verrutol diye bir ilac kullanan var mı? baska bir forumda bunu kullandim ve aninda sigiller yokoldu yazmis bir bayan
bir de aldara nin kutusunu ve icindeki kremi bi tarfi eder misiniz acaba ben yanlis bisey mi kullaniyorum
benimki beyaz kutuda ve icinde parca parca ayrilabilen numune gibi kremler var
Arkadaşlar merhaba bende de var demiştim bu siğilden bi büyük bi küçük bugün baktım 4 tane olmuş 2 hafta içindemercimek tanesi kadar olan ilk siğil şu an beyaz karnıbahara dönmüş sanki.yaktırma işleminin fiyatını bilenler var mı? sanırım kremle uğraşmadan direk yaktırmak en sağlıklı yol
Cocoa çok sevindim birdaha çıkmaz inşallahh vee darısıda başımıza:) Peki bu süreçte beslenme ilaç vb neler yaptın kısaca bir özetleyebilirmisin atlatan biri olarak:)
hmm bu elevit şu imuneks gibi bi bağışıklık güçlendiricimi? çörek otu bal doğal besinler .. artık bi şekilde bizimkilerd egeçicek:) tekrardan gözün aydın cnmmm
Arkadaşlar burda herkesin bilgilerini paylaşması harika birşey, teşekkür ediyorum hepinize. Bendeki molluscus denilen genital siğil bacaklarıma doğru gittikçe arttı. Doktor sivilce ilacı verip hepsini sıkıp içlerindeki beyaz peynir gibi şeyi çıkarıp batikonla temizlememi söyledi. Yakarsa iz kalmasından çekindi. Internetten okuduklarımdan sonra çörek otunu balla yiyorum, multivitamin ve beta 1.3 glucans aldım. Beklemek beni korkutuyor, başka bir yere gidip yaktırmalımıyım?
arkadaslarr müjdemi isterimm siğillerimden kurtuldummm :):):)
3aydır siğillerim vardı ve 4kere yakıldım Aldara krem kullandım o bayağı iyileşmeme yardımcı oldu fakat fazla kullanılması vücuda zararlı olduğu icin doktorum tekrar kullanmamamı söyledi...en son kücük kücük 5-6tane ve 1 tane büyük vardı.. en sonunda doktorum eczaneden Podopyline adlı bir solüsyon yaptırttı ve büyük olanını 2kez sürmemde tamamen yok etti ve kücüklerde 3günde tamamen bitti :)
arkadaslar bu hastalığa yakalanmıs olan herkese öncelikle sabırlı olmalarını istiyorum bu böyle bir hastalık..ama bu hastalık kimsede baki kalmıyor eninde sonunda geciyor korkmayın kendinize her zaman bol bol moral verin gecicek deyin..herkese Allahtan acil şifalar diliyorum
arkadaslarr müjdemi isterimm siğillerimden kurtuldummm :):):)
3aydır siğillerim vardı ve 4kere yakıldım Aldara krem kullandım o bayağı iyileşmeme yardımcı oldu fakat fazla kullanılması vücuda zararlı olduğu icin doktorum tekrar kullanmamamı söyledi...en son kücük kücük 5-6tane ve 1 tane büyük vardı.. en sonunda doktorum eczaneden Podopyline adlı bir solüsyon yaptırttı ve büyük olanını 2kez sürmemde tamamen yok etti ve kücüklerde 3günde tamamen bitti :)
arkadaslar bu hastalığa yakalanmıs olan herkese öncelikle sabırlı olmalarını istiyorum bu böyle bir hastalık..ama bu hastalık kimsede baki kalmıyor eninde sonunda geciyor korkmayın kendinize her zaman bol bol moral verin gecicek deyin..herkese Allahtan acil şifalar diliyorum
çok sevindim canım umarım bi daha çıkmaz ve bizde senin gibi en kısa sürede kurtuluruz inşallah yerimseniben a.s.
:1rolleyes::1rolleyes:ay ya yanlış kişiye yazdım cocoacım sanaydı sorularımm canım:roflol:
arkadaslar hepiniz cok sağolun amin insallah darısı basınıza :)
ekep78: canım bu solüsyon hazır olarak satılmıyor eczacıya sen ismini söylüyorsun onlar birkac günde hazırlayıp veriyorlar sana..kahverengi ve su kadar sıvı..yoğun birsey değil..hayır canım yakmıyor ama en narin yerde birazcık acımıstı ilk sürdüğümde..evet evde kendm kullandım sadece siğillerinin üstüne değdiriyorsun siğilsiz deriye değmemesi icin dikkat edilmesi gerekiyor sadece
cocoa
Canım çok sevindim...=)))hihoyyyt