bu yanma nedn oluyor hpvden mı ıdrardan sonra cok yanmam oluyor halbukı suanda antıpıyotıkte kullanıyorum gecmıyor ne yapmalıyım

KIzlar ya bu yanma nedn oluyor hpvden mı ıdrardan sonra cok yanmam oluyor halbukı suanda antıpıyotıkte kullanıyorum gecmıyor ne yapmalıyım
Canım benim doktorum Hpv hicbir şekilde yanma kaşıntı vs yapmaz demişti. Siğiller de kasinmazmis. Eğer kaşıntı varsa başka bi enfeksiyon vardır dedi seninde mantar veya vajinit olabilir bendede oluyordu mahvoldum 5 ay sürekli tekrarladı fitille şuan iyiyim çok şükür

Canım benim doktorum Hpv hicbir şekilde yanma kaşıntı vs yapmaz demişti. Siğiller de kasinmazmis. Eğer kaşıntı varsa başka bi enfeksiyon vardır dedi seninde mantar veya vajinit olabilir bendede oluyordu mahvoldum 5 ay sürekli tekrarladı fitille şuan iyiyim çok şükür
Siğiller kaşındırır!!

Genital siğiller eşlerden bulaşıyor canım. Mutlaka tedavisini ol. Bir ara bende olmuştu. Kendim ilaç alıp kullanmıştım sonra yine oldu mutlaka doktora git derim ben.
İnternetten iyi doktor araştır canım. Benim bi tane bildiğim daha önce gittiğim doktor vardı Taksimde. Bunun üzerine bi yazısı var oku. mutlaka önlemini al canım. Allah korusun ilerde başına bu siğiller iş açmasın. Geçmiş olsun tekrar canım. Siteyi yazıyorum buraya: https://drayisilkayali.com/2018/12/31/genital-bolgede-sigil-olmasinin-sebepleri/

Fıtıl kullanayım ozmn benm kı kronık buyuk ıhtımal kac senedır bu sekılde bırde benım sıgıl cıkcagı zön cok kasıntım oluyor anlıyorum ozmn sıgıl cıkacagını ve gercektende hemn sıgıl cıkıyor

Arkdslar peki bu vajinadaki sigilleri yakarken aci hissediliomu..uyusturuolarmi o bolgeyi ve islem bittikten sonra hemen cikiliomu hastaneden....

Arkdslar peki bu vajinadaki sigilleri yakarken aci hissediliomu..uyusturuolarmi o bolgeyi ve islem bittikten sonra hemen cikiliomu hastaneden....
Acısı Yok öyle işlem bitince çıkıyorsun siğil sayısına göre değişir tabi ama benim işlem 5 dakika bile sürmemişti

Kizlar baslik actim ama kimse yazmadi.diyelim ki bizde yuksek riskli hpv virusu var.kurtaj olduk bu virus kurtaj sirasinda aletlerle falan rahim icine ilerler mi? Ve tekrar hamile kaldik rahim icine bebek olusurken bu virus bebegin hayati organlarina yerlesir mi beyin ciger bogaz vs...
Ne olur bilgisi olan bilgilendirir mi cok telasliyim?

X