Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Miraycım hpvnın daha 15tane rısklı tıpı var sende bunlara bakılmamıs mesela bende yuksek rısklı 59var
16 ve 18 en önemlisi canım. doktorum iyi bir doktor eğer şüphelenseydi yaptırırdı bence. Geçmiş olsun canım sana da. Bana tedavi yazdı doktor. Şimdi tedavimi oluyorum. Dondurma işlemini de yaptı

Üroplazma ve gardneralla vaginalis pozitif diğerleri negatif şükür
Sanada cok soru sordum canim hakkini helal et tesekkur ederim.bendede surekli akinti oluyor acaba bendedemi var diye supheye dustum senin bu bahsettigin idrar kültürü diye biliyorum onlarda ayrintili bakiyorlar ya .ozel hastanelerde var diye biliyorum

Gunaydın kızlar sıze bırsey soracagım kutfen gorenler cvp verebılırmı lazer epılasyon yaptırma konusunda ne dusunuyorsunuz yaptırmayı dusunuyorum aranızda yaptıran varmı

Gunaydın kızlar sıze bırsey soracagım kutfen gorenler cvp verebılırmı lazer epılasyon yaptırma konusunda ne dusunuyorsunuz yaptırmayı dusunuyorum aranızda yaptıran varmı
Ben dusundum de yaptirmadim canim.biraz obsesifim.bisey olur diye korkuyorum.
Ben bisey sorucam.rahim agzinda yara sorunu olan var mi?benim antibiyotiklerle gecmeyen sikintim agrilarim akintim rahim agzi yarasindan kaynaklaniyor olabilir mi?
peki rahim agzindaki yarayi yaktiranlar kesin cozume kavusup normale donuyorlar mi?

Ben dusundum de yaptirmadim canim.biraz obsesifim.bisey olur diye korkuyorum.
Ben bisey sorucam.rahim agzinda yara sorunu olan var mi?benim antibiyotiklerle gecmeyen sikintim agrilarim akintim rahim agzi yarasindan kaynaklaniyor olabilir mi?
peki rahim agzindaki yarayi yaktiranlar kesin cozume kavusup normale donuyorlar mi?
Bende sen gıbıyım lazer yaptırırsam bsy olur duye korkuyorum ama agda jılet u buda yapmayın dıyolar suan okdr rahatsız hıssedıyorumkı lazer yakıyor belkı vıruslerıde yakar dıye dusundum acıkcası...cnm doktora gıttın mı yara varsa krem fln verıyolar yada cok buyukse yakarlar dıye bılıyorum ama saydıgın belırtıler bendede var doktora gıttın yara fln yokmus

kesinlikle yaptırmayın arkadaşlar ben bu virüsü lazerden kaptığımı düşünüyorum kesinlikle diyorum bakın ben yarım bıraktım ve zerre cesaretim yok artık

Sanada cok soru sordum canim hakkini helal et tesekkur ederim.bendede surekli akinti oluyor acaba bendedemi var diye supheye dustum senin bu bahsettigin idrar kültürü diye biliyorum onlarda ayrintili bakiyorlar ya .ozel hastanelerde var diye biliyorum
Yok canım ne demek yardımcı olabiliyosam ne mutlu. Ben 3 senedir düzenli idrar kültürü yaptırırım hiçbirinde çıkmadı bu. İdrar kültürü değil yapılan, pcr yöntemi. Direk mu mikropların dna'sına bakıyorlar. En ileri teknoloji deniyor. Sonuçlarımla bi üroloğa gittim o da gerekli antibiyotikleri yazdı. Müsait olduğum bi zaman tekrar gidip yaptırıcam geçmiş mi diye. Canım sen de ihmal etme, yaptır kafan rahat olsun. Sağlık en önemli şey şu hayatta. Rabbim tüm hastalara şifa versin tez vakitte

X