- 5 Kasım 2018
- 1.049
- 533
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bıraktın anlatirmisin ben nasıl bırakacağım bilmiyorum bırakınca mutsuz oluyorumBende sigara vardı bıraktım
Canım konizasyon kesin çözüm mü? Daha çocuğum yok bir süre daha düşünmüyorum da endişeliyimBence çocuğu olan ve birdaha düşünmeyen yuksey riskli HPV li bayanlar konizasyon yapmalı bence
Arkadasım rahım agzında cıddı bır hucresel degısım olmadıgı surece bu ıslemlerı yapmazlar suanda smear ve kolposkobın temızse dusunme lutfen bunlarıCanım konizasyon kesin çözüm mü? Daha çocuğum yok bir süre daha düşünmüyorum da endişeliyim
üzülme korkma yasin genç çocugun da olur geçer bu günler. Ben de hpv den sonra anne oldum. Elhamdülillah. Kontrolde ol yeter.Canım konizasyon kesin çözüm mü? Daha çocuğum yok bir süre daha düşünmüyorum da endişeliyim
Canım benimde kolposkopi sonucum kronik servisit cıktı. Rahim ağzında ufak bi yara varmış dr dondurmaya gerek yok demişti. Benimde idrarimda yanma var ve pelvik agrım var ondan mi yoksa idrar yolu enfeksiyonu mu bilmiyorumArkadaslar bu konuyu diger forum da yazdim
KriniK servisit nasil gecer?
Hpv16 ve 6 var bende.. idrar yaparken yanma hissi oluyor.. rahatsiz oluyorum servisit le alakalimidir acaba. Simdiden tesekurler
Bende 3 sene once bırakmıştım 3aydir tekrar başladım şimdi nasıl bırakacağım bilmiyorum.esimde içiyor ama o pek rahat. Bırakacağını düşünmüyorum.oda bikac doktor bişey olmaz korkmayın çok insanda var diyince rahatladı yani.yoksa bırakmayı düşünüyordukİlesmem için bunu yapmak zorundaydım ve bunu düşünerek azaltarak bir gece yarın asla sigara icmeyeceksin dedim kendimle konuştum anlaştım kendi kendime söz verdim çok dua da ettim Allah'ım nasibimden cikar ne olur diye dua ettim ve sözümü 1 yıldan fazladır tutuyorum
Canim hücre değişikliği yok ise düzenli kontrol altındaysa neden böyle bia işlem yapılsın zaten değişik hücresel bir durum olursa doktor lar yapalım alalım derler yaniBence çocuğu olan ve birdaha düşünmeyen yuksey riskli HPV li bayanlar konizasyon yapmalı bence
Canım benimde kolposkopi sonucum kronik servisit cıktı. Rahim ağzında ufak bi yara varmış dr dondurmaya gerek yok demişti. Benimde idrarimda yanma var ve pelvik agrım var ondan mi yoksa idrar yolu enfeksiyonu mu bilmiyorum
sanmam sezaryenle doguruyoruz. Allah korusun bebeklerimizi. Galiba duyardik boyle bisi olsa. Cok hpvli anne var.Bırde canımı sıkan bır durum daha okudum anne karnındakı bebege bıle gecebılıyormus bu vırus gırtlagında lezyınlar olusturuyormus korktum acıkcası ya bebegımdede varsa