Z
zuzush
Ziyaretçi
Canım çoğalmadan farkedip önlemini almışsın. Bu çok güzel. Geçiş olsun tatlım..
teşekkürler sidelya inş. geçip gitmiştir...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çoğalmadan farkedip önlemini almışsın. Bu çok güzel. Geçiş olsun tatlım..
merhaba arkadaşlar, konu başlığını daha önce görmüştüm ama okuma gereği duymamıştım taki kendi siğilimi farkedipte bu neymiş acaba diyene kadar. önce burdan okudum ne olduğunu sonra doktora gittim yaklaşık 2 aydır bilinçli olarak sizleri okuyorum ve artık bende yazmak istedim. 1 ay önce doktora gittim ve 1 tane kondilom olduğunu söyledi ve muayene dışında sadece smear aldı. smear im temiz çıktı
, siğili de phodopylin le kuruttuk 3 günde kurudu gitti onun dışında sizlerden aldığım bilgilerle çörek otu bal yeşil çay sinirli ot çayı kullanıyorum ve sürekli sizi takip ediyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun...
zuzush geçmiş ola canım ki geçmiş.darısı başımıza.phodopylin in içeriği nedir? doktor sana yazdımı*sinirli ot çayını nerden buldun canım?
kızlar bu andora kremi size nasıl doktor yazabiliyor.benim doktorum sadece cilt kanseri hastalarına rapor yazılıp verildiğini söyledi.sana böyle bir rapor veremeyiz dedi.Siz nasıl alabiliyorsunuz hala anlamıyorum.:sm_confused:
ic kısımda olan sigilleri doktorlar nasıl gideriyorlar bilen varmı arkidaşlar.hangi yöntemle?
merhaba arkadaşlar,
bende siğil konusunda zorunluklar yaşayanlardanım daha öncede bi çok şeyi paylaştım sizlerle. ben ilk çıkan siğillerimi yktırmıştım yenileri çıktı doktorum aldara yı verdi, ayrıca imuneks kullanıyorum ama siğiller hala mevcut. 3 kutu aldaradayım yine geçmezse yakılacak tekrar. bugün size yazma sebebim şu ki hpv dnasını yaptırmıştım ve sonuçlar beni korkuttu hpv 16,18,31,33,45,52,58,35,39,51,56,59,66,68 bunların hepsi benim bünyemde aşırı bir panik ve korku içinde doktorumla konuştum, smear temiz panik yapma dedi antibiyotik aldara imuneks devam dedi sağlıklı beslen sigarayı bırak bide aşını oldunmu rahim ağızı kanserinin rsikini en aza indirirsin dedi. Lütfen arkadaşlar siğil var diye hafife alıpp kansere yol açabilen türü bende değil diye düşünmeyin. 16 ve 18 zaten çok sinsimiş hiç belirti vermezmiş
bu hpv dna tahlilini muhakkak isteyin...
hepinize geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun tatlım. Evet bazıları sinsi bazıları inatçı bazıları riskli bu virüs tiplerinin. Sıkma canını olurmu doktorunun dediği gibi smearın temiz çıkmış çok şükür. Aldaraya ve ımmunexe devam. Bağışıklığını yüksek tutmaya devam et. En önemliside sakın geçmeyecek diye düşünme canım geçecek elbet. Ama işte bazıları can sıkıyor biraz. Sen onlardan inatçı ol olurmu. Gelişmeleride bize bildirirsen seviniriz bizde.
Bu arada bende hpv tiplemesi ve smear testi yaptırdım. Smear yarın çıkacak, tipleme ise 1 hafta daha sonra. Bakalım hakkımızda hayırlısı gülüm. İyileşicez hep birlikte merak etme olur mu. Öpüldünüz kızlar.
kızlar bişe diycem...siğilleri yaktırdıktan sonra yok oluyo hani siğiller...yinede başkasına bulaştırma ihtimali var mı ilerki zamanda..evlennce yani bunu düşünüyorum...
yani tamamen siğil derdi bitmiş mi oluyo
saol canım inş öledir öfff bu yetmezmiş gibi bide hamişim galibaa geldimi hepsi birden gelir derler yaa aynen ölee:1no2::
merhaba arkadaşlar;
bende bu siğillerden çok çektim ve uzun bir hikayesi var bende ama kafanızı şişirmemek için
sadece ne üzücü bir durum olduğunu bildiğimi paylaşmak istiyorum.
Ben de 1 yıl boyunca siğillerle mücadele verdim. Aşı oldum,Smir Testleri yaptırdım,Her ay düzenli kontrole gittim. ve herşey temiz çıktı kurtuldum...
Şimdi 1/2 tane çok minik siğil varmış gibi hissediyorum elle kontrol ettiğimde ...
doktoruma gidip kontrol ettiricem c.tesi günü fakat burada çörek otu ısırgan tohumu gibi bitkilerin siğilleri geçirdiğini yazmışlar ,gerçekten işe yarıyormu ? ve nasıl kullanılıyor?
Eğer gerçekten etkiliyse kullanmayı düşünüyorum bu minik siğillerim için değilse de gidip 5dk da yaktırıcam zaten .