Gittigim jinekolog smear testi gibi rahimagzindan suruntu alip ozel laboratuvar a gönderdi 15 gun sonra yaklasik sonucu geldisıgıl oldugu kesın..
aldara dıye bırsey surdum ve sankı gectı bıle .. hpv tesını nerede yaptırdın
ben kıbrısta yasıyorum güney kıbrısta satılıyor .ordan alıyorum
benim kullandığım corıolus mrl. sabah 3 tane aksam da 3 tane içiyorum. kutunun içinde 90 tane hap var. ben kıbrısta yaşıyorum kıbrısın güneyinden alıyorum ilacı. hani sana ulastırmam ben ama SDL91 adlı arkadaş size yardımcı olabilir . bunun dışında bilindik diğer bir ilaç ise AHCC onu bulabilirseniz onu da kullanabilirsiniz. buarada ilacı kullanırken başka ilaç kullanmamaya calısıyorum ben böbreklerimi yormamak adına. ama baska ilaç kullanacaksanız mutlaka aralıklı zaman diliminde kullanın.Merhaba,
hangi marka ve kaç mg kullanıyorsunuz acaba?
Bende almayı istiyorum.
Ama bildik kullanılan güvenilir olsun istiyorum.
yadımcı olabilir misiniz?
teşekkürler
benim kullandığım corıolus mrl. sabah 3 tane aksam da 3 tane içiyorum. kutunun içinde 90 tane hap var. ben kıbrısta yaşıyorum kıbrısın güneyinden alıyorum ilacı. hani sana ulastırmam ben ama SDL91 adlı arkadaş size yardımcı olabilir . bunun dışında bilindik diğer bir ilaç ise AHCC onu bulabilirseniz onu da kullanabilirsiniz. buarada ilacı kullanırken başka ilaç kullanmamaya calısıyorum ben böbreklerimi yormamak adına. ama baska ilaç kullanacaksanız mutlaka aralıklı zaman diliminde kullanın.
evet resimdeki ile ayni kullandığım. canım henuz yeni başladım kullanmaya 2. ayım mayıs ayında smear testim var. hpv testini bir sene sonra yapacayız tekrar doktorum öyle söyledi. ama smear de ilerleme yoksa ayni kaldıysa yada gectiyse bu ilacın etkisine inanacağım.Eki Görüntüle 1981774
Çok sağolun
Ahcc olarak birden fazla farklı kutularda satılıyor. Hangisi olabilir bilemedim.
Coriolıs mrl sizinki aşağıdaki resimdeki gibi mi acaba?
Demir hapı kullanıyorum ben şuanda. Birde b vitamini.
Bunlarla beraber alacağım. İnş faydası olur.
Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
Doktora gidip hpv için tekrar baktırdınız mı? Yani faydası oldu mu acaba? Onu merak ettimde.
evet resimdeki ile ayni kullandığım. canım henuz yeni başladım kullanmaya 2. ayım mayıs ayında smear testim var. hpv testini bir sene sonra yapacayız tekrar doktorum öyle söyledi. ama smear de ilerleme yoksa ayni kaldıysa yada gectiyse bu ilacın etkisine inanacağım.
önemli değil canım. en önemli şey moral zaten. ve gecebilen birşey cok kafaya takmamak lazım. kontrolleri duzenli yaptıgında zaten korkulacak bir şey değil ama siğil cıktıgı zaman ki sürec geriyor. benim henuz siğil cıkmadı cok sukur. bakalımHayırlısı ile güzel haberlerini bekliyorum.
Çok olumlu yorumlar var. Bence yararı olacak inş. Ümitli olalım.
İnş hepimiz şu illeti atarız vücudumuzdan.
Rabbim bedenimize, ruhumuza güç versin.
Teşekkürler bilgiler için.
Aynen benimde sıkıntım oönemli değil canım. en önemli şey moral zaten. ve gecebilen birşey cok kafaya takmamak lazım. kontrolleri duzenli yaptıgında zaten korkulacak bir şey değil ama siğil cıktıgı zaman ki sürec geriyor. benim henuz siğil cıkmadı cok sukur. bakalım
ameliyat dergen canım leep mı demek istedin ?Kızlar Ahcc veya coriolus mrl hamgisini kullanırsanız kullanın en iyi etkiyi müdahale olup temizlendikten sonra görürsünüz ilacın etkisi için en az 3 ay kullanımı gerekiyor
ne demek istedenin almadım ya hep ingilizce yaz yada hep türkce ?Should ameliyata Greek olacak but sikinti degilim kids neden ameliyata anlamadim
galiba otamatik düzeltme var yazarken. amelıyat derken leep i diyorsanız doktoruma görede hemen yapılmasına gerek yok benım cın 1 cıktı eger cın 2 ye yukselırse yaparız demıstı bana leep iPardon ameliyata gerek yok bence sigil basit but sikinti ameliyat me son care
bende tip 6 ve 16 var . yapılan smearde rahım agzında değişiklik görüldü sonra kolonoskopi yapıldı ordada cin 1 oldugum keısnlestı suan hafta 2 gun olmak uzere doktorumun ıstegı uzerıne fıtıl kullanıyorum onumuzdekı ay yeniden smear testi yapılacak eger ıyılesme yoksa ve hastalık ılerlerse leep yapılacak. buarada bende hiç siğil cıkmadı..Durumunuz ne simdi
ameliyat için acele etmeyin cin3 cıkarsa yaptırın derim gerçi sanırım sizin çocugunuzda var çok önemlide degil aslındabende tip 6 ve 16 var . yapılan smearde rahım agzında değişiklik görüldü sonra kolonoskopi yapıldı ordada cin 1 oldugum keısnlestı suan hafta 2 gun olmak uzere doktorumun ıstegı uzerıne fıtıl kullanıyorum onumuzdekı ay yeniden smear testi yapılacak eger ıyılesme yoksa ve hastalık ılerlerse leep yapılacak. buarada bende hiç siğil cıkmadı..