Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bende hpv pozitifim Tip 59 yüksek risk grubu smear testim temiz şükür.İlk duyduğumda yıkılmıştım ama doktor kendi kaybolabilir 35 yaşına kadar sorun olmaz dedi mecburen kabullendim.Yinede aşımı yaptırdım en azından tip 16 ve 18 den korunmak için en tehlikelisi onlar çünkü hem dr belki olanıda yok eder diye düşünüyorum dedi.Fakat bende hiç siğil oluşmadı doktora asıl gitme nedenim bebek istiyorduk ve benim sürekli ilişki sonrası ağrım ve kanamam oluyordu'bunu söylediğimde doktor hemen hpv test istedi çünkü rahimde hiç bi sorun yoktu'diyeceğim şu bu tarz şikayeti olanlar hiç beklemeden testini yaptırsın'bu lanet bütün kadınların büyük derdi.Allah şifa versin hepimize
Bende de tip 59 var ama siğilimde var size kolposkobi faln yapılmadımı canım

Doktor hiç birşey demedi 6 ayda bir kontrole geleceksin dedi araştırma hastanesi olduğu için bir açıklama yapmadılar zor bir süreçten geçiyorum kolposkopi yapılmıştı onun raporun bile açıklaması yapılmadı canım neolmuş gözüyle bakıyorlar kanser aşamasına gelmediğin için önemsemiyorlar kendi kendime tedavi olmaya çalışıyorum ilk aylar sarımsak ev yoğurdu havuç yerfıstığı brokoli tükettim şuan Gümüşsuyu kullanıyorum hem içiyorum hem rahim içine enjekte ediyorum sanada öneririm rahim içindeki tüm pislikleri atıyor dışarı ama herkesten alma Gümüşsuyunu iyi araştır önünüzdeki hafta test yaptırıcam sende korkma zaten vücut iki yılda bile kendi kendine atabiliyor Muş biraz ilişkiye ara ver kanama geliyorsa demekki yara falan var bende varmış hafif hafif bunu bile sonuçları Google ye girip araştırdım kendi kendime canım üzme kendini bende çok üzülmüştüm ama artık hemen hemen bütün kadınlarda olabilen bir hastalık ilişkiye girmen oradaki mikrobu yarayı dahada açabilir o yüzden girme dedim beslenmene dikkat et havuç suyu veya havucun kendisini mutlaka ye rahim içi hücre duvarlarını yeniliyor ben birde defne yaprağı çayı ve yeşil çay içiyorum hergün 4 yada 5 kupa Allah tüm hastaların şifasını versin güçlü ol inşallah herşey düzelicek ve ondan sonra bebişini kucağına alacaksın kendine çok iyi bak beslenmene dikkat et herşeyin zamanı var rabbim uygun gördüğü zaman eminin sana çocuk nasip edecek inşallah
Ne güzel yazmışsınız İnşallah Allah razı olsun sende üzülme geçecek gidecek gümüşsuyunu hiç duymadım bi araştırıyım'Rabbim beterini vermesin'Valla çocuk isterken bununla karşılaşmak şok etti beni.Kolposkopi yapmaya gerek yok dediler bana aynı şekilde 6 ayda bir smear testi dedi senin smear temiz çıktı mı onunda bi sürü çıkan şeyi oluyormuş temizse zarar vermiyor demektir hücrelere.Sen çok iyi bakıyorsun kendine maşallah ben hiç dikkat etmiyorum ama havuç ve gümüş suyunu deneyecem.Sende kendine iyi bak Allahım sağlık versin.Ben sadece açısını oldum.Doktorda geçer diyor inşallah geçer.

Ne güzel yazmışsınız İnşallah Allah razı olsun sende üzülme geçecek gidecek gümüşsuyunu hiç duymadım bi araştırıyım'Rabbim beterini vermesin'Valla çocuk isterken bununla karşılaşmak şok etti beni.Kolposkopi yapmaya gerek yok dediler bana aynı şekilde 6 ayda bir smear testi dedi senin smear temiz çıktı mı onunda bi sürü çıkan şeyi oluyormuş temizse zarar vermiyor demektir hücrelere.Sen çok iyi bakıyorsun kendine maşallah ben hiç dikkat etmiyorum ama havuç ve gümüş suyunu deneyecem.Sende kendine iyi bak Allahım sağlık versin.Ben sadece açısını oldum.Doktorda geçer diyor inşallah geçer.
Bana smear ve kültür testi yapıldı hepsi temiz çıktı kolposkopide yaralar çıktı oda hafifmiş bakalım haftaya test yaptırıcam bir kokrtuğum şey sigara yeniden başladım duyduğumda bırakmıştım 10 gündür içiyorum umarım etkilenmez :KK43:

Şükür temiz çıkmış korkacak bişey yok hiç sıkma canını'Tüh ya niye başladın bırakmışsın ne güzel bende içiyorum yıllardır :KK43: Bi onu değil herşeyi etkiliyor melet ama napalım bırakılmıyor'Ne testi peki

Merhabalar. Özel hastanede tipleme yaptırdım. 33 51 52 59 çıktı. Düşük risklileri hic kontrol etmemişler bile.( Sihilim de vardi herhalde 6 11 de vardı) 2 ay önceki Smear temiz çıktığı için panik yapmamistim.. Geçen hafta Doktor vulva da yara var demişti bende ondan beri deli gibi aynadan boyle içine bakmaya çalışıyorum. Lez yon gibi seyler görüyorum .. Kırmızı beyaz benekli lezyonlar. Dudaklar iyice çekince görebiliyorum.. Bunlar cin1 mi? Hpv tiplerim yüksek riskliymis diye korkmaya basladim

Merhabalar. Özel hastanede tipleme yaptırdım. 33 51 52 59 çıktı. Düşük risklileri hic kontrol etmemişler bile.( Sihilim de vardi herhalde 6 11 de vardı) 2 ay önceki Smear temiz çıktığı için panik yapmamistim.. Geçen hafta Doktor vulva da yara var demişti bende ondan beri deli gibi aynadan boyle içine bakmaya çalışıyorum. Lez yon gibi seyler görüyorum .. Kırmızı beyaz benekli lezyonlar. Dudaklar iyice çekince görebiliyorum.. Bunlar cin1 mi? Hpv tiplerim yüksek riskliymis diye korkmaya basladim
Canım çok geçmiş olsun kolposkopi yapmadılar mı siğil yapanlar zaten düşük riskliler siğillerini temizlettin mi mücadeleye devam edeceksin yüksek risk var diye kanser olmadık çok şükür sende olmazsın tedaviye devam edeceksin

Merhaba, geçtiğimiz hafta ağrı sebebiyle gittiğim doktor genital siğilin var, yakılması gerekiyor derhal dedi. İlişkiye girmiyorum. Smear temiz. Hpv tipi için test falan istemedi ama. Nereden bulaştı illet anlamadım. Devlet ya da üniversite hastanelerinde önerebileceğiniz bir hekim var mıdır? En kısa sürede muayene olup yaktırmak istiyorum. Herkese geçmişm olsun:/

En iyi yöntemin radyofrekans olduğunu okudum. Devlet hastanelerinde bu yöntem kullanılıyor mu acaba?

Rf yönetiminin devlette uygulandigi duymadim hiç.koter ya da kriyo kullaniolar.özel birkac yer var rf uygulayan sanirim.Hangi ildeki doktorlarini soruyorsunuz onu belirtirseniz yardimci olurlar belki.ben Izmir icin sormustum kimse cevaplamadi.Halbuki izmirden bir sürü üye vardir burda.

Kızlar merhaba. Ben iyi haberle geldim sayilir. Bende 45 ve 18 vardi. 6 ay sonra tekrar hpv tipleme yaptirdim. Suan sonucumda
Yuksek riskli: saptandi
Hpv 18: saptanmadi
Hpv: 16 saptanmadi
Yaziyor. Doktora haftaya gidebilecegim. Internetten baktigim da sonuç bu. Ben negatif olmayi isterdim. Ama 6 ayda buna da sükür. Insallah bikac ayda 45 ten de kurtulurum. Sanirim sadece iki türw bakilmis bu hastanede

Cok kotu gunler yasamistim. Uzulmeyin demek ki geciyor. Kendinize dikkat edin kurtulursunuz. Size umut olsun diye yazmak istedim

Geçmiş olsun 16 ve 18 en tehlikelisi olduğu için onlara bakılmıştır gözünüz aydın çıkmamış diğer tiplemeleri vucüt kendi atıyor zamanla geçiyor.Dr öyle söylemişti bana hiç kafana takacak bişey yok geçer demişti'benim tip 59 yüksek risk ama geçecek inşallah çok zor anlıyorum sizi.Bu arada ben aşımı oldum sizde olun 18 çıkmamışken zaten 16 ve 18 den koruyor aşı doktorum bana yinede yaptır dedi olanıda yok eder belki dedi.

Geçmiş olsun 16 ve 18 en tehlikelisi olduğu için onlara bakılmıştır gözünüz aydın çıkmamış diğer tiplemeleri vucüt kendi atıyor zamanla geçiyor.Dr öyle söylemişti bana hiç kafana takacak bişey yok geçer demişti'benim tip 59 yüksek risk ama geçecek inşallah çok zor anlıyorum sizi.Bu arada ben aşımı oldum sizde olun 18 çıkmamışken zaten 16 ve 18 den koruyor aşı doktorum bana yinede yaptır dedi olanıda yok eder belki dedi.
Cok tesekkur ederim. Doktorlar 45 i hic onemsememisti zaten. 18 den dolayi kolposkopi yapmislardi. Suan yaparlar mi acaba onu bilmiyorm. Smear temiz.

Kızlar merhaba. Ben iyi haberle geldim sayilir. Bende 45 ve 18 vardi. 6 ay sonra tekrar hpv tipleme yaptirdim. Suan sonucumda
Yaziyor. Doktora haftaya gidebilecegim. Internetten baktigim da sonuç bu. Ben negatif olmayi isterdim. Ama 6 ayda buna da sükür. Insallah bikac ayda 45 ten de kurtulurum. Sanirim sadece iki türw bakilmis bu hastanede
çok çok geçmiş olsun darısı başımıza inşallah . bir kaç sorum olacak. bu süreçte kendine nasıl baktın yemene içmene gıda takviyelerine nasıl dikkat ettin neler yedin içtin? ahcc kullanmışmıydın? sigara alkol?

benim tip 16 çıktı. yüksek riskli. 2 ay oldu siğille başlamıştı. sigarayı bıraktım propolis yeşilçay kefir imutor bol sebze meyve yiyorum. ahcc bulma imkanı pek yok gibi ama çevremdekilerden yurt dışına gidecek olan olursa sipariş vermek istyorum. bir de başka bi forumda okudum yurtdışında da ahcc bulma konuşunda sıkıntı mı varmış neymiş? bilgisi olan var mı acaba. inşallah senin gibi ben de negatifi görmek istiyorum. negatif olurmuyum ki?

Canımm gerçekten çok sevindim inşallah 45 ide yenersin belkide yapılan taramada 45 taranmamış olabilir belki onuda yenmişsindir darısı başımıza :) geçmiş olsun

benim tip 16 çıktı. yüksek riskli. 2 ay oldu siğille başlamıştı. sigarayı bıraktım propolis yeşilçay kefir imutor bol sebze meyve yiyorum. ahcc bulma imkanı pek yok gibi ama çevremdekilerden yurt dışına gidecek olan olursa sipariş vermek istyorum. bir de başka bi forumda okudum yurtdışında da ahcc bulma konuşunda sıkıntı mı varmış neymiş? bilgisi olan var mı acaba. inşallah senin gibi ben de negatifi görmek istiyorum. negatif olurmuyum ki?

Tesekkur ederim. Kendine iyi bakan herkes kurtulur bence. Ilk once propolisle basladim. Sigarayi hemen biraktim. Sonra tek tük ictim. Alkol alan biri degilim zaten. Ne duyduysam yaptim diyebilirim. Vitamin takviyesi, yesil cay, kefir, ekinezya cayi ve coriolus mrl ictim hala da 3 kutu var icilecek. Evli degilim. Nisanlimdan gecmisti. ayrildim.

X