Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

İlesmem için bunu yapmak zorundaydım ve bunu düşünerek azaltarak bir gece yarın asla sigara icmeyeceksin dedim kendimle konuştum anlaştım kendi kendime söz verdim çok dua da ettim Allah'ım nasibimden cikar ne olur diye dua ettim ve sözümü 1 yıldan fazladır tutuyorum

Arkadaslar bu konuyu diger forum da yazdim

KriniK servisit nasil gecer?
Hpv16 ve 6 var bende.. idrar yaparken yanma hissi oluyor.. rahatsiz oluyorum servisit le alakalimidir acaba. Simdiden tesekurler

Arkadaslar bu konuyu diger forum da yazdim

KriniK servisit nasil gecer?
Hpv16 ve 6 var bende.. idrar yaparken yanma hissi oluyor.. rahatsiz oluyorum servisit le alakalimidir acaba. Simdiden tesekurler
Canım benimde kolposkopi sonucum kronik servisit cıktı. Rahim ağzında ufak bi yara varmış dr dondurmaya gerek yok demişti. Benimde idrarimda yanma var ve pelvik agrım var ondan mi yoksa idrar yolu enfeksiyonu mu bilmiyorum:KK43:

İlesmem için bunu yapmak zorundaydım ve bunu düşünerek azaltarak bir gece yarın asla sigara icmeyeceksin dedim kendimle konuştum anlaştım kendi kendime söz verdim çok dua da ettim Allah'ım nasibimden cikar ne olur diye dua ettim ve sözümü 1 yıldan fazladır tutuyorum
Bende 3 sene once bırakmıştım 3aydir tekrar başladım şimdi nasıl bırakacağım bilmiyorum.esimde içiyor ama o pek rahat. Bırakacağını düşünmüyorum.oda bikac doktor bişey olmaz korkmayın çok insanda var diyince rahatladı yani.yoksa bırakmayı düşünüyorduk

Canım benimde kolposkopi sonucum kronik servisit cıktı. Rahim ağzında ufak bi yara varmış dr dondurmaya gerek yok demişti. Benimde idrarimda yanma var ve pelvik agrım var ondan mi yoksa idrar yolu enfeksiyonu mu bilmiyorum:KK43:

Benimkisi idrar yolu enfeksyonunu benzemiyor.. pelvik agrim yok Ama yanma var.. anlamadim

Bol su iciyorum.. fayda gormiyorum..internet servisit, yanma hissi verebilirmis idrar yaparken.. huylandim.. ne bicim dert bu hpv illeti.. pesss vallah

Arkadaslar playstore yada applsotrde bır uygulama var hpv help dıye ındırın orada bırsuru bılgı ve doktor var ıstedıgınız soruyu sorabılıyorsunuz cevaplıyorlar bırda oradakı acıklamada bu vırus negatıf olsa bıle tekrardan aynı vırusle enfekte oldugumuzda bulasabılecegı yazıyor yanı bız nekadar dıkkatetsekte esımızden tekrardan aynı tıpı kapabılırmısız bunun ası onerılıyor yaptıran varmı aranızda

Bırde canımı sıkan bır durum daha okudum anne karnındakı bebege bıle gecebılıyormus bu vırus gırtlagında lezyınlar olusturuyormus korktum acıkcası ya bebegımdede varsa :110:

Canım evli olduğumuz için cinsel yönden zaten aktif oluyoruz.. genelde gonore ve başka bakteriler neden olurmuş.. eşimde bel soğukluğu yok testini oldu.. hpv de yapmaz diye geçiyor

Bırde canımı sıkan bır durum daha okudum anne karnındakı bebege bıle gecebılıyormus bu vırus gırtlagında lezyınlar olusturuyormus korktum acıkcası ya bebegımdede varsa :110:
sanmam sezaryenle doguruyoruz. Allah korusun bebeklerimizi. Galiba duyardik boyle bisi olsa. Cok hpvli anne var.

X