Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Meme basinda hpv oluyor mu hic duydunuz mu tesekkurler bu arada cevabiniz icin.su an dr a bunun icin gitme imkanim yok malesef
Canım benimde göğüs ucunda öyle minik bişey farkettim daha gösteremedim ama doktorumla konuştum çok nadir gözükür göğüs ucunda ama olabilir yinede dedi.. siğil ise doğumdan önce yaptırıp emzirebilirsin demişti ama yinede bilemem sende bi doktora daniş yinede herkes farklı bişey söylüyor

Nasil.biseydi tam oalrak canim seninki

Bir de vajinanda sigil var mi

Hamılelıkte o tomurcuklar oluyor cnm korkma suphedeysen doktoruna sor bı hpv testı yaptır
Merhaba bu sitede yazmissiniz okudum.bebeginizi emzirirken gogus ucunda bisey cikti demissiniz.hatat bebegi kbbye goturmussun.bayagi da telaslanmissiniz bebegi 7 ay emzirdim su ana kadar bulasmis olabilir diye.peki sonuc ne oldu?sigil miymis?bebeginizde bir sorun oldu mu?Benim de tedirginliklerim var.Allah bebeginizi saglikla size bagislasin.

AMIn cnm bende bılmıyorum bır sonuc yok sıgılmı degılmı ama bana kalırda sıgıl bırde cıldıyeye gosterıcem bakalm bebegımı daha kucuk dıye muayene etmedı doktor onu sut korur demıstı ınsallah oledır

Sirke sürdüğünüz zamn beyazliyormus deneyin bir kızlar belki o şekilde anlarsınız

Teşekkürler. Çok korkuyorum. Rahim ağzı kanseri hakkında okudum da. Hpv kaynaklı oluyomuş.
Okumayın. Vücuttan atılabilen bir virüstür. Her hpv kanser olsa dünyada kadın kalmazdi.. düzenli kontrolle kanser olunmaz. Ahcc kullanın bağışıklık yuklenin ilişkiye ara verin

Teşekkürler. Çok korkuyorum. Rahim ağzı kanseri hakkında okudum da. Hpv kaynaklı oluyomuş.
internetten okuduğum zaman mahvolmustum aglayarak gecti gunlerim kizimi dusundum.. doktorum okuma dedi kontrolu aksatma yeter dedi. En azından biliyoruz farkindayiz su an hpv li olup bunu bilmeyen cok kadin var.. Kontrol zamani her geldiğinde küt küt atiyor kalbim

Yalniz değilmişim benimde kontrol zamanım geldi panik atak geçiriyom resmen

Ben 1-2 ay önce öğrendim o doktora ilk defadır gidiyordum.afedersiniz ama Kendimde küçük küçük et parçalarını vajinamı yıkadığımda fark etmiştim ama ne olduğunu bilmiyodum. Doktor da hpv kaynaklı bişey dedi ama adını hatırlamıyorum. Sadece lazerle yaktırmam gerektiğini söyledi. YAktırırsam geçer mi acaba?

Okumayın. Vücuttan atılabilen bir virüstür. Her hpv kanser olsa dünyada kadın kalmazdi.. düzenli kontrolle kanser olunmaz. Ahcc kullanın bağışıklık yuklenin ilişkiye ara verin
Bende eskiden yoktu. Herpes virüsünü 1 yıl önce tedavi ile ( eşim de tedavi olmuştu) atlatmıştık. Temiz çıkmıştı. 3-4 ay önce böyle şeyler olmaya başladı.

Bende eskiden yoktu. Herpes virüsünü 1 yıl önce tedavi ile ( eşim de tedavi olmuştu) atlatmıştık. Temiz çıkmıştı. 3-4 ay önce böyle şeyler olmaya başladı.
Herpes uçuk virüsüdür ikisi farklı yalnız karıştıyorsunuz sanırım.. smear testiniz mi temiz çıkmıştı hpv testiniz mi ?

Ya arkadaslar 7 aylik hamileyim.meme basinda putur putur siyah nokyalar var.korkuyorum hpv midir diye.meme basimda bazi yerler siyah bazi yerler acik renkte.ve o puturlukler hpv olabilir mi diye uzuluyorum.bebehim dogunca onu nasil emzirecem hpvysem?ayni durumu yasayan oldu mu?meme ucumdaki seyelr sigil mi degil mi nasil anlarim?vajinamda da sigil yok gorunurde esimde de yok 1 yillik evliyim ama önceki esimden gecmis olabilecegini dusuniyorum.

siz neden hpv den şüpheleniyorsunuz daha once hpv ile baginiz mi oldu. Eger oyleyse doktora görünün ikk defa sizden duyuyorum boyle bir sey. Hpv olacagini sanmiyorum çünkü o sadece vajina ve makatta ve agiz bogazda olur diye biliyorum

et beni gibiyse yaktirmaniz gerekir. Kimisi donduruyor ama belki siZinki buyuk oldugu icin lazerle yakmak gerekebilir. Lutfen ihmal etmeyin birkac seansla kurtulursunuz.

Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin.vajinada veya baska bir yerde sigil yok
Ama bilgidim gordugum kadariyla yok.eski esimin gecmisi igrencti.dusundukce midem bulaniyor.klamidya kapmisim bir de tedavi oluyorum.e klamidya varsa hpv neden olmasin illaki vardir ama bunu simdiki esime nasil aciklicam hamileyim bir de bebek emzirecem.meme basim iste anlattigim.gibi oldu korkuyorum.

canim hamilesin oncelikle stresi birak. Bak hepmiz bu yoldan gectik. Sende hpv yoksa meme ucundakiler de degildir. Yani renk degisimi olur meme başında seninki baya kendini belli eden bir seyse bi cildiyeye görün. Ama hpv kaynakli oldugunu sanmiyorum. Zaten hep kontrol altindasin hamile oldugun icin bi kadin dogumcuna sor olmadi kontrole gittigin gun cildiyeye gorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…