- 5 Kasım 2018
- 1.049
- 533
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sende siğil varmi?gelininiz ne kadar zamndır hpv tasiyorSiğil olan arkadaşlar bence gidip yakın öncelikle ve gardasil diye kiremit var onu alın ve ahcc başlayın hergun bir fincan yeşil çay kafaya takma bak birdaha cikiyormu eşim ve gelinimiz aynısını yaptı çıkmadı
Ahcc ne kadara getittirdiniz?Siğil olan arkadaşlar bence gidip yakın öncelikle ve gardasil diye kiremit var onu alın ve ahcc başlayın hergun bir fincan yeşil çay kafaya takma bak birdaha cikiyormu eşim ve gelinimiz aynısını yaptı çıkmadı
Ara ara oluyor akıntıda bir aydır yok şükür adete yakın oluyor oda normal zaten ama kaşıntı oluyorEnfeksiyon varmı akinta falan sizlerde
Siğil olan arkadaşlar bence gidip yakın öncelikle ve gardasil diye kiremit var onu alın ve ahcc başlayın hergun bir fincan yeşil çay kafaya takma bak birdaha cikiyormu eşim ve gelinimiz aynısını yaptı çıkmadı
Doğru ya yaş sınırı var ama yinede konuşun bir böyle virüs var deseniz belki yaparlarCanım ketem yaşım 23 olduğu için yapmıyor
metrede ikamet ediyorsunCanım malesef devlet hastanesine yonlendiriyolar. Devlete de allah düşürmesin yemin ederim ilk gittiğimde kadin doktor beni ağlattı orada baygınlık geçirdim eşimi zor aradım o kadar korktu ki şehir dışındaydı.. beni aldığı gibi ankaraya götürdü.. o günü unutamıyorum hpv atılmaz hangi kaynak diyor onu kim diyor onu düzensiz korunmasız bi cinsel hayat işte böyle sonuçlar doğurur dedi. Kadına dedim senin düzensiz cinsel hayat dediğin benim kocam ben evliyim sen nasıl benimle böyle konuşuyorsun orda kıyameti koparıp kapıyı vurup çıktım bir daha oraya adimimi atmak istemiyorum
Ben propolis kullandim alerji kaşıntı yaptı acile gittim kullanmayın boşuna benceArkadaşlar bu arafa propolis siğillere iyi geliyormuş bir kulak çöpü ile siğilin üzerine sürün aynı zamnda içinde.ayrica çay ağacı yagida 1 ayda yok ediyormuş düzenli kullanıldığında. Aklınızda bulunsun
Gardasil aşı tedavi için kullanilmiyorki koruma sağlıyor sadece.virüs vücuda girdikten sonra işe yaramıyor kiSiğil olan arkadaşlar bence gidip yakın öncelikle ve gardasil diye kiremit var onu alın ve ahcc başlayın hergun bir fincan yeşil çay kafaya takma bak birdaha cikiyormu eşim ve gelinimiz aynısını yaptı çıkmadı
Yüksek risk düzenli takip bı lezyon varsa müdahale ve hijyene dikkat kondom ahcc ve yasil çay 6 ay dikkat sonra sımir baktirsin fark edecek yavaş yavaşBu yuksek riskli hpv icin gecerli mi
Gardasil kirem aşı farklıGardasil aşı tedavi için kullanilmiyorki koruma sağlıyor sadece.virüs vücuda girdikten sonra işe yaramıyor ki
Benim baska saglik sorunlarim var .. atmak Zor olacak korkarim..Aşı 4 doz 3 ay arayla vuruluyor dokuzl aşı nin gelmesi için görüşüluyor
Gardasil aşı diye yazıyor baktığımdaGardasil kirem aşı farklı
Ay pardon hatlar karıştı kiremin adı aldaraGardasil aşı diye yazıyor baktığımda
Ketem neresiBende ketemde yaptırdım iyiki orda yatırmışım özellerde sadece hep smear verdim ama hpvden bahseden olmadi
Ahcc nerden aliniyo doktormu yazio fiyati nekadarAy pardon hatlar karıştı kiremin adı aldara