Soru sormuştum ama kimseden cevap alamadımMerhaba, sanırım kötü bir muamele yapıldı size?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soru sormuştum ama kimseden cevap alamadımMerhaba, sanırım kötü bir muamele yapıldı size?
Amin rabbim hayirli sifalar versin cumlemizeÇok teşekkürler kızlar. Yarın doktora gidicem inşAllah dua edin benim için nolur. Her ağızda bir dua vardır. Rabbim yardımcımız olsun inşAllah
Ne oldu biseymi dedilerAllah bu doktorlari bildigi gibi yapsin
Zuzu sanirim ahcc sormustun bu senin kararın olmali.yani iyi gelende var gelmeyende baska turlude bagisiklik guclendirebilirsin?illahiki ahcc sary degil bence yine durumun varsa alip deneyebilirsinSoru sormuştum ama kimseden cevap alamadım
Sen neler yapıyorsun peki bağışıklık güçlendirmek için?Zuzu sanirim ahcc sormustun bu senin kararın olmali.yani iyi gelende var gelmeyende baska turlude bagisiklik guclendirebilirsin?illahiki ahcc sary degil bence yine durumun varsa alip deneyebilirsin
mahallesef doktorlar öyle canım o dediğin şey ne oluyor vücutta napıyor?Ya kizlar umursamiyor drlar klamidya var bende hamileyim ayni zamanda.tamil eden bayan bir dr var.abartiyorsun bisey olmaz vs diyor ilac veriyor hastalik gecmiyor.diyorum gecmedi sekreterine bakip imali imali guluyor.birkac kez vajinal kultur almisti bir halt cikmadi en son ben gittim.ozel.bir landa test yaptirdim.sonuc klamidya var.sonucla bu kadina geldim.bana dedigi arastira arastirabuldun yani diyor.drlara guvenmiyorum.umurlarinda degiliz.
Klamidya nedirYa kizlar umursamiyor drlar klamidya var bende hamileyim ayni zamanda.tamil eden bayan bir dr var.abartiyorsun bisey olmaz vs diyor ilac veriyor hastalik gecmiyor.diyorum gecmedi sekreterine bakip imali imali guluyor.birkac kez vajinal kultur almisti bir halt cikmadi en son ben gittim.ozel.bir landa test yaptirdim.sonuc klamidya var.sonucla bu kadina geldim.bana dedigi arastira arastirabuldun yani diyor.drlara guvenmiyorum.umurlarinda degiliz.
Ben suan bağırsaklardan dolayı bagisiklik bastirici ilaclar kullaniyorum o nedenle suan bişey yapmiyorum tabi saglikli beslenmeye çalışıyorum.limonlu su ve 2 ad defne tohim7 ac karnina günlük iciyorum.bol su her gün yogurt yemeye vmcakisiyorum .5 ay sonra ilaclarimi birakma sansim var onhn icin bekliyorum.zaten doktor bana bagusiklik guclendirirsen bagirsaklarin aktif hale gelir yanj hastalığım.bis ver ne kafana takiyorsun hic birsey olmaz dedi.guldu yani bende bekliyorum yaza dogru asimi olacagım .hayirlisi artik allah sifa verecektir inanıyorumSen neler yapıyorsun peki bağışıklık güçlendirmek için?
Doktoru şikayet edin bence hasta ile dalga geçme önemsemeyip teşhis koymama imada bulunma ve araştıra araştıra buldun deme vs suçtur. Senin bulman lâzımdı demeliydiniz. Sikayet edin benceYa kizlar umursamiyor drlar klamidya var bende hamileyim ayni zamanda.tamil eden bayan bir dr var.abartiyorsun bisey olmaz vs diyor ilac veriyor hastalik gecmiyor.diyorum gecmedi sekreterine bakip imali imali guluyor.birkac kez vajinal kultur almisti bir halt cikmadi en son ben gittim.ozel.bir landa test yaptirdim.sonuc klamidya var.sonucla bu kadina geldim.bana dedigi arastira arastirabuldun yani diyor.drlara guvenmiyorum.umurlarinda degiliz.
Canım doktora gosgusundekınıde gosterdın mı ne dedıTatlimmm ınsallah korkuyorum valla
Canım yok daha göstermedim valla bişey bilmiyorlar zaten biz doktorlardan daha iyi biliyoruz hpv yi. Sadece ankaradaki doktoruma güveniyorum o dereceCanım doktora gosgusundekınıde gosterdın mı ne dedı
Öyle doktorlar meslekten atılmalı.. rabbim başlarına versinde görsünler diyorum artık sadece. Canım onerim erkek doktor. Erkek doktorlar çok daha iyi ve anlayislilarHanımlar, devlet hastanesi, araştırma hastanesi veya üniversite hastanesi kadındoğum-cildiye doktoru çok iyi davrandı hani en azından iğreti şekilde muamele yapmadı diyen var mı öneren? Şehir olarak ve hastahane olarak doktor ismi vs... Ama ÖZEL HASTAHANE DEĞİL DEVLET HASTAHANESİ OLARAK. Bana mesajla bildirebilirsiniz. Bulunduğum şehirde birkaç doktora gittim vebalı gibi muamele gördüm ve artık doktora gitmeye çekiniyorum aynı muameleyi yaşamak kim ister ki...
Hayırlı haberlerini yaz kuzumKızlar bugün başka bi jinekoloğa gittim. Dondurmak lazım dedi. Doktorum da cok iyiydi. Her şeyi sordu. Konuştuk çok ilgilendi sağolsun. Akıntım varmış fazla.iç çamaşırıma gelmiyo diye ben bilmiyorum. Ama doktor kokulu beyaz akıntın var dedi. Örnek götürdü. Hpv için de, başka mikroplar için de. Yarın akşamüstü sonuçlar çıkacak ben cumartesi doktora gidicem inşAllah. Kötü bir şeylerin çıkmasını istemiyorum çok korkuyorum. Dua edin kızlar