evet yaş olayı uzatılmış aşı konusunda, bunu da doktordan öğrendim.rahim ağzı kanseri aşısı hakkında da herkes başka bişey söylüyor... annem benim için sormuş 25 yaşına kadar demişler... geçenlerde tv de bir prof 55 yaşına kadar yapılabilir ve koruma sağlar, dedi...
genital siğillerin cinsel yolla bulaştığını biliyorum... eşinle konuşmalısın... çok geçmiş olsun...
Cnm doktora git smear yada hpv testi yaptırLütfen yardımcı okun çok kötüyümben bakireyim ama iç dudakta minik kabarcıklar vardı doktora gitmiştm önemli değil diyip travazol vermişti ama geçmedi geçmediği gibi bide ip gibi ince küçük et çıktı siğil olabilir mi
Coriolus u nerden aldınızbende siğil yok hiç çıkmadı çıkar möı bilmiyorum smear testimde bozukluk cıktı sonrasında ordan parca alındı ve cin 1 oldugum anlasıldı. tedavisi direk yok 3 ayda bir smera yaptırmam gerekli. bu surecte florayı duzenlemeis için fitil yazdı. haftada 2 onu kullanıyorum. mayısta tekrar bakılacak smear düzelme yerıne ilerleme olursa leep yapılacakmıs. buarada ben coriolus mrl kullanmaya basladım. spora gidiyorum duzenli besleniyorum. doktorumun demesi bağısıklık sistemimi güçlü tutarsam 2 sene içinde atabilrimişim . ama eşimdede oldugundan nasıl olcak bu sürec bilemiyorum. ama sırf bu yuzden 2 cocugu ertelemek zorunda kaldık sımdılık
Lütfen yardımcı okun çok kötüyümben bakireyim ama iç dudakta minik kabarcıklar vardı doktora gitmiştm önemli değil diyip travazol vermişti ama geçmedi geçmediği gibi bide ip gibi ince küçük et çıktı siğil olabilir mi
bakire olup da HPV virüsünü kapan insanlar da var. evet en çok cinsel yolla bulaşıyor ama başka yollarla da bulaşabiliyor. o yüzden korkmana gerek yok. ailenden de yardım isteyebilirsin. siğilse bile bir şekilde tedavisi var. yaktırırsın olur biter. morali hep yüksek tutuyoruzLütfen yardımcı okun çok kötüyümben bakireyim ama iç dudakta minik kabarcıklar vardı doktora gitmiştm önemli değil diyip travazol vermişti ama geçmedi geçmediği gibi bide ip gibi ince küçük et çıktı siğil olabilir mi
Bu siğile benzer başka hastalıklar var mı pekiCnm doktora git smear yada hpv testi yaptır
Bendede doktor ben gibi birşey demişti sonra siğil oldugu çıktı
Yani bu işin uzmanına git
Yarın doktora gidicem ama gidene kadar zaman nasıl geçicek bilmiyorum doktor bana siğil değil demişti birde ama bu et parçası sonradan çıktı ben gibide değil ince uzun birşeybakire olup da HPV virüsünü kapan insanlar da var. evet en çok cinsel yolla bulaşıyor ama başka yollarla da bulaşabiliyor. o yüzden korkmana gerek yok. ailenden de yardım isteyebilirsin. siğilse bile bir şekilde tedavisi var. yaktırırsın olur biter. morali hep yüksek tutuyoruz
korkma bak binlerce insanda var bu. yalnız değilsin böyle düşün. evet keşke olmasa ama başa gelen çekilir. doktora git bakalım ne diyecek. normal bir et beni bile olsa aslında doktor siğil deyip yakıyor. çünkü görünümü benziyor. siğil olup olmadığını ve tipini de ancak patoloji ile öğrenebilirsin. yani o parça gidecek genotipine bakılacak falan filan...Yarın doktora gidicem ama gidene kadar zaman nasıl geçicek bilmiyorum doktor bana siğil değil demişti birde ama bu et parçası sonradan çıktı ben gibide değil ince uzun birşey
gardasil kaç kere vuruluyor? 1 kerelik mi?Hanımlar yazdıklarınızın hepsini tam okuyamadım ama siğil yapan tip 6 veya 11 kaptıysanız Gardasili mutlaka vurulun Gardasil siğil yapan bu tiplerin temizlenme hızını 4 kat arttırıyo bundan dolayı siğiliniz varsa Gardasili vurulun .Son dozdan sonra etkisin görüyosunuz erkeklerde vurulabilir yaş farketmez.
Hpvniz varsa siğil olsun olmasın Sezaryan dogum yapın arkadaslar .
Ve yurtdısında Ahcc veya Coriolus Mrl getirin Hpvyi silmeye yardım ediyor bagısıklıga iyi bakın beta glukan kullanın.
Siğiller ve Gardasil aşı bitene kadar ilişki yaşamayın ve virüs yükünüzün artmaması vücudunuzun daha kolay temizlenmesi için korunarak ilişkiye girin.
Jilet ağda yapmayın.En kötü tüy dökücü veya makasla kısaltın.
Hijyene önem verim orayı sirkeyle yıkayın kuru tutun
İç çamasırınızı her gün değiştirin oral yapmayı yaptırtmayın öyle bir durumda aklınızda bulunsun ağzınızı acilen yıkamanı dezenfekte etmeniz gerekiyor karsınızdakinin de öyle.
3 kere vuruluyosunuz toplam 3 doz 0,2.,6.aygardasil kaç kere vuruluyor? 1 kerelik mi?
evet ben sivilce uçuk gibi olabilirdeBu siğile benzer başka hastalıklar var mı peki
peki bu hangi tiplere karşı koruma sağlıyor? ben şimdi HPV DNA testi için örnek verdim sonucu bekliyorum bakalım ne çıkacak.. 2 sene önce 6 çıkmıştı.3 kere vuruluyosunuz toplam 3 doz 0,2.,6.ay
ben kıbrısta yasıyorum güney kıbrısta satılıyor .ordan alıyorumCoriolus u nerden aldınız
merhaba okudugum hiçbir yazıda ve araştırmada görmedim boyle bir durum zardan geciyor diye zaten sadece deride kalan bir virus kan da yok. o nednele de cocuga gecemez. mutlaka enfekte olan yere degmesı lazım ki normal dogumda degdi için bulasma riski cok. bence doktorunuz moal vermek yerine bozan tiplerden.ya hanımlar ben bir şey öğrendim. hamilelikte illa sezaryen mi olmak lazım diye sordum doktora. yani mesela yıllardır hiç siğil çıkmamışsa ve doğum yapacağın zaman da siğil yoksa yine de mi sezaryen olmak gerekiyor dedim. yeni araştırmalara göre zardan da geçebiliyor bebeğe, yani sezaryen veya normal doğum olayının da bir esprisi kalmadı dedi(
merhaba, evet ben de hiç duymamıştım ilk defa duydum ve çok üzüldüm. zaten çok hassas olduğum bir konu ve ben normal doğum yapmak istiyorum Allah kısmet ederse. ben bunun bir yolunu bulmaya çalışırken dr. böyle söyleyince yıkıldım resmen. ama her dr. başka şey söylüyor. mesela internette okuyorum yüksek ve güçlü bağışıklık sistemi virüsü atıyor vücuttan diye ama hiçbir dr. şimdiye kadar bunu onaylamadı. asla geçmez diyorlar. dudağında çıkan uçuk gibi düşün diyolar. çıkmaz çıkmaz bir gün yeniden çıkabilir gibi..merhaba okudugum hiçbir yazıda ve araştırmada görmedim boyle bir durum zardan geciyor diye zaten sadece deride kalan bir virus kan da yok. o nednele de cocuga gecemez. mutlaka enfekte olan yere degmesı lazım ki normal dogumda degdi için bulasma riski cok. bence doktorunuz moal vermek yerine bozan tiplerden.
ben,im doktorum gayet olumlu bakıyor elbet kurtulacaksın diyor uzunda surebilir kısada mesela tip 6 da siğil cıkıyormus bende henuz yok çok şükür umarım cıkmazda.. ama cıkarsada yaktıracagım baska caresı yok. cocuk ıcın de bır sure dusunme dedi nedenide rahim agzındakı doku değişikliği onu duzelttıkden sonra yapabılırmsıım tabı asıyı da istediğimden bir sene korunacagız. ama bu durumda normal doğumu düşünme bence sezeryan garanti cocuga bulasmaması ıcın.. ucuga gelınce cok farklı ucuk kana gecıyor malesefmerhaba, evet ben de hiç duymamıştım ilk defa duydum ve çok üzüldüm. zaten çok hassas olduğum bir konu ve ben normal doğum yapmak istiyorum Allah kısmet ederse. ben bunun bir yolunu bulmaya çalışırken dr. böyle söyleyince yıkıldım resmen. ama her dr. başka şey söylüyor. mesela internette okuyorum yüksek ve güçlü bağışıklık sistemi virüsü atıyor vücuttan diye ama hiçbir dr. şimdiye kadar bunu onaylamadı. asla geçmez diyorlar. dudağında çıkan uçuk gibi düşün diyolar. çıkmaz çıkmaz bir gün yeniden çıkabilir gibi..