- 12 Eylül 2011
- 1.026
- 287
Canim bilmiyorum türünüYa cok soruyorum kusura bakma nolur.peki enfeksiyonun turu ne ?ne tur bir mikrop uruyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bilmiyorum türünüYa cok soruyorum kusura bakma nolur.peki enfeksiyonun turu ne ?ne tur bir mikrop uruyor?
Canım öyle bişey değil-dir korkma aldata sürüyorsan ondan olabilir sertlikKızlar selam ben geldim ya şifremi unuttum hatirlayana kadar akla karayı seçtim :) Üç hafta oldu aldara kremi sürüyorum hala ve daha sigil çıkmadı ay inşallah da çıkmaz yalnız bi sorum olacak benim bu makat bölgesindeki yara hala tam olarak kapanmış değil deliricem birde makat çevrem sert yani görünürde birşey yok ama dokununca sert ay aklım çıkıyor acaba anüs kanseri mi diye düşünüyorum yani anüs kanserine neden olan şeylerden biri de sigil diye okudum ama oraya dikiş atıldı ondan da olabilir mi diye düşünüyorum ay doktora gitmekten acayip korkuyorum var mı aranızda böyle durum yaşayan
Canım öyle bişey olmaz saçmalama biz iyice evhamlı olduk rahat ol öyle bişey olmazKizlaaarrr bugun bir yere gittik orda seklimizin çıktığı bir sey yapmışlar eğlence amacli.. Ben agzim açık ciksin komik.olsun diye agzimi actim bastirdim yuzumu ama oraya kim bilir kimler kimler geliyor ya hpv bulaştıysa diye korkuyorum nasil unuttum da oyle bisi yaptim
ya iyice paranoyak oldum malesef.. Yaptığım buyuk aptallik..H
Canım öyle bişey olmaz saçmalama biz iyice evhamlı olduk rahat ol öyle bişey olmaz
Antibiyotik mantar yapıyo sanırım vajinada. Doktor bana antiniyotiğin yanında bi de mantar ilacı yazmıştıKIzlar ya bu yanma nedn oluyor hpvden mı ıdrardan sonra cok yanmam oluyor halbukı suanda antıpıyotıkte kullanıyorum gecmıyor ne yapmalıyım
Canım benim doktorum Hpv hicbir şekilde yanma kaşıntı vs yapmaz demişti. Siğiller de kasinmazmis. Eğer kaşıntı varsa başka bi enfeksiyon vardır dedi seninde mantar veya vajinit olabilir bendede oluyordu mahvoldum 5 ay sürekli tekrarladı fitille şuan iyiyim çok şükürKIzlar ya bu yanma nedn oluyor hpvden mı ıdrardan sonra cok yanmam oluyor halbukı suanda antıpıyotıkte kullanıyorum gecmıyor ne yapmalıyım
Yanman varsa sistit yani idrar tollari enfeksiyonun var demek oncelikle en az 3 lt su icmelisin ve ayaklarini aicak tutmalisinKIzlar ya bu yanma nedn oluyor hpvden mı ıdrardan sonra cok yanmam oluyor halbukı suanda antıpıyotıkte kullanıyorum gecmıyor ne yapmalıyım
sistit tuvaleti yapamama durumu degil miydiYanman varsa sistit yani idrar tollari enfeksiyonun var demek oncelikle en az 3 lt su icmelisin ve ayaklarini aicak tutmalisin
Siğiller kaşındırır!!Canım benim doktorum Hpv hicbir şekilde yanma kaşıntı vs yapmaz demişti. Siğiller de kasinmazmis. Eğer kaşıntı varsa başka bi enfeksiyon vardır dedi seninde mantar veya vajinit olabilir bendede oluyordu mahvoldum 5 ay sürekli tekrarladı fitille şuan iyiyim çok şükür
Benim doktorum kasindirmaz diyorSiğiller kaşındırır!!
Hayir canim kroniklesmis enfeksiyon demek.ama kronik olmayadabilir olsada olmasada bol su icmen lazim en buyuk tedavisi susistit tuvaleti yapamama durumu degil miydi
Acısı Yok öyle işlem bitince çıkıyorsun siğil sayısına göre değişir tabi ama benim işlem 5 dakika bile sürmemiştiArkdslar peki bu vajinadaki sigilleri yakarken aci hissediliomu..uyusturuolarmi o bolgeyi ve islem bittikten sonra hemen cikiliomu hastaneden....