- 12 Eylül 2011
- 1.026
- 287
Evet giderBağışıklık güçlendirici kullanırsam sigiller kaybolur mu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet giderBağışıklık güçlendirici kullanırsam sigiller kaybolur mu acaba
canm ben ankarada degilim.bilmiyorum. Kremi de kullanmadim kadin dogumcu soyler sana. Hem emin de değilsin. Vajinanin ici dumduz puruzsuz normalde ama klitoris mi ne bi yer varya orada kivrimlar olabilir yani ben de bilmiyorum aslinda kadin dogumcular normal vajinayi bize gosterseler biliriz . Ben de bakiyorum pütürlük var o dedigim yerlerde acaba normal mi degil mi biomiyoru. :)Kızlar Ankara'daki iyi devlet hastanesi hangisi giden var mı acaba
Evet gider[/QUOTb
Bir tane popo kısmında vardı o da küçülmüş o bile mutlu etti beni
Bir yandan gitmek istiyorum bir yandan da kötü haber alacağım korkusuyla gitmek istemiyorum garip bi ruh halindeyim ayy bi sigilin kuculdugunu görünce bile ağlayacaktım mutluluktancanm ben ankarada degilim.bilmiyorum. Kremi de kullanmadim kadin dogumcu soyler sana. Hem emin de değilsin. Vajinanin ici dumduz puruzsuz normalde ama klitoris mi ne bi yer varya orada kivrimlar olabilir yani ben de bilmiyorum aslinda kadin dogumcular normal vajinayi bize gosterseler biliriz . Ben de bakiyorum pütürlük var o dedigim yerlerde acaba normal mi degil mi biomiyoru. :)
Bir yandan gitmek istiyorum bir yandan da kötü haber alacağım korkusuyla gitmek istemiyorum garip bi ruh halindeyim ayy bi sigilin kuculdugunu görünce bile ağlayacaktım mutluluktan[/QUOT
Zekai Tahir Burak hastanesinden randevu aldım Çarşamba gününe Insallah o zamana kadar hepsi gider kaybolur Ay hepimiz de sapasağlam Yeni yıla gireriz :)Canim sen girişimlik guclendir ve düşünme o kaybolur
Hayır canım bende öyle olmadi hiç bir şey gark etmeden tesadüf sağlık ocağında smear verin dedi hemşire hpvyede bakıyorlarmış. Benimde haberim yok hpv ne diye bana bile soylamaediler o testide yaptırdıklarını.sonuc hpv pozitif kimseyle birlikteliğimiz olmadıysa nasıl ne zamn kimse bunu bilemiyor benimde acaba kaç senedir var vücutta bilemiyorum.tek yapman gereken bütün testlerini yaptır düzenli kontrollerini yaptır bağışıklık guclendirSırf bu konu için üye oldum.
Ben üç aylık evliyim eşimle ilişkiden sonra bir döküntüm oluyor küçük küçük minik et parçaları dökülüyor çok küçük ama neyse iki gün önce doktora gittik hpv olabilir dedi fransada yaşıyorum zaten doktor ne dedi anlamadım netten baktım neymiş bu diye bakmaz olaydım. Cinsel temasım olmadı kimseyle vajenin içinde gördü o bulguyu benim hic sigilim olmadı yada benzer bi olay yasamadim. İlişki sonrası hafif çok çok açık pembe bir kanama oluyor arada hissetiğim bulgular boyle bunu yasayanlar oldu mu diye sormak istedim.
Inş canım allah korktuğuna uğratmasın sonuçları bizede bildir.Zekai Tahir Burak hastanesinden randevu aldım Çarşamba gününe Insallah o zamana kadar hepsi gider kaybolur Ay hepimiz de sapasağlam Yeni yıla gireriz :)
CAnım benımde ılıskıden sonra dedıgın gıbı avık oempe ve az bı kanamam oluyor doktor kuruluktan kaynaklıdır dedı ama et parcası dokulmuyorSırf bu konu için üye oldum.
Ben üç aylık evliyim eşimle ilişkiden sonra bir döküntüm oluyor küçük küçük minik et parçaları dökülüyor çok küçük ama neyse iki gün önce doktora gittik hpv olabilir dedi fransada yaşıyorum zaten doktor ne dedi anlamadım netten baktım neymiş bu diye bakmaz olaydım. Cinsel temasım olmadı kimseyle vajenin içinde gördü o bulguyu benim hic sigilim olmadı yada benzer bi olay yasamadim. İlişki sonrası hafif çok çok açık pembe bir kanama oluyor arada hissetiğim bulgular boyle bunu yasayanlar oldu mu diye sormak istedim.
Havuzlardan kapılma ihtimaline inanıyorum ben tuvalete gitmeye üşenip oraya yapanlar var. Günlerdir araştırdım bilgi topladım bende siğil yok hic bir rahatsızlık yaşamadım ne bileyim.Hayır canım bende öyle olmadi hiç bir şey gark etmeden tesadüf sağlık ocağında smear verin dedi hemşire hpvyede bakıyorlarmış. Benimde haberim yok hpv ne diye bana bile soylamaediler o testide yaptırdıklarını.sonuc hpv pozitif kimseyle birlikteliğimiz olmadıysa nasıl ne zamn kimse bunu bilemiyor benimde acaba kaç senedir var vücutta bilemiyorum.tek yapman gereken bütün testlerini yaptır düzenli kontrollerini yaptır bağışıklık guclendir
Bende bilmeden ilişkide ağrı ve hafif kanama oluyordu ihmal etmeSırf bu konu için üye oldum.
eşin de dna testi yaptırır onda hpv cikarsa ondan bulasmis olabilir yoksa ortak kullanin alanlarindan falanBu virüsün vücuda alınma zamanını yada kimden kime geçtiği tespit ediliyor mu ?
Hayırla sonuçlanır inşallah birkaç ay sonra düğünüm var mutlu mutlu yaparım düğünümü inşallah :) sonuçları size bildireceğim :)Inş canım allah korktuğuna uğratmasın sonuçları bizede bildir.
Anesteziyle yakıldı ama sonra ben bağışıklık için uğraşmadım açıkçası ve daha doğrusu bunun bağışıklık ile alakası olduğunu bilmiyordum doktor sağolsun yaktı geçti hiç bişey demedi bama şimdi bağışıklık için çalışıyorum üç adet sigil var bir tanesi küçülmüş diğerleri zaten minicik umarım ben doktora gidene kadar çoğalmaz :)Canim sen girişimlik guclendir ve düşünme o kaybolur
Moralimi sağolsun eşim yerine getiriyor ben de panik haldeyim bi ağlayasım geliyor ssonra eşim düzeltiyor :) yalnız bende bu sigiller çıkarken ne kaşıntı oluyor ne acı hiç hissetmedim şu an bi tanesi küçüldü diğer ikisi minicik doktora gidene kadar inşallah artmazcnm bende anestezi ile ameliyat oldum bu bir daha tekrarlanmayacak diyemem dedi doktor ama bir daha sigil ile karsilasmadim. Moral cok onemli , tuvalete girmeden camasir suyu dok cikarkende
aci falan bisey olmuyor zaten kuzumm rahat ol hic bir sey olmaz allahin izi ile.....Moralimi sağolsun eşim yerine getiriyor ben de panik haldeyim bi ağlayasım geliyor ssonra eşim düzeltiyor :) yalnız bende bu sigiller çıkarken ne kaşıntı oluyor ne acı hiç hissetmedim şu an bi tanesi küçüldü diğer ikisi minicik doktora gidene kadar inşallah artmaz
Evet canım tek vücuttan atmanın yolu bağışıklık bunu için çabalaAnesteziyle yakıldı ama sonra ben bağışıklık için uğraşmadım açıkçası ve daha doğrusu bunun bağışıklık ile alakası olduğunu bilmiyordum doktor sağolsun yaktı geçti hiç bişey demedi bama şimdi bağışıklık için çalışıyorum üç adet sigil var bir tanesi küçülmüş diğerleri zaten minicik umarım ben doktora gidene kadar çoğalmaz :)