Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Canım polat dursun ali hocanın yetistirdigi öğrencisi onun vekili diyebilirim.. ali hocayı bilmeyen yoktur zaten bir efsanedir. Polat bey geçeceğini korkmamam gerektiği i söylüyor allah bin kere razı olsun. Doktor secimi o kadar önemli ki.. Rabbim hepimize yardım etsin kızlar çok üzülüyorum daha çocuğum yok bide nasıl olur Bilmiyorum:KK43:
Geçecektir sabırla bekle geçer geçmez çocuk yaparsın.by konuda da bilgi vermiştir.hangi hastanede muayene ücreti nekadar.bendemi gitsem diyeceğim ama çok uzağım.bir şekilde giderim olmazsa

Kızlar bu eş konusu çok sıkıntı. Sen atsan bile sana tekrar bulaşıyor düşünsene.. attiktan sonra asi yaptırmak etkili olur mu acaba tekrar bulaşmasına karşı? Napalim anacim kocayi mi bosayalim yemin ederim o noktadayım.. Polat beye kolposkopi ve biyopsi için 1500 tl verdim canım

Doktor es konusunda bişey demedi açıkça sordum eşiniz de atar diye düşünüyor sanırım.

Kızlar bu eş konusu çok sıkıntı. Sen atsan bile sana tekrar bulaşıyor düşünsene.. attiktan sonra asi yaptırmak etkili olur mu acaba tekrar bulaşmasına karşı? Napalim anacim kocayi mi bosayalim yemin ederim o noktadayım.. Polat beye kolposkopi ve biyopsi için 1500 tl verdim canım
Benim doktor eşim için bişey olmaz sen alsanda bağışıklık kazanırsın vücut tekrar kabul etmeyebilir dedi

Rüzgâr eseri nasıl yani canım biraz acar mısın anlamadim da? Biz atınca virüsü artık bize zarar gerekiyo mu? Yoksa yeniden enfekte olma gibi bişey varmi

Ben yaklasya 2 yıldır bu hpv araştırdım dünya çapında vallahi bende aynı yollardan gectim ayni şekilde bosanalim dedim

Kizlar.. kendini
Sen hpv atarken zaten bağışıklık kazanıp atiyosun ama ölene kadar bulastiricisin

bundan eminmisin? kim soyledi? herkes farkli bilgiler soyliyor o yuzden sevmiyorum bu hpv denen illeti... herkes farkli farkli seyler soyliyor

baana doktorum olene kadar bulastiricisin demedi acikcasi

X