- 25 Ekim 2018
- 2.774
- 2.769
Canım bende kaşıntı oluyo alıntı oluyo degisik değişik bi sürü şey oluyo enfeksiyonum da var sanırım sürekli tekrarliyo fitil falan kullandım bakalım ne olacakCanim yaşım 33 bizde et beni gibi bisey var ama siğilli degilmi henüz gidemedik Cildiyeye.biz öğreneli 1 ay oldu ne zamndır var bilmiyoruz.hic bir şikayetim yoktu tesadüf test yaptırdım cıktı.
Canim bende de oluyor hele biakc ay önce 6 8 ay geçmeyen mantarın oluştu sonra o durdu şuan çok akint8m yok ama koku oluyor. Ama bende sistitte var ondanda olabilir diye düşünüyorum.cunku kısa girdiğimden yana 1.5 lt su içebiliyorum benim en az 3 lt içemem gerek sistit için.4 gündür sarımsak kullanıyorum o biraz azalttiCanım bende kaşıntı oluyo alıntı oluyo degisik değişik bi sürü şey oluyo enfeksiyonum da var sanırım sürekli tekrarliyo fitil falan kullandım bakalım ne olacak
Allahım ınsallah degıldır dua edın yavruma gecmemıs olsun ıyıce panık olsun bu konuda uzman bır kbb ye gıtmıstım bebegı sımdı muayene edemeyız bıraz buyumesı gerek ama merak etme sut onu korur demıstıCanım bulaşmış olsa şimdiye kadar belli olurdu bebekte allah korusun.. ben kendi doktoruma yazdım bugün çok nadir göğüs ucunda olabilir dedi ama tedaviden sonra emzirmekte sakınca olmaz dediyinede hpv değil-dir ınsallah sende ihmal etme bebeğini de kendini de göster dr a ınsallah değil-dir
Canım benimde temmuzda başladı bu illet enfeksiyon o gün bu gündür her ay on gün falan mahvedip geciyo.. sirke ile yıkıyorum sarımsak denemedim nasıl yapıyorsun ezip sürüyor musunCanim bende de oluyor hele biakc ay önce 6 8 ay geçmeyen mantarın oluştu sonra o durdu şuan çok akint8m yok ama koku oluyor. Ama bende sistitte var ondanda olabilir diye düşünüyorum.cunku kısa girdiğimden yana 1.5 lt su içebiliyorum benim en az 3 lt içemem gerek sistit için.4 gündür sarımsak kullanıyorum o biraz azaltti
Bencede içini ferah tut canım geçmemiştir .korkma gecsebile o cabuk atlatır.Allahım ınsallah degıldır dua edın yavruma gecmemıs olsun ıyıce panık olsun bu konuda uzman bır kbb ye gıtmıstım bebegı sımdı muayene edemeyız bıraz buyumesı gerek ama merak etme sut onu korur demıstı
Canim sanırım adet öncesinde oluyor o kaşıntı yani bende öyle oluyor. Size yani eşinize nasıl bulaşmış oncedenmi varmış acaba .sarımsağı organik olucak canım bıçak vurmadan soyacaksın ve onu gazlı küçük parça beze sarıp ince bir iple bağlayıp vajinaya fitil gibi yerlestireceksin .ipin ucu disarda kalicak sekilde kes sabaha kadar dursun sabah ipi çek çıkar 6 gece yapman gerekliCanım benimde temmuzda başladı bu illet enfeksiyon o gün bu gündür her ay on gün falan mahvedip geciyo.. sirke ile yıkıyorum sarımsak denemedim nasıl yapıyorsun ezip sürüyor musun
Ay canım o konuyu hatırlattın da bahsedeyim benim gerizekalı kocama benden önceki evlenip boşanmış her onu ne gelenle yatıp kalkan fucbuddysi türü bi kadından bulaşmış. Ve gerizekalı kocamin bundan haberi bile yoktu ben irdeleyince açığa cıktı.. resmen eşimi öldürmenin eşiğine geldim aylarca ona kan kusturdum da yine içim soğumadiCanim sanırım adet öncesinde oluyor o kaşıntı yani bende öyle oluyor. Size yani eşinize nasıl bulaşmış oncedenmi varmış acaba .sarımsağı organik olucak canım bıçak vurmadan soyacaksın ve onu gazlı küçük parça beze sarıp ince bir iple bağlayıp vajinaya fitil gibi yerlestireceksin .ipin ucu disarda kalicak sekilde kes sabaha kadar dursun sabah ipi çek çıkar 6 gece yapman gerekli
Canim gerçekten hatirlattiysam kusura bakma Ama yinede kocanı suçlama çünkü sonuçta senden önce olmuş oda bilemezdik böyle birşey olucağını. Yani etkenlerin çoğu bilmiyor hpv nedir diye sorsan kimse bilmiyor ben bile bilmezdim insanın başına gelince araştırınca öğreniyor.erkeklerin yaratılışında var kadınsız duramazlar bekarkende yapmış bir hata sen çok suçlama erkekler neyin ne olduğu pek anlayamıyorlar. Inss sen atlaticaksinn hele aşıda olacaksın hiç korkmaAy canım o konuyu hatırlattın da bahsedeyim benim gerizekalı kocama benden önceki evlenip boşanmış her onu ne gelenle yatıp kalkan fucbuddysi türü bi kadından bulaşmış. Ve gerizekalı kocamin bundan haberi bile yoktu ben irdeleyince açığa cıktı.. resmen eşimi öldürmenin eşiğine geldim aylarca ona kan kusturdum da yine içim soğumadio kadar üzüntü yaşadım ki allahim dedim ya ben olecem ya bu adamı oldurcem yani öyle böyle değil kocama saldirdim diyebilirim.nice boşanmalardan döndüm yüz kere boşanmıştım bana kalsa çok zor günler geçirdim hala da geçiriyorum sarımsağı deneyeceğim canım
Bu adamlar yuzunden kanser olucaz allah korusun ne zormus buarada sen asımı olucaksın bende olmayı dusunuyorum oldugun zaman bılgılendırırsen sevınırım cnmAy canım o konuyu hatırlattın da bahsedeyim benim gerizekalı kocama benden önceki evlenip boşanmış her onu ne gelenle yatıp kalkan fucbuddysi türü bi kadından bulaşmış. Ve gerizekalı kocamin bundan haberi bile yoktu ben irdeleyince açığa cıktı.. resmen eşimi öldürmenin eşiğine geldim aylarca ona kan kusturdum da yine içim soğumadio kadar üzüntü yaşadım ki allahim dedim ya ben olecem ya bu adamı oldurcem yani öyle böyle değil kocama saldirdim diyebilirim.nice boşanmalardan döndüm yüz kere boşanmıştım bana kalsa çok zor günler geçirdim hala da geçiriyorum sarımsağı deneyeceğim canım
Kuzum bana moral veriyorsun allah senden razı olsunCanim gerçekten hatirlattiysam kusura bakma Ama yinede kocanı suçlama çünkü sonuçta senden önce olmuş oda bilemezdik böyle birşey olucağını. Yani etkenlerin çoğu bilmiyor hpv nedir diye sorsan kimse bilmiyor ben bile bilmezdim insanın başına gelince araştırınca öğreniyor.erkeklerin yaratılışında var kadınsız duramazlar bekarkende yapmış bir hata sen çok suçlama erkekler neyin ne olduğu pek anlayamıyorlar. Inss sen atlaticaksinn hele aşıda olacaksın hiç korkma
Aşıdan sonra gelişmeleri yaz.
Canım hemen eczaneden ahcc al kullanmaya başka hergun yeşil çay iç bir kupa sebze meyve bol ye. Smear testi yaptır gerekirse kolposkopi ile bakilsin. Ağda yaptırma kesinlikle. Özellikle smear testlerini asla aksatma bende tiplendirme yaptirmadim. Eşinde siğil varsa tedavi olsun hemenKızlar Merhaba ben yeni üyeyim yaklaşık üç ay önce makat bölgede bir tane değil olduğunu fark ettim başta et beni sandım önemsemedim o zaman hpv nedir hiç bilmiyorum tabi sonra ben kahrolasıca ağdaya gittim ve orası birden bire çoğaldı et beni cogalmayacagina ggöre Başka Bişey olduğunu anladım doktora gittim anestezi ile yaktı ama ne yakma her tuvalete girişimde ağlayarak çıkıyorum iki hafta boyunca soğuk çıkmadı iğne rahatım diyordum birkaç gündür üç adet siğil çıkmış vajina girişi ve yine makat bölgesinde ben ne yapıcam bilmiyorum yine doktora mı gideyim çörek otu yemeye başladım küçüldü gibi bi tanesi ama bilemedim ankarada devlet hastanesine giden varsa yardım etsin Allah rızası için tipleme de yaptırmadım yakan doktor tehlikesiz olanı korkma dedi ne ilaç ne krem öneri hiç yok adam pek bilgi sahibi değilmiş meğer sadece yakıyor bu kadar ben şimdi ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum
Peki bu ahcc her eczanede var mi ve fiyatı kaç tl ben bunun soğuk olduğunu bilmeden yaşadım durdum Insallah kanser falan olmam mala bağladım iyice hergün popoma bakıp duruyorum büyüdü mü küçüldü mu Die popo görmekten gına geldi artık çok teşekkür ederimCanım hemen eczaneden ahcc al kullanmaya başka hergun yeşil çay iç bir kupa sebze meyve bol ye. Smear testi yaptır gerekirse kolposkopi ile bakilsin. Ağda yaptırma kesinlikle. Özellikle smear testlerini asla aksatma bende tiplendirme yaptirmadim. Eşinde siğil varsa tedavi olsun hemen
Canım ben hiç siğil aldirmadim benim kendiliğinden düştü bagisikligim yükselince ama sanırım dondurmak daha az acılı oluyor. Ahcc turkiyeye yeni giriş yaptı en yakın zamanda al canım 6 ay kullanmalısın en az. Ve eşinle ilişkiden uzak dur bence tedavi boyunca. Gidip muayene ol bakalım. Seni çok iyi anlıyorum bende gün de on kez bakardım artık yeter bakmican dedim bagisiklik yuklendim kendiliginden geçti şükür. Akintin kasintin falan var mı?Bir de bu ahcc sigil varken de fayda eder mi yoksa yaktirmam mi lazım ve siz hangisini önerirsiniz yakma mi dondurma mı
merhaba ozge. Benim doktorum da tipleme yaptirmadi. Bilmediginden degil de.. iste...neden ben de bilmiyorum.. Yani tek sen degilsin tipini bilmeyen. Su an varsa gec degil tipleme yaptirabilirsin. Yaptirmasan da yaktir ve smear testini yaptır sonucuna gore de doktorun yillik ya da 3 6 aylik kontrol ister.. Gecmis olsun.. Evli misin?Peki bu ahcc her eczanede var mi ve fiyatı kaç tl ben bunun soğuk olduğunu bilmeden yaşadım durdum Insallah kanser falan olmam mala bağladım iyice hergün popoma bakıp duruyorum büyüdü mü küçüldü mu Die popo görmekten gına geldi artık çok teşekkür ederim
AHCc ezanede satılıyormu artıkCanım hemen eczaneden ahcc al kullanmaya başka hergun yeşil çay iç bir kupa sebze meyve bol ye. Smear testi yaptır gerekirse kolposkopi ile bakilsin. Ağda yaptırma kesinlikle. Özellikle smear testlerini asla aksatma bende tiplendirme yaptirmadim. Eşinde siğil varsa tedavi olsun hemen