Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Esine nasil aciklayacagini dusunme. O senin kocan klemidya mi neyse onu.ondan kapmissin mesela birak o sana ne açıklama yapacagini dusunsun.

Merhaba bende de birkaç ay önce sigil çıktı et beni sanıp önem vermedim ama çoğaldı sonra yaktirdim iki hafta sonra yine çıktı doktor smear yaptı ve aldara krem verdi kremi sigile sür dedi sürüyorum ama sigil varken etki etmiyor mu acaba bir de aldara kullanırken kullanmadığım gün sirke sürüyorum pamuğu şirkete batırıp geceden koyuyorum başka öneriniz var mı acaba ve bir de doktora ahcc sordum başka bi bağışıklık güçlendirici kullansan da olur dedi of kafam karıştı

Ya kızlar bu ahcc yerine başka bağışıklık güçlendirici kullansak olur mu yoksa illa ahcc olması mı gerek quality of marka göç için oneriliyomus mesela

afedersin eski esim yazmissin gozumden kacmis. Haklisin ama esinle bunu paylas ya da tedirgin oldugunu bi doktora görünmek istedigini soylersin

afedersin eski esim yazmissin gozumden kacmis. Haklisin ama esinle bunu paylas ya da tedirgin oldugunu bi doktora görünmek istedigini soylersin
Okyanus bak hamılelıkte goguste cok degısımler oluyor etrafı kararıyor ve etrafında sıvılce gıbı kabartılar cıkıyor bunlar normal bendede var ama benım gogus ucumda ayrıyeten bır et barcası var bunu sıgıle benzetıyroum ben

Eski arkadaslarin siteye son ugramasi 2010 civari.. 7 8 yildir girmemisler.. Keske girseler de sohbet etsek azcik iyi gelirdi bize de

Olur canım propolis al iç yeşil çay limonlu su yeşil zebzeler bide corek oto sabah ac karnini bir tatli kasigi ye
Hemen propolis alıcam beeo marka buldum migroslarda varmış çörek otu yiyorum evvelki gün aldara sürdüm dün gece de sirke sürdüm bi tane sigili göremedim yerinde ikisi birara fayda ediyor sanırım :) ay çok mutluyum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…