Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

bir de aşıyı olurken aynı zamanda çocuk yapılmıyor mu? ne kadar süreyle yapılmaması gerekiyor?
aşı oldugun donem korunmak şart canım ası bitikten bir kac ay sonra cocuk yapabılıyorsun buda yaskalsık bir seneyi buluyor. yanı yanlıs hatırlamıyorsam ılk asıyı yaptıktan 3 ay sonra 2. tozu oluyorsun sonra 3. tozuda 3 ay sonra oluyorsun. o sekılde .

canım aşı sadece içerdiği türlerden koruyor. birde sürekli siğil cıkaranlarda siğil cıkmasını durduruyor. tedavi etmiyor malesef tedavisi olan bir hastalık değil.. ama doktorumun çocuk yapmaya da engel olmadığını söyledi... bu hastalıkda en önemli şey düzenli kontroller yaptırmak ve bağısıklığı guclu tutmak..

arkadaşlar HPV-DNA-PCR testi nedir tam olarak?
canım hpv dna hpv tipini öğrenmene yardımcı vede benim gibi siğilin yoksa hpv li olup olmadığını öğrenirsin.. buarada benim eşimde siğil cıkınca bende doktora gittim ve testler yapılarak öğrendim.

arkadaşlar bende tam 2 sene önce siğil çıktı, yaktırdım,bir daha çıktı onları da yaktırdım. çok şükür 2 yıldır çıkmıyor. geçen gün de hpv dna testi yaptırdım, az önce sonuç çıkmış. sonuç negatif :))))))))))))))))))))))) bu ne demek oluyor kurtuldum mu????? :)

inşallah Allah herkesi tez zamanda kurtarsın. ben de çok zor günler geçirdim bu yüzden psikolojim bozuldu. ama dediğiniz gibi şimdi bir hekim var yanımda ona sordum. ancak 3 kere bu test tekrar edilir üçünde de negatif çıkarsa kesin sonuca ulaşırsın dedi. bu testte görülmemiş olabilir dedi. yani hemen sevinmeyim ben en iyisi :/

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah diğer testlerde de negatifi görürsün :) bağısıklık sistemini güçlü tut ben inanıyorum ki kurtuldun :)

inşallah diğer testlerde de negatifi görürsün :) bağısıklık sistemini güçlü tut ben inanıyorum ki kurtuldun :)
inşallah arkadaşım ve kalpten istiyorum ki herkes kurtulsun. bir de ben şimdi çörekotu yağı kapsülü kullanmaya başladım. eczacı önerdi. akıntıya, enfeksiyona,iltihapa çok iyi geliyor dedi. bununla hamile kalanları biliyorum dedi. dedim ver, ver bakalım deneyelim onu da

Ne kadar dogru bilmiyorum ama omega 7 nin de kadin hastaliklarina cok iyi geldiyi yaziyor iceriginde. Bende gecen aylarda tip2 diyabet cikti yani insulin direncimde artis vardi. Eczaciya ilacimi almaya gittigimde omega 7 verdi insulin direncini dusuruyo diye. Hic arastirmamistim eve gelip bakinca rahim agzi kanseri rahim enfeksiyonu gbi seylerde kullanildigi yaziyodu. İnsulin direnci hakkinda bisey de bulamadim :) yine de bi kutunun yarisi kadar kullanmisligim var. Bu da burda dursun okuyan kullanan arkadaslar varsa yorum yaparlar belki:) bir de Bu kadar gida takviyesi almak dogru mu onu da bilmiyorum. Corek otunu da duymustum onu da bi ara kullandim ama kullandigim sure icinde sanirim asilarim tam bitmedigi icin sigillerim 2. Kez tekrarladi. Ben de ona olan guvenimi kaybettim sanirim. Bi daha da almadim :)

Arkadaslar corek otu gercekten cok faydali ben corek otu bal zencefil zerdecal karistirip bir karisim hazirladim hergun ac karnina bir tatli kasigi yiyorum.uyku duzeninize cok dikkat edin beslenmenize dikkat edin en azindan sagliginiz icin

Arkadaşlar başlık olarak konuyla ilgisi yok belki ama beni maruz görün, burası daha kalabalık ve aktif diye sormak istiyorum. kültür sonucum çıkmış, yorumlayabilen olur mu?

GRAM BOYAMA >30 EPİTEL , BOL PMNL , BOL GRAM POZİTİF KOK VE KOKOBASİL GÖRÜLDÜ.

CLUE CELL : POZİTİF
CANDİDA:NEGATİF

Merhabalar ben bugün doktora gittim ve bakireyim. doktor önemli hiçbir şey olmadığını söyledi üç tane krem verdi. Siğilden bahsedince o cinsel ilişkiyle olur dedi benim bir oral geçmişim vardı ama bunu doktora söylemedm yine de içim rahatladı doktor sonuçta anlardı değil mi? Yani benim gibi olanlar varsa hemen korkmasınlar ayrıca doktor bana psikoloğa gitmemi bile önerdi

Arkadaslar doktora gittim tipimi bilmedigim ve periodik kontrolumu yaptirmak icin. Doktor tip belirlemesi sonucu 1 aydan once cikmaz dedi dogru mu?
Egitim arastirma hastanesine gitmistim. Ozelde yaptirip o kadar para vermek istemiyorum da..
Sonra kolposkopi yaptirmak da istedigimi soyledim tipine ve smearine gore ona da karar veririz hpv tasiyosan ztn senede 1 kere yapilmasi sart kolps. Dedi.

ben kıbrısta yasıyorum test turkıyeye gönderiliyor ve ben 2 ay bekledım sonuc için. ama benım smearde degısıklık gozuktu o nedende kolonoskopi yapıldı. sonuc gelmeden. smear erken cıkıyor zaten.kolonoskopi de erken cıkıyor

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...kapsul-shiitake-mantari-ozutu-352341261/detay

bu kişi ile iletişime geçen var mı? Baya ahcc satıyor. Konuştunuz mu hiç?
Burdan getirtmeyin .Yabancı siteler var Türkiyeye gönderim yapıyor bir doktora reçete yazdırın o sitelerden kartla ödeme (internet bankacılıgından 2 dakika sanal kart olusturup da yapabilirsinizi)yapın burada pttyye tesli ediliyor ptt de reçetenin fotografını istiyor maille fotografını cekip maille atıyosunuz teslim alıyosunuz bu kadar

Canım bugün erkek arkadaşım sahibindendeki satan kişiyle detaylıca konuşmuş güvenilir bulmuş. Yarın kendisiyle buluşup 4 kutu alacak, hayırlısı bakalım umarım faydası olur. Bir sorun çıkarsa senin yöntemi deneyeceğim, teşekkürler verdiğin güzel bilgiler için.

Arkadaşlar çok yakın bir ablamla görüştüm kendisi evli , ilişki konusunda çok hassas eşiyle ilk defa eşiyle oldu muhafazakar eşi ve kendisi ama konuştuğum ablamda da siğil varmış tedavi görüyor sanırım bu siğil o kadar dikkat edilse de sadece eşinle olsada oluyor ben çok şaşırdım duyunca nasıl oluyor anlamıyorum . tek eşliler daha önce hiç biriyle birlikte olmamışlar ama yine de siğil olmuş yani ne yapacağız nasıl korunacağız

Son düzenleme:
Hpv dısında başka birşey olabilirmi? Onun dısında erkek yada bayan daha önce birinden kapmış olmalı
Ama ben lazerden kapan gördüm
O yüzden ağda lazer giib şeyleri dısarda yaptırmamaya gayret etmek lazım. Yer tuvaleti kulllanmak lazım umumi yerlerde

Hpv emin tedavisini oluyor hatta bebek düşünüyordu bu yüzden beklemeye aldılar , ben çok korkuyorum 4 ay sonra düğünüm var , nişanlımla birlikte oldum ilk defa ama bende de var bilmiyorum napacağım .doktorum henüz küçük siğillerin dedi. önemsemedi testlerimi yaptı temiz . nişanlım ben den önce 1 kişiyle birlikte olmuş , kendisiyle konuştum bu konuyu ama onda herhangi bişey yokmuş .

Cok takılmayın ama bebek işini temizken geciktirme ltf ilerdeöilerlerse durdurmak zorunda kalıyorsun bende 6 ay bekletmek zorunda kaldım ameliuat oldum . Sigil önemli degil yaygın degilse ve geciyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…