Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

nisannnnn bana senin kullandıgın şu anway ürünü olan bagışıklık sistemini güclendirici ilacın ismini verebilirmisin canımmmmmm

Arkadaşlarrr ben size bişi dicem ama... Perşembe günü donduruldum ya ben. Dünden beri siğiller düşüyor. Sevindirici bişeymi bu ya. Doktor 1-2 hafta sonra düşmeye başlar demişti. Çabuk oldu bu. Sevineyim mi erken değil dimi sevinmek için. Hepinizi çok öpüyorum.

tatlım ben hiç dondurmadım ama bence bu iyiye bi işaret olabilir içime öle doğdu birden :teytey: bana kalırsa bağışıklık sistemin hızla iyiye gidiyo ve böyleliklede kısa sürede faydasını görüyosun hihoyyyt :lepi:

ay inşallah yaaa :teytey: bakalım zamanla görücem sanırım. Aynen devam edeyim ben. Teşekkürler canımcım a.s.

ilgin için tşk ederim canımm, henüz doktora gitmedim daha dorusu doğumlardan sonra hiç gitmedim bi 11 yıl öncee:)yine bile gitmeyi düşünmüyodum ama taki sizin yazdıklarınız bu yazıları okuyana kadar ben normal bi çıban gibi düşündüm ama 1 aydır kaybolmadıı çok sert ve iriydi şimdide sertlik var ama küçüldüü vee incecik bişey oldu üstü zar gibii ! artık kaçarım yok gidicem dr hiç istemesemdee

rica ederim sidelya79 inş. kurtulursun bir an önce

zelo10 vakit kaybetmeden git doktora canım zaman çok önemli herşey için... işimizi şansa bırakmamalıyız :teselli: umarım basit ve önemsiz bişeydir a.s.

Bencede sevinmelisin zaten anlamadığım bi şekilde hep 2-3 hafta diyorlar bende kaç kez dondurttum her seferinde ikinci üçüncü günü kaybolmaya başladı.. ii bişe ii:)))

nisannnnn bana senin kullandıgın şu anway ürünü olan bagışıklık sistemini güclendirici ilacın ismini verebilirmisin canımmmmmm

kuzucum, anway diye bir ürün kullanmıyom ben ki :))) :uhm:

Çörek otu yiyemeyenler, midesi bulananlar için, AKSU VİTAL'in Avicenna ürün grubunda var çörek otu tableti...belki sen onu hatırladın =))

Ben, bağışıklık sistemi için GNC 'den ürün desteği kullanıyorum ama doktor tavsiyesi ile.
Buraya ayrıntılı yazmak istemiyorum, öncelikle detaylı kan sayımı yaptırın canlarım, doktora danışın, SOLGAR ürünleri de iyidir, eczanelerde var, GNC'nin kendi mağazaları var.

AMa aşırı yüklenmeyin bu arada vücudunuza, herşeyi bir arada kullanmayın canlarım. sevgiler :)) Şeniz a.s.

offf bir hastalık nasıl olur da insanın tüm hayatını zehir edebilir yaaa? erkek arkadasımdan bekledigim sadakati sigllerde bulacagımı bilmiyordum.

arkadaslar ne kadar zamanda tekrarlıyor bu sigller?

yani ben ilk kez dün yaktırdım, mesajlardan okumuşsunuzdur. şu an depresif bir haldeyim, yorgun ve tükenmiş hissediyorum kendimi. tip testim bile yapılmadı off ya...

arkadaşlar bendede vardı bitane büyük 4-5 tanede küçük doktoruma söledim baktı hemen yakalım dedi dün yaktırdım akşam büyük olan beyazlaştı sonra düştü ama hala deriye bağlı olduğu yerde pembe küçük siğil gibi duruyo bide onun yanında vardı oda duruyo yakma işleminden sonra siğiller nasıl görünüyo nekadar zamanda kayboluyo yokda doktor yakmadımı diye düşünmekten kafayı yicem nolur bi bilgi verinnnn (((

Tatlım, sen bu kadar kafana takarsan tekrarlaması uzun sürmez inan. Kusura bakma ama gerçek bu. Siğillerin tekrarlaması tipine baglıymış sanırım. Bazı tipler riskli olmasa bile inatçı olabiliyormuş, bazıları ise bir kereden sonra kayboluyormuş. Ha birde 3 sene sonra bile tekrarlayan oldugunu söyledi doktorum. Ama bizimkiler inatsız cinsinden bence :))) Bakın burda herkes sürekli moralinizi yüksek tutun diyor. Çünki cidden moralle ilintili bu. Bak ne güzel yaktırmışsın. Bundan sonra bağışıklık sistemini kuvvetli tutmak ve doktorunun dediklerini yapmak gerekiyor. Ve birde kafaya takmamak :)) Arkadaşlar yenicez bunu, sürekli neden iyileşmiyor diye düşünmeyin lütfen. Ya ufacık bir virüs bizden kuvvetli mi. Uykunuza beslenmenize dikkat edin nolur. Düzelecek herşey. Bende dondurdum büyükler duruyor napalım :)) tekrar dondurucaz. ama eninde sonunda geçecek bunlar elleri mahkum. Ben neleri atlattım bunuda atlatırım diyorum hep. Hepimiz birgün burda forumda yuppiiiiiiii siğillerden kurtuldum diye bagıracağız :)))) eminim ben buna :))) kalın sağlıcakla arkadaşlar öptüm hepinizi.

Son düzenleme:

Canım ben yaktırmadım hiç bilmiyorum ama doktor unuttu ise bile konuş bakalım doktorunla bilgisi olsun. Geçecek Allahın izniyle moralini yüksek tut. Geçmiş olsun canıımmm

Ne güzel söylemiş sidelya... Geçmiyı geçmiyo diyince inanınki gerçekten geçmiyo:) ben artık ne kafama takıyorum ne oturup sayıyorum temizliğime beslenmeme uykuma moralime dikkat ediyorum o kadar geçmezse gider gene dondururum yada yaktırırm napalım nasılsa (hatta çok şükür ki) var çözümü
Bu arada özlemcim benim de yaktırmakla ilgili bi fikrim yok ama konuda biraz gezinirsen anlatanlar vardı canırım cnm.

candy ve sidelya teşekkür ederim canlarım. iyiki bu forum varmış. iyi ki burada sizlere rastlamışım. aslında ben HPVliyim dedigimde arkadaslarımın cogunun bu süreci yaşamış oldugunu şaşkınlıkla dinledim. ne cok insan varmış meger ama anlatmıyorlarmış. ara ara üzülüyorum ama artık daha sakin olmaya başladım sizler sayesinde a.s.

ben ptesi günü yaktırdım oyuzden hemen soruna da cevap vereyim. sigillerin oldugu yer once beyaz bir hal aldı. ardından pembemsi bir kızartı var ama yakıldı sonucta insan elini nasıl yakar da boyle hafif ıslak bir yara oluşur benimki de biraz oyle. sanki altta sigil varmış gibi geliyor ama o kısım yanmış kısım, sonucta doktor sadece sigilleri yakıyor o yuzden sanki sigil varmış gibi geliyor insana. ben de iki minik sigil vardı onların yakıldıgı yer bile belli degil ama bir yerde olan 5 tane kadar öbeklenmiş sigillerimin yeri acık yara gibi. ama cabuk kapanacak gibi geliyor bana. yaranını kapanması tahimnen 15 gün falan sürüyor sanırım. doktor 15-20 gün sonra gel yine dedi. işte o zaman tümüyle temizlenip temizlenmedigi daha rahat tespit edilecek.

hepinize çok teşk ediyorum bakalım 2 gün daha bekliyim doktor 2 günde düşer dedi küçükler kayboldu bile büyüğünde sadece baştarafı düşünce moralim bozuldu en iisi düşünmemek belkide yaktırma işlemide kolay oldu bide hiç uyuşturmadan yaktı...herkese çok çok geçmiş olsun allah şu dertten hepimizi bir an önce kurtarsın.......

merhaba arkadaşlar, konu başlığını daha önce görmüştüm ama okuma gereği duymamıştım taki kendi siğilimi farkedipte bu neymiş acaba diyene kadar. önce burdan okudum ne olduğunu sonra doktora gittim yaklaşık 2 aydır bilinçli olarak sizleri okuyorum ve artık bende yazmak istedim. 1 ay önce doktora gittim ve 1 tane kondilom olduğunu söyledi ve muayene dışında sadece smear aldı. smear im temiz çıktı
, siğili de phodopylin le kuruttuk 3 günde kurudu gitti onun dışında sizlerden aldığım bilgilerle çörek otu bal yeşil çay sinirli ot çayı kullanıyorum ve sürekli sizi takip ediyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun...

buarada grikedi senin büyük olan siğilinin tamamen yokolup yaraya dönüşmesi ne kadar zaman aldı????

ben de ptesi yaktırdım. henüz yara kabuk baglamadı, açık durumda. ne kadar sürecek kapanması ben de bekliyorum. benimki büyük sigil degildi küçüktü ama birbirlerine cok yakındılar. o yuzden açık bir yara var zaten.

Canım çoğalmadan farkedip önlemini almışsın. Bu çok güzel. Geçiş olsun tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…