Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Onu bende okudum boşa para vermeyin diyor.sizde başka türlü bağışıklık güçlendirin.cok yol var guclendirecek

Ben bir yazısına denk geldim boşa para harcamayın diyor videolarınızda izleyeyim.link atarmisiniz
youtube adini yazinca bile cikiyor hemen simdi ugrastim da yotube uygulama halinde açtığı icin link alamadim siz youtube a yazin virusu atabilecek miyim diye video var

hpv en az 2 3 hafta smear 1
Çok teşekkür ederim az önce yine bi kontrol edeyim dedim vajina girişinde yine var gibi yada vajina yapısı mi öyle acaba bilemedim Insallah vajina yapısı öyledir ya ordakileri nasıl yakacak ortada vajina kalmaz parça pincik olur yav çok korkuyorum ya atlatamazsam ya kanserse aklıma binbir türlü şey ggeliyor ya anus kanseri varsa ya rahim kanseriysem diye öff (

vajinan zarar görmez dondururlar buyuk ihtimalle. Zarar veren bir yontem degil. Mecbur kurtulman lazim. Sen bi kadin dogmcuya git krem veriyorlar bakirelere. O bile erki ediyormus. Bu cogalan bisi ya sen git de onlemini almis olursun canim. Cogalmasin

Değilsindir tabi dee. Aklina kotu seyler getirme. Sigiller ne zamandir vardi sende. Bunlarin kotu seye donusmesi yillar alirmis. Ve herkesde de olacak degil. Lutfen dugunune odaklan ve doktorunu da ihmal etme hepsi bu

Yok canım ne yaptın senkorkma böyle kötü düşünme kadın dogumcuya git önce omu degilmi öğren. Ayrıca hemen kanser yapmıyor zaten bağışıklık guclendirirsen kendide geçer atar vücuttan.stres etme sen bir öğren önceliğin bu olsun daha emin değilsin bile

Nasıl bir krem bu adı nedir acaba bir de bakmışsın yapısı olabilir mi acaba ben mi kuruntu yapıyorum diye düşünüyorum kendim bakınca anlamıyorum da doktora da gidemedim sgk bitmiş malesef

Bağışıklık güçlendirici kullanırsam sigiller kaybolur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…