Erkek arkadaşımda yanma olunca ben de gidip yaptırmak istedim. Yoksa bende herha gi bir şikayet yoktu. Pahalı malesef test 500 tl ödedim benAnladim canim ozel bir laboratuvar bulurum inss.ucreti ne kadar acaba siz ne kadar odediniz.ayrica hangi sikayetleriniz vardıda yaptirma geregi duydunuz
Smear canımNe testi vermiştin?
ayyy coook sevindimmmmm hadi gOzun aydin. Artik duzelir belki moralinKizlarrr Allaha bin şükür sonuçlarımı aldım bugün temiz çıkmış çok mutluyum darısı hepinizin başına olsun
Canımın iciii sağol darısı başınıza:)ayyy coook sevindimmmmm hadi gOzun aydin. Artik duzelir belki moralin
Canım ben bunu okumuştum daha önce ama bu çok uç bi tedavi ancak fda dan onay alırsa bizlere uygulanabilir.. yoksa biz nerden bulacağız kemoterapi ilacını vsKızlar yeni bir şey okudum gezinirken bi baksanıza herkes doktoruna sorsa mı ki?https://eksisozluk.com/entry/65751024
16 ve 18 en önemlisi canım. doktorum iyi bir doktor eğer şüphelenseydi yaptırırdı bence. Geçmiş olsun canım sana da. Bana tedavi yazdı doktor. Şimdi tedavimi oluyorum. Dondurma işlemini de yaptıMiraycım hpvnın daha 15tane rısklı tıpı var sende bunlara bakılmamıs mesela bende yuksek rısklı 59var
Iyi cok sukur canim zaten cikacagina inanmiyordum.helede 30 yasin alttakiler de olma olasiligi düşükKizlarrr Allaha bin şükür sonuçlarımı aldım bugün temiz çıkmış çok mutluyum darısı hepinizin başına olsun
alabiliyormuşuz reçete gerektirmiyormuş ama riskCanım ben bunu okumuştum daha önce ama bu çok uç bi tedavi ancak fda dan onay alırsa bizlere uygulanabilir.. yoksa biz nerden bulacağız kemoterapi ilacını vs
Canim boyle riskli tedavilerden uzak durun hele doktor tavsiyesi yoksa yapmayinalabiliyormuşuz reçete gerektirmiyormuş ama risk
Evet pahaliymis peki sonucta ne ciktiErkek arkadaşımda yanma olunca ben de gidip yaptırmak istedim. Yoksa bende herha gi bir şikayet yoktu. Pahalı malesef test 500 tl ödedim ben
Üroplazma ve gardneralla vaginalis pozitif diğerleri negatif şükürEvet pahaliymis peki sonucta ne cikti
Bunlarda ney boyle canim hic duymadigim seyler .peki alip doktora mi goturdun sonuçları. Tedevimi uyguluyorÜroplazma ve gardneralla vaginalis pozitif diğerleri negatif şükür
Sanada cok soru sordum canim hakkini helal et tesekkur ederim.bendede surekli akinti oluyor acaba bendedemi var diye supheye dustum senin bu bahsettigin idrar kültürü diye biliyorum onlarda ayrintili bakiyorlar ya .ozel hastanelerde var diye biliyorumÜroplazma ve gardneralla vaginalis pozitif diğerleri negatif şükür
Cesaret edemedim zatenCanim boyle riskli tedavilerden uzak durun hele doktor tavsiyesi yoksa yapmayin
Ben dusundum de yaptirmadim canim.biraz obsesifim.bisey olur diye korkuyorum.Gunaydın kızlar sıze bırsey soracagım kutfen gorenler cvp verebılırmı lazer epılasyon yaptırma konusunda ne dusunuyorsunuz yaptırmayı dusunuyorum aranızda yaptıran varmı
Bende sen gıbıyım lazer yaptırırsam bsy olur duye korkuyorum ama agda jılet u buda yapmayın dıyolar suan okdr rahatsız hıssedıyorumkı lazer yakıyor belkı vıruslerıde yakar dıye dusundum acıkcası...cnm doktora gıttın mı yara varsa krem fln verıyolar yada cok buyukse yakarlar dıye bılıyorum ama saydıgın belırtıler bendede var doktora gıttın yara fln yokmusBen dusundum de yaptirmadim canim.biraz obsesifim.bisey olur diye korkuyorum.
Ben bisey sorucam.rahim agzinda yara sorunu olan var mi?benim antibiyotiklerle gecmeyen sikintim agrilarim akintim rahim agzi yarasindan kaynaklaniyor olabilir mi?
peki rahim agzindaki yarayi yaktiranlar kesin cozume kavusup normale donuyorlar mi?
Yok canım ne demek yardımcı olabiliyosam ne mutlu. Ben 3 senedir düzenli idrar kültürü yaptırırım hiçbirinde çıkmadı bu. İdrar kültürü değil yapılan, pcr yöntemi. Direk mu mikropların dna'sına bakıyorlar. En ileri teknoloji deniyor. Sonuçlarımla bi üroloğa gittim o da gerekli antibiyotikleri yazdı. Müsait olduğum bi zaman tekrar gidip yaptırıcam geçmiş mi diye. Canım sen de ihmal etme, yaptır kafan rahat olsun. Sağlık en önemli şey şu hayatta. Rabbim tüm hastalara şifa versin tez vakitteSanada cok soru sordum canim hakkini helal et tesekkur ederim.bendede surekli akinti oluyor acaba bendedemi var diye supheye dustum senin bu bahsettigin idrar kültürü diye biliyorum onlarda ayrintili bakiyorlar ya .ozel hastanelerde var diye biliyorum