Teşekkür ederim devlet hastanesinde yapılıyor mu ?Geçmiş olsun yılda bir kez kolposkopi yaptırın rahim için
Hpv var ama rahimde yok dış yüzeyinizde var siğilleri yaktırmak yada siğillerden kurtulmak hpv den kurtulmak hpv nin olmadığını göstermez siğil varsa hpv vardır yanlış işlem yapılmış siğilden örnek alınıp tipleme yapılmalıydı yada doğru numune alınmadı numune alımı önemli yada aldığı yerde hpv virüsü yoktu rahimin her yerinde virüs olacak diye birşey yokMerhaba
Bilgisi olan alıntı yapıp cevaplarsa çok sevinirim.
Haziran ayında siğil farkettim doktora gittim doğruladı hpv testi istedi yaptırdım bu arada siğillerimi sirke ile temizledim 2-3 kez tekrarladı ben de sirke ile başa çıktım çok şükür şuanda siğilim yok hpv testim negatif çıktı tekrar doktorada gitmedim bu durumda ne olmuş oluyor ve ne yapmam lazım?
Yani siğil vardı ama hpv negatif çıktı.
Hadi bakalım inşallah negatif olursun hayırlı haberlerini bekliyoruzKizlar merhaba. Herkese gecmis olsun. Takip edenler bilir 6 ay once hpv oldugumu ogrendim. Biyopsi oldum temizdi. COriolus kullaniyorum. Bikac kutu kaldo bitmesine. Bugün kontrole gittim. Bu sefer fakultede muayene oldum. Doktor smear aldi ve hpv tiplemesi istedi tekrar. Negatif olduysam biyopsi olmayacagim pozitifsem tekrar biyopsi olacagimben tipleme isteyecegini hic tahmin etmezdim. Erken oldu. Insallah kurtulmusumdur. Insallah hepmiz kurtuluruz
Merhaba bukrem ketemde nasıl işliyo bu süreç tiplemeye yani doktorun yönlendirmesimi gerekiyor özel mesaj da sorucaktım detayları ama olmadı..KETEM de yaptırdım testimi şuan da siğilim de yok ilk önce smear yaptırmıştım ama o test sonucumu almadım negatif çıkınca doktorada gitmedim çok şükür eşimde yok Allah hepimize şifa versin.
Kadın doğum doktoru siğile benzettiğini söyledi smear aldı ketemde hpv testi yaptır dedi yaptırdım 1 ay sonra sonucum geldi negatif çıktı o yüzden tipleme de olmadıMerhaba bukrem ketemde nasıl işliyo bu süreç tiplemeye yani doktorun yönlendirmesimi gerekiyor özel mesaj da sorucaktım detayları ama olmadı..
Cevap verirsen teşekkür ederimm..
Anladım tekrar teşekkür ederim...Kadın doğum doktoru siğile benzettiğini söyledi smear aldı ketemde hpv testi yaptır dedi yaptırdım 1 ay sonra sonucum geldi negatif çıktı o yüzden tipleme de olmadı
Büyük ihtimal eşinden sana geçmiştir smear okadar pahalı degıl ama hpv testi yaptır doktorundan iste o biraz pahalı canım umarım sende bişi yoktur stress yapmaMerhaba hanimlar..
esimin genital bolgesinde sigil çıkmıştı, cilt doktoruna gitti ve doktor yakmış. Fazla da bilgi vermemis esinde kadin doguma gorunsun demiş.. internetten biraz arastirdik baya moralimiz bozuldu. Yarin kadin dogum doktoruma gidecegim. Bu arada 2 bucuk ay once sezaryenle dogum yaptim. Doktorumdan ne isteyeceğimiz tam bilmiyorum. Durumu anlatip smear isteyecegim de özel hastane tercih ettigim icin ucretini bilmiyorum. Yardimci olur musunuz? Smearden hpv sonucu alinabiliyor mu?? Birde asisini yaptiralim mi? Nelere baktiralim.. gercekten kafam cok karisti.. benden mi gecti acaba eşime?! Hatta kafam okdr karisti ki esimle kavga ettim baskalariyla mi birlikte oluyorsun diye! Offf
saglık ocaklarında hpv tipleme yapıyorlarMerhaba hanimlar..
esimin genital bolgesinde sigil çıkmıştı, cilt doktoruna gitti ve doktor yakmış. Fazla da bilgi vermemis esinde kadin doguma gorunsun demiş.. internetten biraz arastirdik baya moralimiz bozuldu. Yarin kadin dogum doktoruma gidecegim. Bu arada 2 bucuk ay once sezaryenle dogum yaptim. Doktorumdan ne isteyeceğimiz tam bilmiyorum. Durumu anlatip smear isteyecegim de özel hastane tercih ettigim icin ucretini bilmiyorum. Yardimci olur musunuz? Smearden hpv sonucu alinabiliyor mu?? Birde asisini yaptiralim mi? Nelere baktiralim.. gercekten kafam cok karisti.. benden mi gecti acaba eşime?! Hatta kafam okdr karisti ki esimle kavga ettim baskalariyla mi birlikte oluyorsun diye! Offf
Doğum yapmışsın Allah analı babalı büyütsün inşallah ben de yaptım 68 gün oldu bugün doktora gittim smear alındı siğil yok çok şükür hepsi gitti ama takipteyiz tabi senin kontrolün nasıl geçti merak ettim inşallah iyisindirsaglık ocaklarında hpv tipleme yapıyorlar
saol cnm evet yptım sezeryan oldum panik atagımdan dolayı doktor normal tercih etmedi.3 ay olduDoğum yapmışsın Allah analı babalı büyütsün inşallah ben de yaptım 68 gün oldu bugün doktora gittim smear alındı siğil yok çok şükür hepsi gitti ama takipteyiz tabi senin kontrolün nasıl geçti merak ettim inşallah iyisindir
Çok teşekkür ederim canım bahtları güzel olsun inşallah evlatlarımızın yaptım 8. Aydan beri siğilim yok inşallah benim de smear sonucum temiz çıkarsaol cnm evet yptım sezeryan oldum panik atagımdan dolayı doktor normal tercih etmedi.3 ay oldu
allah seninde bebegini analı babalı büyütsün mutlu şanslı bi hayatı olsun inşallah.
siğilimde aldıgım takviyelerle dogumdan sonra kendiliginden geçti.
kontrolüme gidicektim ama doktor randevuyu degiştirdi kongresi sebebi ile gidemedim ama smeari dogum yaptıran doktor aldı temiz cıktı.hücre yok.tabi tipleme için daha 3 yıl var.
kolposkopiyi aralık basında yaptırıcam ama temiz oldugunu düşünüyorum smearden dolayı.
Bence hpv dna yaptır için rahat olur smear sonucun temiz çıksa bile hpv çıkabilir mesela benim smear temiz hpv pozitif çıktıKizlar doktordan geldim. Sigil falan yok sadexe smear aldi sonuc 3-4 gune cikar dedi ona gorw hpv yonlendiririm bosuna stress yapma esinde yaktirmis sigilleri dedi. Sigil cikar cikmaz yaktirdi ve hic iliskiye girmedik ozamandna beri.. cumartesi oda urolojiye gidecek.
Var mi eksik?
Nerde yaptirdin hpv canimBence hpv dna yaptır için rahat olur smear sonucun temiz çıksa bile hpv çıkabilir mesela benim smear temiz hpv pozitif çıktı
ben ilk yaptırdığımda haseki eğitim araştırmada yaptırdım şimdi önümüzdeki hafta tekrar yaptırıcam çünkü hastanelerin makinelerinde yanılma olabailir diye özel labaratuarda yaptırıcam mavi lab a sordum geçen gün 450 tl idi bütün hepsini kapsıyor yani düşük orta ve yüksek hepsine bakılıyor hastanelerde yüksek risklere sadece bakılıyor diğerleri önemsenmiyorNerde yaptirdin hpv canim
Benimde ilişki sonrası kanama ile gittiğimde tip 58 olduğumu öğrendim şuan yine aynı sorunları yaşıyormusunuz ben virüs olduğunu öğrendiğimden beri ilişkiye girmiyorum sizde kanama oluyor mu hala dr ne önerdi kanama ile ilgiliBende hpv pozitifim Tip 59 yüksek risk grubu smear testim temiz şükür.İlk duyduğumda yıkılmıştım ama doktor kendi kaybolabilir 35 yaşına kadar sorun olmaz dedi mecburen kabullendim.Yinede aşımı yaptırdım en azından tip 16 ve 18 den korunmak için en tehlikelisi onlar çünkü hem dr belki olanıda yok eder diye düşünüyorum dedi.Fakat bende hiç siğil oluşmadı doktora asıl gitme nedenim bebek istiyorduk ve benim sürekli ilişki sonrası ağrım ve kanamam oluyordu'bunu söylediğimde doktor hemen hpv test istedi çünkü rahimde hiç bi sorun yoktu'diyeceğim şu bu tarz şikayeti olanlar hiç beklemeden testini yaptırsın'bu lanet bütün kadınların büyük derdi.Allah şifa versin hepimize
Bunu bende merak ettim sordum dr yani tamam pozitif ama ben sürekli kanamalı ilişki mi yaşayacam enfeksiyon olabilir ondan kaynaklı olmayabilir dedi smear alırken o kulak çubuğuna benzeyen şeyi iyice sürttü rahim azına bi çıkardı kan hep enfeksiyon dedi fitil hap verdi kesilmiş gibiydi ama geçen gün ilişki sonrası yine oldu psikolojimi bozuyor gerçekten ne olacak böyle'çocuk istiyorum mecburen ilişki oluyor hem ne zamana kadar olmayacakBenimde ilişki sonrası kanama ile gittiğimde tip 58 olduğumu öğrendim şuan yine aynı sorunları yaşıyormusunuz ben virüs olduğunu öğrendiğimden beri ilişkiye girmiyorum sizde kanama oluyor mu hala dr ne önerdi kanama ile ilgili