- 12 Eylül 2011
- 1.026
- 287
Ins bisey cikmayacak canim hafi hayirlisi diyelim iyi olcak insKızlar bugün başka bi jinekoloğa gittim. Dondurmak lazım dedi. Doktorum da cok iyiydi. Her şeyi sordu. Konuştuk çok ilgilendi sağolsun. Akıntım varmış fazla.iç çamaşırıma gelmiyo diye ben bilmiyorum. Ama doktor kokulu beyaz akıntın var dedi. Örnek götürdü. Hpv için de, başka mikroplar için de. Yarın akşamüstü sonuçlar çıkacak ben cumartesi doktora gidicem inşAllah. Kötü bir şeylerin çıkmasını istemiyorum çok korkuyorum. Dua edin kızlar
Yazarım inşAllah canım cok teşekkürlerHayırlı haberlerini yaz kuzum
İnşAllah canımm tek isteğim o. Hayırlısıyla iyi haberlerle geleyim inşAllahIns bisey cikmayacak canim hafi hayirlisi diyelim iyi olcak ins
Canim senin hesap pasif olmusBenimde yılbaşında sonra çıkıcam sonuclarim ıns benimde iyi çıkar
Canim camasirina gelen nasil bir akintiydi?peki cikan mikroplarin isimleri neler?Selam kızlar. Nasılsınız? Bugün sonuçları aldım. Çok şükür korktuğum şeyler yok. HPV çıkmadı. 3 tane mikrop çıktı. Biri eskiden de vardı. Ama onlar bir tehlike taşımıyor şükürler olsun. Ve en önemlisi 4 yıldır çocuğumun olmamasının sebebini öğrendim. Doktor rahim filmime baktı ve tüplerimin kapalı olduğunu söyledi. Kaç doktor açık diye kandırmıştı bizi. Bugün gerçeği öğrendim ve sebebi bilindiyi için çok mutluyum. Eşim de çok mutlu oldu. Çünkü başka bir sebep bulamıyorduk. Doktorların azizliğine uğradık. Ama bugün öğrendim. Mikrop tedavimi olup tüplerimi açtırıcam inşAllah . Her kese ALLAH güzel haberler almayı nasip etsin. Bana nasip etti çok şükür. Hpv değilmiş. Sizler de tez zamanda kurtulursunuz inşAllah
Selam kızlar. Nasılsınız? Bugün sonuçları aldım. Çok şükür korktuğum şeyler yok. HPV çıkmadı. 3 tane mikrop çıktı. Biri eskiden de vardı. Ama onlar bir tehlike taşımıyor şükürler olsun. Ve en önemlisi 4 yıldır çocuğumun olmamasının sebebini öğrendim. Doktor rahim filmime baktı ve tüplerimin kapalı olduğunu söyledi. Kaç doktor açık diye kandırmıştı bizi. Bugün gerçeği öğrendim ve sebebi bilindiyi için çok mutluyum. Eşim de çok mutlu oldu. Çünkü başka bir sebep bulamıyorduk. Doktorların azizliğine uğradık. Ama bugün öğrendim. Mikrop tedavimi olup tüplerimi açtırıcam inşAllah . Her kese ALLAH güzel haberler almayı nasip etsin. Bana nasip etti çok şükür. Hpv değilmiş. Sizler de tez zamanda kurtulursunuz inşAllah
Cok şükür canım iyi haberlerle geldin allah bidaha yasatmasin tez zamndada cocugunu almayi nasip etsinSelam kızlar. Nasılsınız? Bugün sonuçları aldım. Çok şükür korktuğum şeyler yok. HPV çıkmadı. 3 tane mikrop çıktı. Biri eskiden de vardı. Ama onlar bir tehlike taşımıyor şükürler olsun. Ve en önemlisi 4 yıldır çocuğumun olmamasının sebebini öğrendim. Doktor rahim filmime baktı ve tüplerimin kapalı olduğunu söyledi. Kaç doktor açık diye kandırmıştı bizi. Bugün gerçeği öğrendim ve sebebi bilindiyi için çok mutluyum. Eşim de çok mutlu oldu. Çünkü başka bir sebep bulamıyorduk. Doktorların azizliğine uğradık. Ama bugün öğrendim. Mikrop tedavimi olup tüplerimi açtırıcam inşAllah . Her kese ALLAH güzel haberler almayı nasip etsin. Bana nasip etti çok şükür. Hpv değilmiş. Sizler de tez zamanda kurtulursunuz inşAllah
Bilgiler icin teşekkürler canim----ALINTI----
Vücudumuza bağışıklık sistemimize yardım etmemiz lazım. Herşeyden önce çıktıkça gidip hemen yaktırın. Yapılan çalışmalar diyor ki siğil ne kadar orada kalırsa kökü o kadar genişliyor bundan dolayı çıkar çıkmaz lazer veya koterle yaktırın.
1. AŞI olun antikorları arttırıyor vücutta virüse karşı
2. ÇİNKO -A vitamini- Folik Asit- C vit-B vitaminleri çok önemli -bi' de selenyum virüs kapasitezini azaltıyor kısacası iyi bir MULTİVİTAMİN.
3. Kansızlığınız varsa kan tahlili yaptırın (tam kan sayımı) kan hapı kullanın ilk-İmmuneks kullanın ama immuneksteki beta glukanlar bağışıklığı yükseltiyor ama immuneks yerine solgarın beta kompleksi beta glukan açısından daha zengin
4. Stresten uzak durun yeme içmenize dikkat edin (ev yoğurdu veya probiyotik tozu alıp yoğurdunuza ekleyebilirsiniz, folik asitten zengin yeşillikler kullanın, c vitamininden zengin limon portakal eksik etmeyin macun alın kendinize (hannüp keçiboynuzu özü, lokman hekim zencefilli olabilir veya topix macun..) Bal+PROPOLİS+Arı poleni karışımı her gün 1 kaşık veya Çörek otu kendisi yiyemiyorsanız yağı, ekinezya çayı, mantarlar çok önemli, zencefil-zerdeçal bağışıklığı güçlendirir.
5. Her wc sonrası batikonla tahriş etmeden veya bebe ıslak mendiliyle -sürterek değil- dokundurup bastırarak silin.
6. Her gece elma sirkesini fısfıslı bi kutuya koyup sprey gibi sıkın vajina tarafındaysa mantar yapabilir fazlası pamukla silin ıslak bırakmayın.
7. Asla nemli ıslak tutmayın direk fön makinasıyla kurulayın pamuklu iç çamaşır giyin dar tahriş edici şeyler yok ASLA JİLET kesinlikle yasak en iyi yolu siğiller geçene kadar makasla kısaltmak.
Bilgiler icin teşekkürler canim
Çamaşırıma çok akıntı gelmiyordu canım varlığından habersizdim mikropların. Doktor jinekoloji muayinede içerde çok fazla akıntın var dedi. Hem de kötü kokulu, beyaz katı akıntı. Mikropların isimlerini resimle yükleyecem şimdi canım. Ama Azerbaycanda öyle sizde adları nasıl bilmiyorum. Yani normal adı oCanim camasirina gelen nasil bir akintiydi?peki cikan mikroplarin isimleri neler?
Çok teşekkürler canım. AMİNNNCok şükür canım iyi haberlerle geldin allah bidaha yasatmasin tez zamndada cocugunu almayi nasip etsin
AMİN canım AMİN. İki gündür durmadan dua ediyordum ALLAH sesimi duydu. İnşAllah darısı başınızaNe güzel bir haber buçok geçmiş olsun canım senin adına çok mutlu oldum inşallah en kısa zamanda da hamile kalırsın hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olursun böyle güzel haberler için darısı başımıza
Canım benm cok sevındım hpv olmamasına sende et parcası gıbı seyler varmıydı bu sonucta sadece ıkı yuksek rısklı tıpe bakılmıs hpv nın bırcok tıpı var onlara bakılmamıs malesef oncekı doktor kondılom dedıyse onlarda olabılır
Evet bu kanser yaratan hpvler. Doktor en önemlisi bunlar dedi. Yüksek riskli ve korkulacak olanlar. Bende evet var canım et parçaları. Dondurdu doktor çarşamba yine gideceğim inşAllah. Düşmeyenlere yeniden vuracak. Doktor tedavi yazdı canım. Mikroplarım için de. Ve bağışıklık sistemini yüksek tut dedi. Stressi uzak tut kendinden dedi. Ama o korkulacak hpv değil dedi. Başka tiplerinden dediCanım benm cok sevındım hpv olmamasına sende et parcası gıbı seyler varmıydı bu sonucta sadece ıkı yuksek rısklı tıpe bakılmıs hpv nın bırcok tıpı var onlara bakılmamıs malesef oncekı doktor kondılom dedıyse onlarda olabılır