canm burda bakire arkadaslarla da yazistik ordan biliyom ben de. Tabi kucuk bir ihtimal..sanmiyorum... rahimde olmasi icin 'penetrasyon' olmasi gerek... ozelikle kanser yapman tipler...
arkadasım ben negatıf kagıdı aldım ama hala sıgıllerım var doktorda sasırdı basıl oluyor anlamadım sevıneyım mı uzuleyımmı en son doktor bunlar korkulcak bay degıl dedı dondurmaya bıle gerek duymadıArkadaslar siğil varken vajinanin dudaginda hpv negatif cikar mi??
Sevindim canim.hayir bende siğil yok ama eşimde busene birtane siğil benzer bişey cıktı.dun urolojiye gitti bu siğil değil demiş tabi cildiye daha iyi bilir onada göndermeyi düşünüyorum.ben tesadüfen sağlık ocağı hemşiremiz smear alalım daha ayrıntılı bakıyoruz diyordu 2 senedir bende hep özelde yatırıyordum gerek duymadım.smear hep temiz geliyor hatta en son 9 ay önce ünüversite verdim yine temizdi.hpv bilgim yoktu böyle bisey hiç bir doktor bahsetmesi.gecen yine sağlık ocağına gittim hemşire yine ısrar etti neyse bende vereyim bunun çenesinden kurtulayım dedim:)ve v3rsim sonus tip16 ve 51 cıktı beni arıyordu kesin bişey cıktı dedim.hemen cvp versim. Sunucunuz böyle hemen kadın doğuma gidin dedi.bende gittim mikroskopla baktı bişey yok ama yinede hucresellesme varmi diye kolposkopi yatı onuda haftaya alcağım.ondan sonra araştırma içine girdim.butdaki okuduklarım beni bitirdi 4 degisik doktora gittim hepside bişey olmaz korkma dediler bu da çok kişide var genel konteollerinizi yaptırın bırakın dediler.bende kendimi yiyip bitirecegime. Öyle yapmaya karar verdim.bakalim hayırlısıyla aticagiz inss.kadin doğumuma dedimki şimdi bağışıklık güçlendirip atarsam eşimde atmamış olursa yine geçicek dedim.o bağışıklık kazanıyor dedi bağışıklık sistemi onu kabil etmeyebilir dedi.yani yapacak bişey yokmesajlariniz beni cok rahatlatiyor tesekkurler
Size tipleme yapildi mi ben de evliligimin 4. Yilinda ogrendim siğil varmis ben görmemiştim doktor kontrolunde belli oldu sizde sigil var miydi??
hpv kaynakli olmayan siğil mi varmisarkadasım ben negatıf kagıdı aldım ama hala sıgıllerım var doktorda sasırdı basıl oluyor anlamadım sevıneyım mı uzuleyımmı en son doktor bunlar korkulcak bay degıl dedı dondurmaya bıle gerek duymadı
Bir bilgim yok canım ama negatifse bence siğilleri hemen yaktırın oluşmaz bidahaBırde benm kagıtımda hpv negatıf yazıyor yuksek rıs gurubundan 15 tane fln tıp yazmıslar bunlar analız edılmıstır yazıyor doktora dıyorumkı dusuk rıskler taranmamıs acaba o mu var dıyorum doktorda hayır dusuk rıskte olsa hpv pozıtıf yazar dıyor sastım kaldım bı fıkır verınız lutfen
Benım bıldıgım yok butun sıgıllerım sebebı hpv vırusuhpv kaynakli olmayan siğil mi varmis
Bakalım bekleyecegım bıraz daha ne olacak buarada bn negatıfsem esımden aynı vırus bulasmazmı bana doktora sormayı unuttumBir bilgim yok canım ama negatifse bence siğilleri hemen yaktırın oluşmaz bidaha
Canım sen dıyordun ya ıp gıbı uzadı dıye benımkılerde ole doktor bunlar zararsız cogu kadında olur parana yaık bı ıslem yapmaya gerek yok gecer dedı nekadar dogeu bılemıyorumhpv kaynakli olmayan siğil mi varmis
Canm sana şu son 1 ayda hpv testi yapildi da negatif mi cikti yani kusura bakma daha oncede sormus olabilirim unutuyorum. Yani o seyler varken hpv yapildi ve nagtif mi ciktiBenım bıldıgım yok butun sıgıllerım sebebı hpv vırusu
benimki kriyoterapi yapinca uzamıştı zikkimlarCanım sen dıyordun ya ıp gıbı uzadı dıye benımkılerde ole doktor bunlar zararsız cogu kadında olur parana yaık bı ıslem yapmaya gerek yok gecer dedı nekadar dogeu bılemıyorum
Esiniz uroloji uzmanina gitmesi gerek... Simdilik 6 au bir smear yaptirmam gerek.. doktorum virusu atabilirim dedi.. bakicam artik.. herseyden nefret etmeyi basladim.. hayatim alt ust oldu .. kotu bir duygu acikcasi
Esiniz uroloji uzmanina gitmesi gerek... Simdilik 6 au bir smear yaptirmam gerek.. doktorum virusu atabilirim dedi.. bakicam artik.. herseyden nefret etmeyi basladim.. hayatim alt ust oldu .. kotu bir duygu acikcasi
Yok cnm 6ay once fln test yapıldı ozmn sıgıl yoktu sıgıller yenı cıktıbenimki kriyoterapi yapinca uzamıştı zikkimlar
tmm canmYok cnm 6ay once fln test yapıldı ozmn sıgıl yoktu sıgıller yenı cıktı
ben de esimi cok suçladım.. Kimseye diyemedik. Utandik... Zor bir durum ama lütfen seviyorsan bosanmayi at aklından sen gibi binlerce kadin var... Sana destek oluyorsa da bunu birlikte cozun.Rabbim kimsenin başına vermesin çok zor... eşimle aram çok kötü her gün kavga gürültüevliliğim bitme noktasında kendimi çok kötü hissediyorum
Yok canım bende öyle bişey olmadi bende sadece çok kaşıntı oluyor.siz tıp kaç varCanım destek oluyor ama içimdeki öfke dinmiyor. O bile bugün bir ömür bu konu yüzünden benden nefret edeceksin dedi. Pelvik agrım oluyo ya sizde böyle bişey oldumu ? Ara ara rahmim agriyo benim
kasintiniz dış dudaklarin orda mi yoksa vajina icinde mi??Arkadaşlar küçükken elimin üstünde bi siğil çıkmıştı onada sınır deniliyordu eczaneden aldığım bi ilaçla yok ettim.yani
Yok canım bende öyle bişey olmadi bende sadece çok kaşıntı oluyor.siz tıp kaç var