Arkadaşlarrr ben size bişi dicem ama... Perşembe günü donduruldum ya ben. Dünden beri siğiller düşüyor. Sevindirici bişeymi bu ya. Doktor 1-2 hafta sonra düşmeye başlar demişti. Çabuk oldu bu. Sevineyim mi erken değil dimi sevinmek için. Hepinizi çok öpüyorum.
tatlım ben hiç dondurmadım ama bence bu iyiye bi işaret olabilir içime öle doğdu birden :teytey: bana kalırsa bağışıklık sistemin hızla iyiye gidiyo ve böyleliklede kısa sürede faydasını görüyosun hihoyyyt :lepi:
Arkadaşlarrr ben size bişi dicem ama... Perşembe günü donduruldum ya ben. Dünden beri siğiller düşüyor. Sevindirici bişeymi bu ya. Doktor 1-2 hafta sonra düşmeye başlar demişti. Çabuk oldu bu. Sevineyim mi erken değil dimi sevinmek için. Hepinizi çok öpüyorum.
nisannnnn bana senin kullandıgın şu anway ürünü olan bagışıklık sistemini güclendirici ilacın ismini verebilirmisin canımmmmmm
offfbir hastalık nasıl olur da insanın tüm hayatını zehir edebilir yaaa? erkek arkadasımdan bekledigim sadakati sigllerde bulacagımı bilmiyordum.
arkadaslar ne kadar zamanda tekrarlıyor bu sigller?
yani ben ilk kez dün yaktırdım, mesajlardan okumuşsunuzdur. şu an depresif bir haldeyim, yorgun ve tükenmiş hissediyorum kendimi. tip testim bile yapılmadı off ya...
arkadaşlar bendede vardı bitane büyük 4-5 tanede küçük doktoruma söledim baktı hemen yakalım dedi dün yaktırdım akşam büyük olan beyazlaştı sonra düştü ama hala deriye bağlı olduğu yerde pembe küçük siğil gibi duruyo bide onun yanında vardı oda duruyo yakma işleminden sonra siğiller nasıl görünüyo nekadar zamanda kayboluyo yokda doktor yakmadımı diye düşünmekten kafayı yicem nolur bi bilgi verinnnn(((
Tatlım, sen bu kadar kafana takarsan tekrarlaması uzun sürmez inan. Kusura bakma ama gerçek bu. Siğillerin tekrarlaması tipine baglıymış sanırım. Bazı tipler riskli olmasa bile inatçı olabiliyormuş, bazıları ise bir kereden sonra kayboluyormuş. Ha birde 3 sene sonra bile tekrarlayan oldugunu söyledi doktorum. Ama bizimkiler inatsız cinsinden bence :))) Bakın burda herkes sürekli moralinizi yüksek tutun diyor. Çünki cidden moralle ilintili bu. Bak ne güzel yaktırmışsın. Bundan sonra bağışıklık sistemini kuvvetli tutmak ve doktorunun dediklerini yapmak gerekiyor. Ve birde kafaya takmamak :)) Arkadaşlar yenicez bunu, sürekli neden iyileşmiyor diye düşünmeyin lütfen. Ya ufacık bir virüs bizden kuvvetli mi. Uykunuza beslenmenize dikkat edin nolur. Düzelecek herşey. Bende dondurdum büyükler duruyor napalım :)) tekrar dondurucaz. ama eninde sonunda geçecek bunlar elleri mahkum. Ben neleri atlattım bunuda atlatırım diyorum hep. Hepimiz birgün burda forumda yuppiiiiiiii siğillerden kurtuldum diye bagıracağız :)))) eminim ben buna :))) kalın sağlıcakla arkadaşlar öptüm hepinizi.
Ne güzel söylemiş sidelya... Geçmiyı geçmiyo diyince inanınki gerçekten geçmiyo:) ben artık ne kafama takıyorum ne oturup sayıyorum temizliğime beslenmeme uykuma moralime dikkat ediyorum o kadar geçmezse gider gene dondururum yada yaktırırm napalım nasılsa (hatta çok şükür ki) var çözümü
Bu arada özlemcim benim de yaktırmakla ilgili bi fikrim yok ama konuda biraz gezinirsen anlatanlar vardı canırım cnm.
buarada grikedi senin büyük olan siğilinin tamamen yokolup yaraya dönüşmesi ne kadar zaman aldı????
merhaba arkadaşlar, konu başlığını daha önce görmüştüm ama okuma gereği duymamıştım taki kendi siğilimi farkedipte bu neymiş acaba diyene kadar. önce burdan okudum ne olduğunu sonra doktora gittim yaklaşık 2 aydır bilinçli olarak sizleri okuyorum ve artık bende yazmak istedim. 1 ay önce doktora gittim ve 1 tane kondilom olduğunu söyledi ve muayene dışında sadece smear aldı. smear im temiz çıktı
, siğili de phodopylin le kuruttuk 3 günde kurudu gitti onun dışında sizlerden aldığım bilgilerle çörek otu bal yeşil çay sinirli ot çayı kullanıyorum ve sürekli sizi takip ediyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun...