- 23 Kasım 2018
- 150
- 42
- 35
Teşekkür ederim yarın Zübeyde Hanım eğitim araştırma hastanesine gideceğim Evet evliyim ama bekarım Hala nasıl kaptım Bilmiyorum henüz düğünüm olmadı kısmetse Nisan ayında olacak düğünüm eşim de yok zaten ki ondan bulaşmasın imkansız ben ilk fark ettiğim zaman et beni zannettim ve önem vermedim o zamanlarda da eşimi tanımıyordum bile :) o pimpirikli olduğu için hemen doktora gidelim nedir ne değildir bakalım dedi ben ağlarken o gülüyordu amma büyüttün alt tarafı virüs bu çıkar gider vücuttan dedi eheheh ne garip yahu ben vebalı gibi ağladım vahladim o sakince çayını yudumladımerhaba ozge. Benim doktorum da tipleme yaptirmadi. Bilmediginden degil de.. iste...neden ben de bilmiyorum.. Yani tek sen degilsin tipini bilmeyen. Su an varsa gec degil tipleme yaptirabilirsin. Yaptirmasan da yaktir ve smear testini yaptır sonucuna gore de doktorun yillik ya da 3 6 aylik kontrol ister.. Gecmis olsun.. Evli misin?
Akıttım ve kaşıntı olmadı şu ana kadar sadece yaptırdığım yerde yara vardı oradan akıntı oldu iltihap galiba o da bitti şimdi ahcc sigil varken mi kullanayım yoksa yaktırıp mı kullanayım şu an üç sigil var çörek otu yiyorum yeşil çay içiyorum immuneks kullanıyorum birisi küçüldü diğer ikisi zaten sigil gibi de değil pütürlük varCanım ben hiç siğil aldirmadim benim kendiliğinden düştü bagisikligim yükselince ama sanırım dondurmak daha az acılı oluyor. Ahcc turkiyeye yeni giriş yaptı en yakın zamanda al canım 6 ay kullanmalısın en az. Ve eşinle ilişkiden uzak dur bence tedavi boyunca. Gidip muayene ol bakalım. Seni çok iyi anlıyorum bende gün de on kez bakardım artık yeter bakmican dedim bagisiklik yuklendim kendiliginden geçti şükür. Akintin kasintin falan var mı?
Canım o farketmez en kısa zamanda kullanmaya baslaAkıttım ve kaşıntı olmadı şu ana kadar sadece yaptırdığım yerde yara vardı oradan akıntı oldu iltihap galiba o da bitti şimdi ahcc sigil varken mi kullanayım yoksa yaktırıp mı kullanayım şu an üç sigil var çörek otu yiyorum yeşil çay içiyorum immuneks kullanıyorum birisi küçüldü diğer ikisi zaten sigil gibi de değil pütürlük var
yontemi doktor belirler koter islemi en kesin diyorlar ama o anestezi gerektiriyor iste. Benimkini kriyoterapi ile dondurmustu birkac kez tekrarlamisti pütür demissin bir sigiline acaba nasil putur yine et beni gibi disa çikkin mi?Peki en iyi yöntem hangisi daha önce yaktirdim ama hastanede yattım anestezi etkisinden kurtulmak için içmediğim kadar kahve çay ve su içtim bıkkınlık gelmişti artık dondurma dışında hastanede Hangi yöntem var acaba biliyor musunuz ? Yarın gidicem hastaneye korkudan elim ayağım titriyor
canm benim hic fikrim yok birgun yakinda varsa eczane soruver. Hem Turkiyede var mi yok mu onlar daha iyi bilirArkadaslar lutfen cvp ahcc turkıyede satılıyormu ezanelerde
popodakileri bilemem ama vajinada varsa biran once doktora gorun distaysa kizlik zarina zarar vermeden dondururlar.. Evlenince esine bulastirmamis olursun.. Sen vucudundan atsan da esine bulaşınca geri gelebilir kısır dongu olabilir. Kimi geri bulaşmaz diyor kimi bulasir. Neye inanacagiz bilmiyiruz. Su engin akhan a gidenler hayrina sorsa her seyi burda bize yazsa ne iyi olur.Akıttım ve kaşıntı olmadı şu ana kadar sadece yaptırdığım yerde yara vardı oradan akıntı oldu iltihap galiba o da bitti şimdi ahcc sigil varken mi kullanayım yoksa yaktırıp mı kullanayım şu an üç sigil var çörek otu yiyorum yeşil çay içiyorum immuneks kullanıyorum birisi küçüldü diğer ikisi zaten sigil gibi de değil pütürlük var
Canim bekarsan hpv testi yatıramazsın ama siğillerinden kurtulTeşekkür ederim yarın Zübeyde Hanım eğitim araştırma hastanesine gideceğim Evet evliyim ama bekarım Hala nasıl kaptım Bilmiyorum henüz düğünüm olmadı kısmetse Nisan ayında olacak düğünüm eşim de yok zaten ki ondan bulaşmasın imkansız ben ilk fark ettiğim zaman et beni zannettim ve önem vermedim o zamanlarda da eşimi tanımıyordum bile :) o pimpirikli olduğu için hemen doktora gidelim nedir ne değildir bakalım dedi ben ağlarken o gülüyordu amma büyüttün alt tarafı virüs bu çıkar gider vücuttan dedi eheheh ne garip yahu ben vebalı gibi ağladım vahladim o sakince çayını yudumladı
Bahsettiğiniz doktor çokmu iyi bu konuda varmi giden arkadaşalrpopodakileri bilemem ama vajinada varsa biran once doktora gorun distaysa kizlik zarina zarar vermeden dondururlar.. Evlenince esine bulastirmamis olursun.. Sen vucudundan atsan da esine bulaşınca geri gelebilir kısır dongu olabilir. Kimi geri bulaşmaz diyor kimi bulasir. Neye inanacagiz bilmiyiruz. Su engin akhan a gidenler hayrina sorsa her seyi burda bize yazsa ne iyi olur.
Evet bugün ben arkadaşa sordum sağolsun eczacı arkadaşıma sormuş varmış eczanelerdeArkadaslar lutfen cvp ahcc turkıyede satılıyormu ezanelerde
Ilk gittiğim doktor Koter ile yaktı hastanede yattım bir güm boyunca anestezi uyguladı zaten damar yolu yüzünden kollarım kevgire döndü o da ayrı konu ben galiba ağda salonlarindan yada havuzdan kaptım ve bir taneyken malesef ağda yaptırıp sekize cogalttim . Evet anam kısımdaki belliydi büyüklüğü ama biraz küçülmüş cikkinlik yok ama vajina girişindeki de sadece çıkıntı gibi hani sigile benzetemedimyontemi doktor belirler koter islemi en kesin diyorlar ama o anestezi gerektiriyor iste. Benimkini kriyoterapi ile dondurmustu birkac kez tekrarlamisti pütür demissin bir sigiline acaba nasil putur yine et beni gibi disa çikkin mi?
Genelde cinsel yolla bulasirmis.bu virus ama wc kuafor vs den de kapilabilr ortak kullanim alanlari seninki ortak kullanim alanindan kapilma...
ketemde tipleme yok. Hpv pozitif yada negatif mi diye bakıyorlar.. Smear gibi fircayla rahim ağzı ornegi. Siğil varken örnek alıyorlar mi bilemem amaBence yaptırın arkadaşlar 30 yaş üstü ketemde bedava yapiyorlar.bilmeniz daha iyi olur.acaba siğil yapmayan tiplerde varmi diye
evet herkes övüyor onu.. Cok pozitif biri videosunu izleyince rahatlamıştımBahsettiğiniz doktor çokmu iyi bu konuda varmi giden arkadaşalr
hmm ama dışardan bakınca farkedilir bir sey.Ilk gittiğim doktor Koter ile yaktı hastanede yattım bir güm boyunca anestezi uyguladı zaten damar yolu yüzünden kollarım kevgire döndü o da ayrı konu ben galiba ağda salonlarindan yada havuzdan kaptım ve bir taneyken malesef ağda yaptırıp sekize cogalttim . Evet anam kısımdaki belliydi büyüklüğü ama biraz küçülmüş cikkinlik yok ama vajina girişindeki de sadece çıkıntı gibi hani sigile benzetemedim
Bende senin gibi düşünüyorum. Zaten kadınların %80 i bu virüsü kapar diye geciyo kaynaklarda. O zaman dünyada kadın kalmazdi herkes kanser olsaArkadaslar sizinle bir sey paylasmak istiyorum.simdi bu hpv illeti genelde cok esli kisilerde oluyor. Bize de cok esli olsak da olmasak da bir sekilde bulasti ve biz kotu bir seylerden korkuyoruz.. Simdi cok esli hayat yasayan binlerce kadin ve erkek var. Yani sosyeteye bile bakinca kim kiminle belli degil birinden ayrilip digeriyle oluyorlar. Ki bizim aramizda bu denli biri yok. Sevgilisiyle olanlar var ve bu hadi 2 3 kisi olsun.. Yani eger bu hastaliktan dolayi olenler cok olsaydi bu toplum tarafindan da cok bilinir olmaz miydi??doktorlar bile cok bilgili degiller.. Bi defne samyeliyi duydum. Yani ben surekli korkuyorum bunları dusunup rahatlamaya calisiyorum.
Evet canım ellemek istemiyorum ama ellediğim zaman elime küçük sert bi parça geliyorhmm ama dışardan bakınca farkedilir bir sey.
benim de dış dudakta elime sert bisi geliyor. Dışardan görünmüyor cok az belli. Kabus gibi yaa.Evet canım ellemek istemiyorum ama ellediğim zaman elime küçük sert bi parça geliyor