Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ya kizlar umursamiyor drlar klamidya var bende hamileyim ayni zamanda.tamil eden bayan bir dr var.abartiyorsun bisey olmaz vs diyor ilac veriyor hastalik gecmiyor.diyorum gecmedi sekreterine bakip imali imali guluyor.birkac kez vajinal kultur almisti bir halt cikmadi en son ben gittim.ozel.bir landa test yaptirdim.sonuc klamidya var.sonucla bu kadina geldim.bana dedigi arastira arastirabuldun yani diyor.drlara guvenmiyorum.umurlarinda degiliz.

Ya kizlar umursamiyor drlar klamidya var bende hamileyim ayni zamanda.tamil eden bayan bir dr var.abartiyorsun bisey olmaz vs diyor ilac veriyor hastalik gecmiyor.diyorum gecmedi sekreterine bakip imali imali guluyor.birkac kez vajinal kultur almisti bir halt cikmadi en son ben gittim.ozel.bir landa test yaptirdim.sonuc klamidya var.sonucla bu kadina geldim.bana dedigi arastira arastirabuldun yani diyor.drlara guvenmiyorum.umurlarinda degiliz.
mahallesef doktorlar öyle canım o dediğin şey ne oluyor vücutta napıyor?

Benim yine moral yerlerde arkadaşlar toplayamıyorum kendimi güçlü durmaya çalışıyorum sürekli bi aklıma geliyor yarın doktora gideceğim siğil çıkmış mı çıkmamış mı diye yine bi korkular sardı kabartı hissediyorum ama siğil gibi değil baktığım zaman inşallah değildir

Klamidya nedir

Sen neler yapıyorsun peki bağışıklık güçlendirmek için?
Ben suan bağırsaklardan dolayı bagisiklik bastirici ilaclar kullaniyorum o nedenle suan bişey yapmiyorum tabi saglikli beslenmeye çalışıyorum.limonlu su ve 2 ad defne tohim7 ac karnina günlük iciyorum.bol su her gün yogurt yemeye vmcakisiyorum .5 ay sonra ilaclarimi birakma sansim var onhn icin bekliyorum.zaten doktor bana bagusiklik guclendirirsen bagirsaklarin aktif hale gelir yanj hastalığım.bis ver ne kafana takiyorsun hic birsey olmaz dedi.guldu yani bende bekliyorum yaza dogru asimi olacagım .hayirlisi artik allah sifa verecektir inanıyorum

Doktoru şikayet edin bence hasta ile dalga geçme önemsemeyip teşhis koymama imada bulunma ve araştıra araştıra buldun deme vs suçtur. Senin bulman lâzımdı demeliydiniz. Sikayet edin bence

Hanımlar, devlet hastanesi, araştırma hastanesi veya üniversite hastanesi kadındoğum-cildiye doktoru çok iyi davrandı hani en azından iğreti şekilde muamele yapmadı diyen var mı öneren? Şehir olarak ve hastahane olarak doktor ismi vs... Ama ÖZEL HASTAHANE DEĞİL DEVLET HASTAHANESİ OLARAK. Bana mesajla bildirebilirsiniz. Bulunduğum şehirde birkaç doktora gittim vebalı gibi muamele gördüm ve artık doktora gitmeye çekiniyorum aynı muameleyi yaşamak kim ister ki...

Hanımlar, devlet hastanesi, araştırma hastanesi veya üniversite hastanesi kadındoğum-cildiye doktoru çok iyi davrandı hani en azından iğreti şekilde muamele yapmadı diyen var mı öneren? Şehir olarak ve hastahane olarak doktor ismi vs... Ama ÖZEL HASTAHANE DEĞİL DEVLET HASTAHANESİ OLARAK. Bana mesajla bildirebilirsiniz. Bulunduğum şehirde birkaç doktora gittim vebalı gibi muamele gördüm ve artık doktora gitmeye çekiniyorum aynı muameleyi yaşamak kim ister ki...
Öyle doktorlar meslekten atılmalı.. rabbim başlarına versinde görsünler diyorum artık sadece. Canım onerim erkek doktor. Erkek doktorlar çok daha iyi ve anlayislilar

Ben evliyim ve ömrümde ilk cinsel yakinlasmami eşimle yaşadım. Devletteki doktorun bana gözlerini kısıp düzensiz ve rastgele bi cinsel hayat böyle sonuçlara yol açar bari korunsaydiniz deyişi gözümün önünden gitmiyor. Kanser olursunuz yada olmazsiniz diyemem tamamen şansa kalmış dedi. Ve ben o zaman hpv konusunda çok bilgisizim. Eşimi arayıp ölüyorum galiba diye fenalastim :KK43: esim kıyameti kopardı o doktora neler söyledi eşime elini bile sürme ben onu götüreceğim dedi. Aynı hafta ankara ya polat dursuna gittik rabbim ondan bin kere razı olsun :KK43: o kadar anlayışlı güler yüzlü bi insanki beni bilgilendirdi motive etti dünya tatlısı biri.. işte hekim böyle olmalı dedim.. evli olmayabilirdim sevdiğim insanla sevişip bu illeti kapmış olabilirdim bu bana hayat kadını damgası yapistirmayi gerekli kılmazdı! Lütfen hanımlar öyle doktorları şikayet edin ben artık akıllandım cahil bilgisiz insanlıktan ve terbiyeden yoksun insanlar hekim olmasın! Kendinize bunu yaptırmayın bende yaptırdım ama artık gözümü açtım bundan sonra direk şikayetçi olacağım

beyazprensess beyazprensess ah ah canım... Devlet hastanesine bu nedir acaba? diye gitmiştim. Hiçbir bilgim yoktu. Kadın doğum doktoru (kadın doktor) bana öyle bir muamele yaptı ki tek 1 adet siğilim vardı üstelik hani tablo vahim içler acısı ayyy bu ne hal bunca zaman bekledin mi naptın görüntüsüde değil! Bi' kere yüzü onu görünce ekşiyerek siğil bu dedi. Azarlayan bir ses tonu ile nerden kaptın sen bunu şu gençliğe yazık ettin dedi. Ben çok bilgisiz olduğum için ve zaten hassas bir yapım olduğu için bir anda ağlamaya başladım. Kalk tamam dedi o psikolojiyi bozan koltuktan o pozisyonda ağlıyorum... Hiçbir yere değme giyin dedi. Ben senin için hicbir şey yapamam gidiyorsun cildiyeye gözüküyorsun dedi. Ve bütün bunlar dahilinde ben ağlayarak dinliyordum. Tamam doktor hanım tamam doktor hanım... Derhal cildiye ye gittim durumu ağlattım gözler kıpkırmızı tabii.. Tamam sedyeye uzan şimdi ben onu dondurucam 2-3 içinde düşecek düşmezse tekrar gel senden testler istiyorum şimdi dedi tüpleri verdi... Hepatit, hiv, sifiliz tüm hepsine baktı cildiye doktorum o gün.. Oohh gözün aydın tertemizsin! dedi. Ama hpv? dedim. Evet hpv virüsü kapmışsın dış bölgende çıktıkca dondurma veya yakma uygulanacak ilk cinsel ilişkiden sonra smear aldır hiç ihmal etme dedi. Kanser olacak mıyım? dedim. Kontrollerini ihmal etmezsen olmayacaksın edersen olma ihtimalin var ama sakın ihmal yok dedi. Bunun dışında bir şey yok geçmiş olsun dedi. 3 yıl önce... O arada zaten ben gardasil aşımıda yaptırdım... O gün bu gündür doktora gitmedim siğil çıkarmamıştım çünkü... Son hafta bir yokladı beni... Şimdi çekincelerim doğrultusunda düşünceler içindeyim...

Kızlar bugün başka bi jinekoloğa gittim. Dondurmak lazım dedi. Doktorum da cok iyiydi. Her şeyi sordu. Konuştuk çok ilgilendi sağolsun. Akıntım varmış fazla.iç çamaşırıma gelmiyo diye ben bilmiyorum. Ama doktor kokulu beyaz akıntın var dedi. Örnek götürdü. Hpv için de, başka mikroplar için de. Yarın akşamüstü sonuçlar çıkacak ben cumartesi doktora gidicem inşAllah. Kötü bir şeylerin çıkmasını istemiyorum çok korkuyorum. Dua edin kızlar

tipitiphipivi tipitiphipivi canım demek herkese aynı muamele oluyor. Özellikle bayan doktorlar oyle ben bunu farkettim ve duydum bi kaç kişiden daha. Hpv dünyada cinsel yolla bulaşan en yaygın virüs. Rusya amerika ve avrupada insanlar bunu grip gibi karsiliyorlar. Yeni kaynaklar vücuttan %95 oranında temizlendiğini açıklıyor. Eğer doktorunuz size atılamaz diyorsa tıp bilgilerini güncellemiyor ve yenilikleri takip etmiyor demektir. Acilen değiştirin. Düzenli kontrolle kanser olmayacağız Ins Allah Rabbim bize sağlık versin kızlar hepinizi seviyorum ve kucakliyorumm

Kızlar bugün başka bi jinekoloğa gittim. Dondurmak lazım dedi. Doktorum da cok iyiydi. Her şeyi sordu. Konuştuk çok ilgilendi sağolsun. Akıntım varmış fazla.iç çamaşırıma gelmiyo diye ben bilmiyorum. Ama doktor kokulu beyaz akıntın var dedi. Örnek götürdü. Hpv için de, başka mikroplar için de. Yarın akşamüstü sonuçlar çıkacak ben cumartesi doktora gidicem inşAllah. Kötü bir şeylerin çıkmasını istemiyorum çok korkuyorum. Dua edin kızlar
Hayırlı haberlerini yaz kuzum

X