Hemen bakayım canım bin teşekkür :)1500 lerde olmalı yada 1700 muydu
Canim internette bilgi kirliliği var doktorlar öyle söylüyor çok kişi farkında olmadan atıyor bile biz bilinçlendik.bagisiklik guclendirTeşekkürler. Çok korkuyorum. Rahim ağzı kanseri hakkında okudum da. Hpv kaynaklı oluyomuş.
Merhaba bende de birkaç ay önce sigil çıktı et beni sanıp önem vermedim ama çoğaldı sonra yaktirdim iki hafta sonra yine çıktı doktor smear yaptı ve aldara krem verdi kremi sigile sür dedi sürüyorum ama sigil varken etki etmiyor mu acaba bir de aldara kullanırken kullanmadığım gün sirke sürüyorum pamuğu şirkete batırıp geceden koyuyorum başka öneriniz var mı acaba ve bir de doktora ahcc sordum başka bi bağışıklık güçlendirici kullansan da olur dedi of kafam karıştıKizlar beni eskilerden biliyosunuzdur belki tekrar yazna gereksinimi duydum cunku cok kizdim gecmisi hic mi okumuyosunuz hep ayni sorular yanlis yonlendirmeler
Son yapilan calismalarda Gardasil asinin hpv kaptiktan sonrada ozellikle sigil yapan hpv tiplerine karsi tedavi edici etki gosterdigi gorulmus sigil varsa Gardasil olun gardasil asi sigilin temizlenmesine yardim ediyor zaten 3.dozdan sonra sigil atagini bitiriyor nerdeyse.2-3 yil sonra sigil gormek istemiyorsaniz asi vurulun ! Defalarca yazdim pes artik su asiyi niye vurulmuyosunuz yahu kac kez soylucez ilk asinizi olun oyle diger yollara basvurun asiyi tedavi edici olaraj vurulucaginiz icin yasiniz kac oldugu farketmiyor .
2.si Ahcc konusu tekrar yaziyorum yurtdisinda hpv tedavisinde kullanilan Ahccnin markasi Quality Of Life dir gunde 3 gram ac karnina.kullandirtiyolar . Turkiyede yok ama doktorunuza receteyle yazdirip getirebilirsiniz siparisi cok kolay bitkisel vitamin olarak gectigi icin ; Turkiyeye gonderim yapan buyuk vitamin siteleri var iherb.com gibi uye olup odemesini yapiyosunuz kartla (sanal kartta kabul ediyo ,kredi kartida ) 2-3 haftaya kapiniza getiriyolar recetenizi gosterip teslim aliyosunuz bu kadar basit . Turkiyede time health diye bi marka satiliyo ingiltereden geliyo diyolar ben guvenmiyorum sahsen ingiltereden cat diye getirmek elden satmak kolay degil.
Ahcc fiyati gramina gore degisiyo 50-70 dolar arasi degisiyo kutusu yani kutu basi 150-200 tl oduyosunuz siteye.Bi uye olmayi deneseniz 5 dakikalik bi islem oldugunu goruceksiniz .
3. Makat ici sigili cikan arkadasimiza bi doktor 4000 tl fiyat cikarmis arkadaslar panik yapmayin bu doktoru Allah bildigi gibi yapsin insanlarin zor durumundan faydalanmaya calisan saglik tuccarlari bu kisiler ya 4000 tl nerde gorulmus ! Sigil yakicak alti ustu beyin ameliyatina mi giriyo.En iyi doktor dahi olsa tas catlasa 1500-2000 tl ki bunda da sana 1-2 kontrol ucretsiz yakilma verilir.
4.Aldara konusu ilk cikan sigilleri sakin aldarayla sirkeyle falan dusurmeyin koter veya lazerle yaktirib ilk cikanin koku iceri de kalirsa cogalir.Aldarayi da sigil varkeb degil sigil ataklari iyice bittikteb sonra sigil yokken butun bolgeye surerek kullanin sigile degil 3-4 ay haftanin 3 gunu kullanin.
Jiletten falan uzak durun ve orayi hep kuru tutun pamuk koyun
Wc sonrasi temizliginizi sirke ve batikonla yapin pamuga dokerek
Gece yatmadan once kendinizi ac birakmayin gece o bolgenizi yikayip kurutun sirke surun her tarafina ic camasirinizi degistiril kurulayib oyle yatin
afedersin eski esim yazmissin gozumden kacmis. Haklisin ama esinle bunu paylas ya da tedirgin oldugunu bi doktora görünmek istedigini soylersinCok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin.vajinada veya baska bir yerde sigil yok
Ama bilgidim gordugum kadariyla yok.eski esimin gecmisi igrencti.dusundukce midem bulaniyor.klamidya kapmisim bir de tedavi oluyorum.e klamidya varsa hpv neden olmasin illaki vardir ama bunu simdiki esime nasil aciklicam hamileyim bir de bebek emzirecem.meme basim iste anlattigim.gibi oldu korkuyorum.
rica ederim canm senin tipleme yoktu dimi sisiyi buldun mu :)Hemen bakayım canım bin teşekkür :)
1580 lerde var bakHemen bakayım canım bin teşekkür :)
Buldum yazdım ama henüz cevap gelmedi kuzum :)rica ederim canm senin tipleme yoktu dimi sisiyi buldun mu :)
Eskıler malesef artık gırmıyorlar sıteye sısı cok bılgılı bır arkadastı ben ona cok msjlar attım sadece bır kere gerı donus yaptı malesefBuldum yazdım ama henüz cevap gelmedi kuzum :)
Okyanus bak hamılelıkte goguste cok degısımler oluyor etrafı kararıyor ve etrafında sıvılce gıbı kabartılar cıkıyor bunlar normal bendede var ama benım gogus ucumda ayrıyeten bır et barcası var bunu sıgıle benzetıyroum benafedersin eski esim yazmissin gozumden kacmis. Haklisin ama esinle bunu paylas ya da tedirgin oldugunu bi doktora görünmek istedigini soylersin
Kurtulanlar uğramıyor herhalde :))Eskıler malesef artık gırmıyorlar sıteye sısı cok bılgılı bır arkadastı ben ona cok msjlar attım sadece bır kere gerı donus yaptı malesef
Inşallah bizde bi gün unuturuz buraları yaEski arkadaslarin siteye son ugramasi 2010 civari.. 7 8 yildir girmemisler.. Keske girseler de sohbet etsek azcik iyi gelirdi bize de
Keşke ya görseler kızlar biz kurtulduk şunları şunları yaptık siz de yapın Vs deseler daha çok moral olsa bizeİnşallah kurtulmuslardır ama gırıp arada bır bıze moral verseler keske degılmı
Olur canım propolis al iç yeşil çay limonlu su yeşil zebzeler bide corek oto sabah ac karnini bir tatli kasigi yeYa kızlar bu ahcc yerine başka bağışıklık güçlendirici kullansak olur mu yoksa illa ahcc olması mı gerek quality of marka göç için oneriliyomus mesela
Hemen propolis alıcam beeo marka buldum migroslarda varmış çörek otu yiyorum evvelki gün aldara sürdüm dün gece de sirke sürdüm bi tane sigili göremedim yerinde ikisi birara fayda ediyor sanırım :) ay çok mutluyum yaOlur canım propolis al iç yeşil çay limonlu su yeşil zebzeler bide corek oto sabah ac karnini bir tatli kasigi ye