yokmu ilgisi bilgisi önerisi olan
yokmu ilgisi bilgisi önerisi olan
Ben dondurduktan sonra öyle su toplaması gibi birşey olmadı canım hatta 3 kez dondurdum söylemiştim hiç bi farklılık olmadı bi kaç tanesinin küçülüp yok olması dışında. Bana doktor sadece kabuk bağlayabilir demişti kabuk bağlarsa bi krem verdi fucidin onu sür dedi. ama dediğim gibi hiçbişeye gerek kalmadı geçen geçti kalanlar kalan sahalar bizimdir şeklinde iice yerleştiler:)
Buarada batticonu ben hergün sürüyorum mikrop falan kapmasın diye bi sitede okumuştum sanki ii geldi gibi yada ben öyle düşünmek istediğim için iyi geldiğini sanıyorum:)
ya kızlar baksanıza ne dicem. Candy canım sen dondurttun ya sen daha iyi bilirsin sanırım. Perşembe günü donduruldum ben ( buzluğa kondum ) :)))) Su toplamış bi dene kocaman :))) Doktora sordum beklenen birşeydi bu zaten dedi. Steril bir enjektörle patlat suyu çıksın dedi. Sonra batticon sür dedi. Yapsam mı acep :) hayır bir yandan da korkuyorum :))
Ha bide ekepcim sen aldarayı haftada 3 kez sürdün değil mi hafta sonları tatil yaptırdın mı peki :))))
canimcim hangi doktora gittin acaba bide bal kuru derken nasil bisey
bende imuneks iciorum canim kilo artisi yaparmi acaba
prensesçim eskiden vardı kedim, sevgilimle ikimizindi. ayrılınca onda kaldı :)
antidepresanlar kilo aldırıyor canım malesef. Ama immuneks o depresan ilaçlar kadar kilo aldırmaz. diyeti şimdilik boşver güzelim önemli olan saglıgını yerine getirmek. öncelikle siğillerinden kurtulmak ve bunun ardından tekrarlamaması için de moralini yüksek tutmak. bir de kendim başarabilsem yüksek moralli olmayı...
canimcim uzuldum ayrilmaniza kedininde onda kalmasi kotu olmus gerci ortakmis ama insan alisio iki ayrilik birden yasamissin allah kolaylik versin canim evin nesesi oluyolar ben prensesimden allah ayirmasin uzun omur versin diom cok seviom prensesimi:))
depreksi biraksam zayiflarmiyimki ama sikayetlerim artar diye dusunuyorum napcam bilmiorum kilo moralimi cok bozuoa.s.