Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kizlarr a101 e haftaya corekotu yagi propolis omega3 gibi seyler geliyormus. Acaba güvenilir bir marka midir alsak mi?

Canım ordan alicagina bence güvenilir bi yerden al.saracoglu yada fidoderman dan al derim doktorların kendi sitesi güvenli olur
Ya kızlar ben sigilleri yaktirdiktan sonra yaralarım vardı büyük abdestimi yaparken kanama oluyordu Hala kanama oluyor yaparken zorlanıyordum acıyordu yara yerim Hala da kapanmadı Ay anüs kanseri falan mı ki korku sardı beni yoksa yaram kapanmadigi içinmi

Sizde de oldu mu acaba böyle bişey doktor bana yara için krem de vermedi kapansınd iyi bekliyorum üç haftadır

Canım kapanmadigi için kanama olabilir ama bence krem kullanmalısın ayrıca kabız olmamaya dikkat et.zorlarsanda acilir

Canım kapanmadigi için kanama olabilir ama bence krem kullanmalısın ayrıca kabız olmamaya dikkat et.zorlarsanda acilir
Evet çok zorluyorum yapmak için baya baya ıkınıyorum yapmayınca rahatsız oluyorum nedense ama yapmayacağım kan gördükçe kendi kendime kanserim diye kuruyorum kafamda yara kapanmaya başladı ben yine büyük abdestimi yapmak için zorluyorum başa sarıyor yine :)

Işte öncelik bol sıvı ve bağırsakları rahatlat ve yaparken düşünme ben çok alıştım o kanlari görmeye malum bagirsakta sikinti olunca insan herşeye alışıyor.zeytin yağı iç kayısı vs yumuşak diski olursa yaranda çok açılmaz

Hay Allah razı olsun çok teşekkür ederim bir an panik yapıyorum hani genellikle hiçbir şeyi kafama takmayan bir yapım vardır ama kan olayı başka bişey ki ben kan görmeyi kaldiramadigim için sanırım oluyor işin içinde kan varsa sanki ölümcül hastayım gibi tövbe tövbe :))

Yok canım öyle düşünme biz kadınlar alisigizdir her ay malum görmekten:)

Sizde de oldu mu acaba böyle bişey doktor bana yara için krem de vermedi kapansınd iyi bekliyorum üç haftadır
Panık yapma yaraların kapanmadıgı ıcın kanar rahatlatıcı krem kullan bırde merak ettım sen evlı degılsın sana nasıl bulastı bu vırus wc den falan mı ole bı ıhtımal varmı

Panık yapma yaraların kapanmadıgı ıcın kanar rahatlatıcı krem kullan bırde merak ettım sen evlı degılsın sana nasıl bulastı bu vırus wc den falan mı ole bı ıhtımal varmı
Doktora da sordum ortak kullanım alanı olan wcden bulaşmış olabilir dedi herkes kesin şekilde ilişki der ama bekar hanımlar da bu şikayetler geliyor dedi bende şaşırdım benzinlik wcleri en basit örneği kaç kişi girip çıkıyor dedi doktorlar

Hani senden önce biri girmiştir soramazsın da hani yıkadın mı falan diye dedim klozet ne olacak hani şifon çekeriz ya o su sicradigi an zaten bulaşma ihtimali var dedi oha dedim ki ben çalıştığım içim bin kişi girip çıkıyor wclere şimdi gidip hangisine hesap sorayım diyorum doktora

Canim o benimde aklıma geliyor çok yolculuk yaptim ve de çokta girdim mecburi bağırsaktan dolayı acaba bendemi ordan kaptım eşimize bulaştırdım diye bazen aklıma gelmiyor değil.ama sonuç hpvliyiz.onlari düşünmek bi ise yaramıyor ne zamn olduğu bilinse belki biz kendimize çözeriz ama oda bilinmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…