Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Canım kaşıntı bendede oluyo deliriyorum hatta acaba hpv kaynaklı mi ? Ben mantar diye düşündüm

Canım kaşıntı bendede oluyo deliriyorum hatta acaba hpv kaynaklı mi ? Ben mantar diye düşündüm
Bvelkide kacen 1 senedir mantar illeti ile uğraşıyordum çok şükür atlattım ama hala dış dudak ve ilk başlangıç yeri kaşınıyor içten değil yani buda hpv ile alakalı zaten mantar olusturabiliyormus.belkide 1 senedir var bende hpv bilmiyorumki.arkadaslar cevrede uzun süre hpv taşıyıp kanser olanı duydunuzmu hiç. Hpvden kaynaklı rahim ağzı kanseri olan varmi.yada aramızda kaç yıllık hpvli arkadaş lar var

Bvelkide kacen 1 senedir mantar illeti ile uğraşıyordum çok şükür atlattım ama hala dış dudak ve ilk başlangıç yeri kaşınıyor içten değil yani buda hpv ile alakalı zaten mantar olusturabiliyormus.belkide 1 senedir var bende hpv bilmiyorumki.arkadaslar cevrede uzun süre hpv taşıyıp kanser olanı duydunuzmu hiç. Hpvden kaynaklı rahim ağzı kanseri olan varmi.yada aramızda kaç yıllık hpvli arkadaş lar var
bunu defalarca sordum ben de merak ediyorum cvb alamadım inşaallah simdi alabiliriz

Evet hpvden rahim agzı alınan varmı aramızda? Ve en uzun kaç sene hpvli olan ver? Birde buvirüsü vücuttan atmak için bagısıklık sistemi güclendirmek gerekiyormuş bunun için nasıl takviye yapabilirim? Bunu vücuttan atmanın yolları nedir

Evet hpvden rahim agzı alınan varmı aramızda? Ve en uzun kaç sene hpvli olan ver? Birde buvirüsü vücuttan atmak için bagısıklık sistemi güclendirmek gerekiyormuş bunun için nasıl takviye yapabilirim? Bunu vücuttan atmanın yolları nedir
Sözler bana göre çok şanslısınız.bagisiklik güçlendirmek kolay.fakat benim bağırsakta ülser var iltihaplı bir hastalık.ve 2 senedir bağışıklık baskılayan ilaçlar iciyorum.dun gastrocuya gittim bağışıklık güçlendirmek gerekiyormus bu virüs için.guclendirirsen hastalığın aktiflesir dedi oda bundan kötü.hocam benim bunu atmam lazım ya kansere geviriyormus.cocuklarima vs geçebilirmiş ya siz ne kadar abartıyorsunuz dedi ne yaptınız dedi duyanda kanserli tümör filan taşıyorsunuz sanar dedi çocuklarına geçmesi soz konusu değil.onuda kafaniza takmayın hiç bişey olmaz dedi.unutun dedi.bagisklik güçlendirmek için propolis çok etkili kullanabilirsiniz yeşil çay aynı şekilde spor egzersiz sağlıklı beslenme günlük bir kase ev yoğurdu.yada içebiliyorsanız kefir.bunu siz kolay atlatabilirsiniz.ustelik bide sigara iciyorum:))

Slm hayırlı geceler ben 1bucuk yıldır savaşıyorum korkmayın sakın olun dua edin ofkelenmeyin ve kimseyi suçlamayı bence

Slm hayırlı geceler ben 1bucuk yıldır savaşıyorum korkmayın sakın olun dua edin ofkelenmeyin ve kimseyi suçlamayı bence
Geçen yıl nisan basi gibi eşimde sigiller çıktı biz hemen üroloji doktoru bulup gittik beni kadın doğuma yönlendirdi ben kendimde bişey olmadi için gerek yok hocam dedim doktor korkmiyim diye içte oluyor kızım dedi neyse gittim sımir verdim sonuç hüsran HPV 18 lezyon çocuk varmı dedi yok dedim bisey yapamayız dedi Ankara'da teyzem var o bı doktor önerdi oraya gittim bütün tahliller tehkik ler yapıldı sonuç amaliyat dedi leep oldum sonuç gene kötü çın 3 ben kahrolmusum tabi ekmek yutamiyorum salak gibi çok zordu ama doktor çok iyiydi hala onun yanında gözetim altındayım onkoloji profesörü Türkiye'de bence 1 numara ve ben okadar araştırma yaptimkiy dünya çapında amcam firansada kaynim İngiltere de Rusya da dunurler falan ben HPV ustası oldum leep amaliyat sonucu cın 3 cikinçı doktor bana ikinci amaliyat gerekli dünya bunu yapacak doktor yok ben yapiyoeum dedi ve iki ay sonra tekrar amaliyat oldum sınırlar temiz cikçı tabi çocuk yok doktorum tüp bebek yap dedi ben dış gebelikten tupum alınmıştı gelip tüp Bebek yaptım tuttu ama rahim ağzı kısalığıdan erken doğum oldu bu tup bebek yapan doktor hatasıdı bana gençsin dikiş gerek yok ilaçlar la gider falan dikiş atmadı ben bı sabah namazından sonra su geldi ama sancı yok hastaneye gittim erken doğum bebek küçük ölü doğar dedi ve ölü doğum oldu ama simirlerim temiz ben bagisibağı için çok uğraştım ahcc yesiy çay sigarayı bıraktım çok şey yaptim

Canım ankarada bahsettigin prof polat dursun mu ? Çünkü o da onkoloji ve hpv de turkiyede 1 numara bende ona gidiyorum çok memnunum allah bin kere razı olsun :KK43:

Bir bilgim yok canım ama negatifse bence siğilleri hemen yaktırın oluşmaz bidaha
Senin rahîm ağzında HPV yok ama genital bölgede HPV 6 veya 11 var bunların teshisi gözle olur ama müdahale etmezsen içeri girebilir makata atabilir senin hemen onları yakman lazım sonra gardasil diye kiremit var onu Alman lazım alkol sigara bırakmanın lazım ve gergin bir fincan yeşil çay ic 5 ay ahcc kullan bittikten sonra 6 ay çörek otu yağı kullan Allah'ın izniyle bitti say

L
Geçen yıl nisan basi gibi eşimde sigiller çıktı biz hemen üroloji doktoru bulup gittik beni kadın doğuma yönlendirdi ben kendimde bişey olmadi için gerek yok hocam dedim doktor korkmiyim diye içte oluyor kızım dedi neyse gittim sımir verdim sonuç hüsran HPV 18 lezyon çocuk varmı dedi yok dedim bisey yapamayız dedi Ankara'da teyzem var o bı doktor önerdi oraya gittim bütün tahliller tehkik ler yapıldı sonuç amaliyat dedi leep oldum sonuç gene kötü çın 3 ben kahrolmusum tabi ekmek yutamiyorum salak gibi çok zordu ama doktor çok iyiydi hala onun yanında gözetim altındayım onkoloji profesörü Türkiye'de bence 1 numara ve ben okadar araştırma yaptimkiy dünya çapında amcam firansada kaynim İngiltere de Rusya da dunurler falan ben HPV ustası oldum leep amaliyat sonucu cın 3 cikinçı doktor bana ikinci amaliyat gerekli dünya bunu yapacak doktor yok ben yapiyoeum dedi ve iki ay sonra tekrar amaliyat oldum sınırlar temiz cikçı tabi çocuk yok doktorum tüp bebek yap dedi ben dış gebelikten tupum alınmıştı gelip tüp Bebek yaptım tuttu ama rahim ağzı kısalığıdan erken doğum oldu bu tup bebek yapan doktor hatasıdı bana gençsin dikiş gerek yok ilaçlar la gider falan dikiş atmadı ben bı sabah namazından sonra su geldi ama sancı yok hastaneye gittim erken doğum bebek küçük ölü doğar dedi ve ölü doğum oldu ama simirlerim temiz ben bagisibağı için çok uğraştım ahcc yesiy çay sigarayı bıraktım çok şey yaptim[/QUOTEleepne demek yani neden ameliyat oldunuz

Ya amaliyat sonrası zaten ilişki yasak 6 hafta falan sonra bağışıklık güçlendirici şeyler yani öyle boş sorulari sevmez akilla oluncan der gibi bakiyor

Ya amaliyat sonrası zaten ilişki yasak 6 hafta falan sonra bağışıklık güçlendirici şeyler yani öyle boş sorulari sevmez akilla oluncan der gibi bakiyor
Canim ameliyat sonrası zat3n yasak olurda sonrası nasıl oluyor birlikte oluyormuşsunuz eşinizle. Ben hicbir önlem almıyorum nasıl alinacakki

Canım polat dursun ali hocanın yetistirdigi öğrencisi onun vekili diyebilirim.. ali hocayı bilmeyen yoktur zaten bir efsanedir. Polat bey geçeceğini korkmamam gerektiği i söylüyor allah bin kere razı olsun. Doktor secimi o kadar önemli ki.. Rabbim hepimize yardım etsin kızlar çok üzülüyorum daha çocuğum yok bide nasıl olur Bilmiyorum:KK43:

X