Tesekkurler. Insallah siz de kurtulursunuz. :) yuksek riskli saptantii yazdigi icin hala duruyor bi tip.Canımm gerçekten çok sevindim inşallah 45 ide yenersin belkide yapılan taramada 45 taranmamış olabilir belki onuda yenmişsindir darısı başımıza :) geçmiş olsun
Iyi aksamlar kizlar. Benim bi sorum olcakti. Daha once hicbir sekilde iliskim olmadi. Vajinamin ic tarafinda . Ic tarafinin dokusunda bi et parcasi gordum. Bu bende nerdeyse 1 senedir var. Ne yanma nede kasinma hicbir sey hissetmiyorum. Cogalmadida oylece duruyo. Benim korkum bunun sigil olmasi. Sigil konusunda tecrubesi olanlara sormak istiyorum. Sizce bu sigilmidir. Ayni zamanda bende mantarda var. Mantardan kaynaklanan biseymidir. Inanin oyle huzursuzumki .
Rf yönetiminin devlette uygulandigi duymadim hiç.koter ya da kriyo kullaniolar.özel birkac yer var rf uygulayan sanirim.Hangi ildeki doktorlarini soruyorsunuz onu belirtirseniz yardimci olurlar belki.ben Izmir icin sormustum kimse cevaplamadi.Halbuki izmirden bir sürü üye vardir burda.
Iyi aksamlar kizlar. Benim bi sorum olcakti. Daha once hicbir sekilde iliskim olmadi. Vajinamin ic tarafinda . Ic tarafinin dokusunda bi et parcasi gordum. Bu bende nerdeyse 1 senedir var. Ne yanma nede kasinma hicbir sey hissetmiyorum. Cogalmadida oylece duruyo. Benim korkum bunun sigil olmasi. Sigil konusunda tecrubesi olanlara sormak istiyorum. Sizce bu sigilmidir. Ayni zamanda bende mantarda var. Mantardan kaynaklanan biseymidir. Inanin oyle huzursuzumki .
gümüş suyu kullan derim birde kombuçya mantar çayı içtim çok şükür bitti umarım sende 45 i yenersinGecmis olsun. Cok sevindim. Doktor bana da 3 ay sonra smear bir yil sonra hpv dna tekrari dedi. 18 gitmis digerini de atarsin bir yil icinde dedi
fordyce spots un vajinadaki goruntusu gibi miMerhabalar. Özel hastanede tipleme yaptırdım. 33 51 52 59 çıktı. Düşük risklileri hic kontrol etmemişler bile.( Sihilim de vardi herhalde 6 11 de vardı) 2 ay önceki Smear temiz çıktığı için panik yapmamistim.. Geçen hafta Doktor vulva da yara var demişti bende ondan beri deli gibi aynadan boyle içine bakmaya çalışıyorum. Lez yon gibi seyler görüyorum .. Kırmızı beyaz benekli lezyonlar. Dudaklar iyice çekince görebiliyorum.. Bunlar cin1 mi? Hpv tiplerim yüksek riskliymis diye korkmaya basladim
Sende bittiğini düşünmüştüm mrl kullanmıştın nasıl oldu tekrarladı acabaTeraziye parmak koyan esnaf gibi çalışan doktorlar var insanın ilacı kendi:)doktor vajina içindeki siğil elime öyle pütürlü geliyorki artık çektim baktım nerdeyse nohuta döncek bembeyaz siğiller ve doktor bana bunun terbezi olduğunu söylemesiyle beyin muncuklaması geçirmem..geçmek bilmeyen siğillerim ankarada düzgün doktor varmı medical idea klinik hariç
6-11 e de bakilmis o da negatif. Zaten bendeki sigiller en fazla 3 tane uruyor. Anlamadim nasil is. Gümüş suyu kullanicamMerhabalar. Makatta da olsa tedavisi mümkün korkmayın. Vajinaya yapilan islem oraya da yapılabilir internette araştırmıştı m. Siz kendiniz sirke, asidik ilaçlar ile onu kurutmayi deneyebilirsiniz. Hatta bence hemoroidin sebep oldgu meme tarzı seyler de olabilir ayrıma dikkat edin. No panik. Sigil yapanlarda kanser riski yok zaten...hpv dna testi için ise kac turu taradigina bakmak lazım. Benm olduğum hastane 14 yüksek risk tipini taramisti. 6 11 taranmamisti hic. Doktor onlar var zaten yoksa sigil olmazdı dedi. Sizdede onlara bakilmamis olması sebebiyle bakilanlar negatif cikmas olabilir. Her ne olursa olsun ben hpv 'nin 2. Senede tamamen atıldığını düşünüyorum. Pek çok yabancı kaynakta yazıyor. Yurt dışında kesinlikle tr deki gibi artik omur boyu taşıyıcısı oldun gibi bir düşünce yok