İnş atarız. Ben açıkcası atabileceğime çok inanıyorum nedense. Propolis içiyorum o fayda etti şuanlık. Ondan mıdır nedir bilmem ama bayağı güveniyorum vitaminler propolis bayağı güçlü tutuyor sanırım. Bende yazarım inş atarım da :) diğer insanlara umut oluruz inş.Yok molloscumu pox virus yapiyor farkli hpv den. Ikiside virus mu virus tabiki..dusuk riskli tiplerin kansere dönüşme riski yuksek riske gore daha az. Dilerim atariz vucudumuzdan.. ben atarsam ilk buraya yazicam heemmeennn :)
Bende propolis icmeye çalışıyorum rossmandan aliyorum 40 tl ydi. Burda suyla seyreltilmeli yazmis bi arkadas.bendeki gliserinle seyreltilmis. Icmesem mi acaba onu.
Kontrol amaçlı bakılır doktorun doğrusunu yapmış siğil kapsın kapmasın korunmasız her türlü şüpheli ilişkiden en az 3 ay sonra Cbyh testi yapılmalı.
Bi de cinsel yolla bulaşan bazı bakteri ve mantarlar var onun için vajinal kültür testi yaptırabilirsin akıntıdan ki bunların bi çogu önemsiz zaten vücut siliyor
Cnm gliserinli olandan ben sistit oldum aman sakına kullanma oraya.Canım ben ibrahim saraçoğlu nun videolarına denk geldim hpv teşhisi konulunca int araştırma yaparken. Propolis diyordu ve alkol değil su ile seyreltilmiş olmalı diyor. Programı aramış biriydi galiba ona diyordu sanırım. 2 video dilan izlemiştim ben.
Birde böyle propolis ham hali varmış. O halindeki etkisi daha az su ile seyreltilerek kullanıldığında daha iyiymiş. Tabii ne derece doğru inan bilmiyorum.
Kendisini ben yıllardır takip ediyorum konuşmuşlukumda var. Ben bilgisi doğrudur diye düşünüyorum. Ama çok pahalı ürünleri benim bütçeme göre. Zorlanıyorum alırken.
Eczaneye gittim bugün ordada sordum. 35 tl olarak bir markanın gösterdi oda gliserinli imiş. Ben o nedenle almadım. Ama hangisi daha iyi doğru bende bilmiyorum. Sadece orjinali suya damlatıldığında içinde çözülür diye video vardı.
Bende test ettim kendimce videodaki gibi oldu.
Alabilirsem bunla devam edicem fayda gördüm çünkü ama alamazsam eczanenin önerdiğini alırım. Üstelik onun miktarı 50ml benim aldığım 20 ml.fiyatı da onun 3 katı.
İnş hayırlısını ile atacağız canım. Ben ilk baştan beri böyle hissediyorum. Zor bir süreç uzun süreç ama inş atıcam vücudumdan. Beslenemiyorum ben beslensem vitamine de gerek kalmayacak ama yemek konusunda sıkıntım var. Stres ayrı tabii.
Cnm gliserinli olandan ben sistit oldum aman sakına kullanma oraya.
Canım bak bir arkadaşımız kullanmış ona yaramamış.Bende propolis icmeye çalışıyorum rossmandan aliyorum 40 tl ydi. Burda suyla seyreltilmeli yazmis bi arkadas.bendeki gliserinle seyreltilmis. Icmesem mi acaba onu.
Sizin önerdiğiniz markalar neler
Cnm gliserinli olan boğaz için o bölgeye sadece kullanabilirsinizBen saraçoğlundan alıyorum. Ama pahalı 90 tl. O nedenle doğal aynı özellikte su bazlı yani başka propolis var mı diye araştırıyorum.
Faydası oldu diye düşünüyorum.
1 ay sonra etkisini gördüm. İlk 1 ay etki yapmadı aradım hatta acaba fayda olmuyor mu diye.
En az 3 ay kullan dediler. 2 aydır kullanıyorum.
Ama aşağıdaki vitaminleri de alıyorum.
Benaxol
Ferro
immunace bağışıklık için
Folik asit
Bunlarında etkisi kesinlikle olmuştur.
Erkek arkadasima hpvyi ilk ogrendigimiz zaman 2016 haziranda yapilmisti cybh tahlilleri. Bisey cikmamisti.hatta sonuclari hala duruyo bi bakicam nelere bakilmis tahlilde diye.Kan değerleriyle neredeyse hiçbir alakası yok cbyhın istersen için rahat etsin diye erkek arkadaşına test yaptırt bu süreçte 15 gün uzun çünkü stres yapabilirsin ki devlette ücretsiz ve ertesi gün sonuçları sistemde görebiliyosun diye biliyorum
Evet cnm hepimiz aynı psikolojideyiz hatta sanırım tek ameliyat olanda benim ama birçok arastırma rahim agzı kanserinde bazen bu virüsün hiç olmadıgını gösteriyor. Ama bu birşey ifade etmez biz suanda saglikliyiz be bagisikligimizi yüksek tutacagız moralde buna dahil hatta en önemlisişu an bu mesajı elim ayağm titrer şekilde yazıyrm. insan kendi başına gelince anlarmış dedikleri tam olarak bu durum işte.
erkek arkadaşımda bundan 1.5 ay önce tam olarak sivilce de diyemediyimiz bazı yapılar çıktı genital bölgesinde. jilet nedeniyle olmuştur dedik çok sallamadık. 10 gün önce yineledi ve 4-5 tane bir anda çoğaldı. dermatoloğa gittik ve malum cevap. HPV. tabii hemen herkes bir kadın olarak bana odaklandı. hiçbir belirti olmadığı için acaba bana bulaşmamış mıdır diye düşünürken 5 gün önce de bende kabarcıklar çıkınca dünya başıma yıkıldı. doktorumuz hem hpv genotip testi için benden örnek aldı hemde ardından siğilleri yaktı. bugün sonucum geldi. tip11 ve tip33. bir tane de değil 2 tip... üstelik tip33 yüksek riskliymiş. biliyorum çok yazdınız, çok dil döktünüz hepsini okuayacğm kızlar. ama içimi dökmek istedim. öyle bi psikoloji ki bu sanki kanser oldum yaaa tövbe tövbe
hayır bi de konu şu var nerden kaptık biz bu virüsü?? erkek adam elbet benden önce birileri olmuştur ama ya aldatıldıysam? offf bilemiyorum birkaç gün işten izin almayı bile düşünüyorum. bende yaşam enerjisi kalmadı....