Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

slm sade_kahve bende aldara kullanıyorum.ben de hıç bı degısıklık olmadı.siğiller aynı duruyor.krem küçük şase halınde.bı kullanımda bi şaseyı kullanıyorum ben.salı,cuma.pazartesi yanı 2 gun arayla sürüyorum kremi.kremı sürmeden önce orayı saç kurutma makinasıyla kurutuyorum.krem kaybolana kadar masaj ceklınde suruyorum.benım dr. yaktıgı yerlere de sürmemi istedı. orayada sürdüm.acı fılan olmadı.ama şimdı kullanamıyorum adetim oldu.4 kez fılan kullandım kremi.dr. kadın dogum uzmanıydı. ama ben bu seferde cildiyeye muayene olacagım.gecmıs olsun sade kahveciğim..

tşkler nisancım.saol.inş gecer.geçecekte ne zaman gececek bılmıyorumm :):)

Arkadaşlar merhaba bende de var demiştim bu siğilden bi büyük bi küçük bugün baktım 4 tane olmuş 2 hafta içinde mercimek tanesi kadar olan ilk siğil şu an beyaz karnıbahara dönmüş sanki.yaktırma işleminin fiyatını bilenler var mı? sanırım kremle uğraşmadan direk yaktırmak en sağlıklı yol

canım kesinlikle yaktırmak en dogru karar..ben direk yaktırdım mesala krem kullanınca acaba gececekmi gecmeyecekmi endısesi var...ismi gibi korkulcak bisey yok..yakma diyince ben cok panik olmustum orayı nasıl yakacaklar fln die iikide yaktırdım suan kafam rahat bidaha cıkarsa bidaha yaktırırım kesinlikle..yakma işlemi doktordan doktora değişiyor hastanede ucret alınmıyor özelde yaptırırsanız mesala benm 1 doktor 750 milyon cıkardı birisi 600 bu fiyatlar doktordan doktora değişiyormus bazıları 1-1.5 milyarı buluyormus burdan duydugum kadarıyla...ama hastanede yaptırmak en hesaplısı tabıkı..ssk karsılıyor cunku diger bagkur flnda karsılıyordur sanırım...

arkadaslarr müjdemi isterimm siğillerimden kurtuldummm :):):)

3aydır siğillerim vardı ve 4kere yakıldım Aldara krem kullandım o bayağı iyileşmeme yardımcı oldu fakat fazla kullanılması vücuda zararlı olduğu icin doktorum tekrar kullanmamamı söyledi...en son kücük kücük 5-6tane ve 1 tane büyük vardı.. en sonunda doktorum eczaneden Podopyline adlı bir solüsyon yaptırttı ve büyük olanını 2kez sürmemde tamamen yok etti ve kücüklerde 3günde tamamen bitti :)

arkadaslar bu hastalığa yakalanmıs olan herkese öncelikle sabırlı olmalarını istiyorum bu böyle bir hastalık..ama bu hastalık kimsede baki kalmıyor eninde sonunda geciyor korkmayın kendinize her zaman bol bol moral verin gecicek deyin..herkese Allahtan acil şifalar diliyorum

Cocoa çok sevindim birdaha çıkmaz inşallahh vee darısıda başımıza:) Peki bu süreçte beslenme ilaç vb neler yaptın kısaca bir özetleyebilirmisin atlatan biri olarak:)

Cocoa çok sevindim birdaha çıkmaz inşallahh vee darısıda başımıza:) Peki bu süreçte beslenme ilaç vb neler yaptın kısaca bir özetleyebilirmisin atlatan biri olarak:)

amin canım insallah darısı basınıza :)
bağışıklık sistemimi güclendirmek icin doktorum bana cok güclü bir vitamin hapı verdi ELEVİT isimli hala kullanıyorum..sadece ilaç değil yememe decok dikkat ettim kesinlikle doğal şeylerle beslenin arkadaslar fast food kola vs şeylerden mümkün olduğu kadar uzak durun...kavanoz kavanoz bal yedim çörekotu yedim cok süt ictim yumurta vs yedim ve bağısıklık sistemim düzelmeye basladığı icin hastalığım da hem bu nedende hem tedaviyle gecti hihoyyyt

hmm bu elevit şu imuneks gibi bi bağışıklık güçlendiricimi? çörek otu bal doğal besinler .. artık bi şekilde bizimkilerd egeçicek:) tekrardan gözün aydın cnmmm

hmm bu elevit şu imuneks gibi bi bağışıklık güçlendiricimi? çörek otu bal doğal besinler .. artık bi şekilde bizimkilerd egeçicek:) tekrardan gözün aydın cnmmm

burda imuneksi cok duydum ve doktoruma sordum o bana elevit in ondan daha güclü olduğunu ve daha cabuk ise yarayacağından bahsetti ve onu verdi..tekrar teşekkürler canım gecicek herkesin gercekten yerimseniben

canım ben önce doktorun muayenehanesinde 150 tl ye muayene oldum sonra o beni numune hastanesine yatırdı ve yaktılar şimdilik bende bi sorun yok 20 gün oldu tekrarlamasından korkuorum bagışıklıgımı güçlendiricili ilaçlar kullanıorum imunex gibi

canım benim siğilim bacaklarımla alakası yoktu vajina ve anüs arasındaydı...ben yaktırdım 2 ay oluyor suanda hiç iz yok benim oramda...ama bacakta kalırmı kalmaz mı bilemem daha nazik bolge sonucta...

cocoa çok sevindim canım .darısı herkesin başına.Bugünleri inş. bizde atlatacağızz...

çok sevindim canım umarım bi daha çıkmaz ve bizde senin gibi en kısa sürede kurtuluruz inşallah yerimseniben a.s.

çok sevindim canım umarım bi daha çıkmaz ve bizde senin gibi en kısa sürede kurtuluruz inşallah yerimseniben a.s.

geçmiş olsun canım inşallah bi daha tekrarlamaz.benim şu an siğilim yok geçti ama ne kadar sürecek bakalım inşallah çıkmaz bi daha.senin şu eczanede yaptırdığın solüsyon nasıl bişi asitlimi yakıyomu evde kendin kullandın sanırım bi açıklarmısın

:1rolleyes::1rolleyes:ay ya yanlış kişiye yazdım cocoacım sanaydı sorularımm canım:roflol:

:1rolleyes::1rolleyes:ay ya yanlış kişiye yazdım cocoacım sanaydı sorularımm canım:roflol:

arkadaslar hepiniz cok sağolun amin insallah darısı basınıza :)

ekep78: canım bu solüsyon hazır olarak satılmıyor eczacıya sen ismini söylüyorsun onlar birkac günde hazırlayıp veriyorlar sana..kahverengi ve su kadar sıvı..yoğun birsey değil..hayır canım yakmıyor ama en narin yerde birazcık acımıstı ilk sürdüğümde..evet evde kendm kullandım sadece siğillerinin üstüne değdiriyorsun siğilsiz deriye değmemesi icin dikkat edilmesi gerekiyor sadece

Son düzenleme:

teşekkür ederim tatlım sağolasın bi daha çıkarsa bende deneyeyim bunu bu kadar çabuk geçirmesi çok güzel çünkü.

Arkadaşlar bazı siğillerin kolay geçmemesi vajinaya çok yakın olmasıyla alakası olabilirmi? Tam vajina kenarındakiler bi türlü geçmiyor.. ıslaklıktan yada nemden etkilenmeleri sözkonusumu ve bununla ilgili bi çözümü olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…