Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bende de vardı evlenmeden önce. Krem verdi sürdüm geçti. Eşimle 1 sene birlikte olmadık bu sebepten dolayı. Zaten p zaman evli değildik. Şu anda öyle bir sorunum yok. Evliyiz bilmiyorum ama belki taşıyıcıyımdır. Çocuk düşünmeden önce baktırıcam.

dun siğilim oldugunu ogrendım ,tesadufen .
kadındoguma kontrolge gıtmıstım .gecen hafta geldısıgnde yoktu cıldıyeye gıder mısın dedı..gıttım sıgıl dedı
ama o kadar kucuk kı ,ben gıbı sankı kahverengı renkte.cıkıntısı da cok gbı.
haftda 3 gun surecegım bı ılac vrdı

nedr bu neden olur nasıl gecer nette o kadar cok yazılmıs kı saskıım..

Arkadaslar enginar ,propolis ve yeşil çay ekstresinin rahim agzı kanserinde faydaları oldugunı söyledi doktorlar tv de Aklımızda bulunması için yazıyorum

Canim jinekologun tam olarak ne dedi??benim yillardir vajinamda toplu igne basi gibi minik kahverengi bir benim var son iki haftadir yakinlarinda bir tane daha cikti bir yil once hpv testi oldugumda negatif cikmisti korkma stres yapma

Sisi gecmis sayfalari okudumda sagolasin Allah razi olsun bu bilgileri bilen olsa bile bu kadar ugrasip uzun uzun yazar miydi ki.. sana tekrar teşekkür edesim geldi.. babeb sende 6 aylik ahcc kullanimin bitti bitecek hesaplamama gore. Faydasini gordun mu

Sisi gecmis sayfalari okudumda sagolasin Allah razi olsun bu bilgileri bilen olsa bile bu kadar ugrasip uzun uzun yazar miydi ki.. sana tekrar teşekkür edesim geldi.. babeb sende 6 aylik ahcc kullanimin bitti bitecek hesaplamama gore. Faydasini gordun mu

Canim jinekologun tam olarak ne dedi??benim yillardir vajinamda toplu igne basi gibi minik kahverengi bir benim var son iki haftadir yakinlarinda bir tane daha cikti bir yil once hpv testi oldugumda negatif cikmisti korkma stres yapma
sıgıl oldugu kesın..
aldara dıye bırsey surdum ve sankı gectı bıle .. hpv tesını nerede yaptırdın

Ay kullanan var mı süper. 3-4 gün önce başladık biz de erkek arkadaşımla ahcc kullanmaya. Yan etki olmadı şu an için kızlar. Babeb sen biraz bilgi verir misin süreçten?

Cok sagolun sizden de Allah razı olsun umarım bu süreçten cıkarız hepimiz ve herşey yoluna girer

Selam lutfen banada biraz anlatırmısınız çok zor durumdayım boyle bir durumda neyapmam gerakiyor bilamiyorum.4 gundur orendım eşımın orasında findık gibi sivilce var yani çıbanada benzıyor. Bulaşıcı bi hastalık olabilirmı?

Siğil olabilir büyük ihtimalle ele sivri geliyo siğil

Geçmiş olsun. Et beni gibi böyle et parçası gibi oluyor siğiller. Ama içi dolu gibiyse su kabarcığı gibi veya içi irinli bir şişlikse kıl dönmesi, sivilce veya genital uçuk yani HSV olabilir. Geçmezse doktora görünün HSV de çok bulaşıcı bildiğim kadarıyla

4 gundur yırıng oluşmadı içinde yırıng gozikmiyor fındıkgıbi ama ıstinde beyaz iğnenın ücü gibi noktalar var. Napacam ben ruhiy duşkunlikteyim başıme boyle bişey gelecek diye duşınmiyordum. Banada bulaşmışdır diymi.

Bu kadar endişeleniyorsanız bir şekilde ne yapıp edip doktora gidin. Biz burda sadece fikir üretebiliriz. Ne tedavi edebiliriz ne teşhis koyabiliriz. Ancak doğru yere doğru şekilde yönlendirebiliriz. Eğer bulaşıcı bir hastalık ise bulaşmış olabilir, olmayabilir de. Korkunuzun üzerine gidin ve ne olduğunu öğrenin bir an önce

Evet çok teşekkürler. Eşimı ıkna edebilsem doktora gotururum. Bişey olmas kendinden geçer geçmesse giderim beni fazla rahatsız etmiyor diyor hep bu konuda konuşsam

Ondan biraz kendimça araştiriyorum belkide bişey değildir diye ama emin olmamız lazım değilmi

O zaman kendinizi düşünün ve geçene kadar birlikte olmayın derim madem öyle
Evet bende aynen oyle yapiyorum başka bi yolumde yokki. Hasta numurası yapiyorum. Ama moralım çok duşuk sok sağolun anlatıb biraz rahatlamışgibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…