- 12 Eylül 2011
- 1.026
- 287
Geçecektir sabırla bekle geçer geçmez çocuk yaparsın.by konuda da bilgi vermiştir.hangi hastanede muayene ücreti nekadar.bendemi gitsem diyeceğim ama çok uzağım.bir şekilde giderim olmazsaCanım polat dursun ali hocanın yetistirdigi öğrencisi onun vekili diyebilirim.. ali hocayı bilmeyen yoktur zaten bir efsanedir. Polat bey geçeceğini korkmamam gerektiği i söylüyor allah bin kere razı olsun. Doktor secimi o kadar önemli ki.. Rabbim hepimize yardım etsin kızlar çok üzülüyorum daha çocuğum yok bide nasıl olur Bilmiyorum
Muayenehane ücreti nakadarCanım hastanede değil özel muayenehanesi var ankara ticaret merkezinde. Kendisi de hocası kadar iyidir
Canım nasıl dikkat li olunabilir ki bi yolu yok benceBen aynı düşünmüyorum bence iki tarafta dikkatli olursa ve birbirine yardımcı olursa gecer
Benim doktor eşim için bişey olmaz sen alsanda bağışıklık kazanırsın vücut tekrar kabul etmeyebilir dediKızlar bu eş konusu çok sıkıntı. Sen atsan bile sana tekrar bulaşıyor düşünsene.. attiktan sonra asi yaptırmak etkili olur mu acaba tekrar bulaşmasına karşı? Napalim anacim kocayi mi bosayalim yemin ederim o noktadayım.. Polat beye kolposkopi ve biyopsi için 1500 tl verdim canım
Canım sadece muayenesini bilmiyorum ben işlemlerden sonra toplu ücret ödedim. Numarası sayfasında yazıyo asistanı bilgi verir arayın benceMuayenehane ücreti nakadar
İlk etapta kondom kullanılmalı bence ve bagisikliga yuklenmeli ben okadar arastirdim ki anlatamamCanım nasıl dikkat li olunabilir ki bi yolu yok bence
Sarılık yani hepatit gibi düşünRüzgâr eseri nasıl yani canım biraz acar mısın anlamadim da? Biz atınca virüsü artık bize zarar gerekiyo mu? Yoksa yeniden enfekte olma gibi bişey varmi
Ay canım öyle mi gerçekten yaa yemin ederim kocamı boşanmayı düşünüyordum bu sebep yüzünden o kadar kötüyüm ki ne doğru ne yanlış bilmiyorumSarılık yani hepatit gibi düşün
Sen hpv atarken zaten bağışıklık kazanıp atiyosun ama ölene kadar bulastiricisin
Kimi dna da kalir diyor kimi gider ama kalircilar cogunkukta
Kimi dna da kalir diyor kimi gider ama kalircilar cogunkukta