- 5 Kasım 2018
- 1.049
- 533
- 33
Canım sen neden böyle yapıyorsun çok korkulacak bir sey yok ben iki yilliy hpv liyim şuan sımir lerim temiz çıkıyor Türkiye de yeni olduğu için doktorlar çok bilgileri yok bu virüsle alakalı bilgi sahipleri sadece jinekolok onkolok baska doktor bilmez açıklayamaz ve yonlendiremez korkma birşey yok sadece biraz ilgi istiyor biraz bakım istiyor ilk zamanlarArkadaslar, biliyorum herkes zor durumlar geciriyor..
bu aralar iyi degilim.. hic ama hic iyi degilim ..hayatimda bir cok sorunum var ve tabiikide saglik sorunlarimda var
hic yetmiyormus gibi hpv 16 ve 6 var.. morelim cokuk durumda... evli degilim cocugumda yok.. hayat bitmis gibi geliyor benim icin..
gelecegi karsi hic bu kadar endiselenmemistim.. ve ciddi anlamda karamsar dusunuyorum..
saglik sorunlarim var ve bu illet eklendi.. artik cikmaz bir dertdegim gibi geliyor bana.. cok umitsizim....
bu virus hic gitmiyor diyorlar... dun jinekologa gittim, bugun jinekologa gitiim aglayarak ciktim.. hayatim boyunca bu virus bende olacak mis oyle dediler.. virus yok etmek gibi bir cozum yok .. cok korkuyorum ve cok yanliz hissediyorum kendime bu durumda..
erkeklerden nefret etmeyi basladim..
sizler nasil yapiyorsunuz bu durumda.. baska saglik sorunlariniz varmi.. uyuyamiyorum geceleri, psikolojikmi degilmi artik bilmiyorum..
sizler bu durumu nasil bas ediyorsunuz.. birileri bana isik gosterirse cok sevinirim.. bu aralar hic birseyden zevk alamiyorum, .. etrafimdaki insanlar bile bu durumu fark etmeye basladilar.. hic gulmiyorum, kendime iyice biraktim..