Sanırım yaktırdıktan sonra bu bitkileri kullanmam daha doğru olacak :)çünkü en kesin çözümü yakılması ...
teşekkür ederim canım.
arkadaşlar bende eşimde siğiller görülmesi nedeniyle cildiyeye gitmemizle eşimde hpv virüsünden kaynaklanan siğiller olduğunu öğrendim cinsel yolla bulaştığını duyunca soluğu jinekolokta aldım smear yapıldı ama bende siğil olmadığını söyledi.smear sonucunda rahim ağzında hücre değişimi olduğu söylendi şimdi hpv dna sonucu bekliyoruz bu aradada eşime ve bana antibiyotik tedavisi başlandı.umarım sonuç iyi gelir
Doktor siğil olmazsa bulaştırma ihtimalin çok az dedi eşine. Ama yine de eşim ımmunex kullanıyor. Bir müddet kullansın dedi. Bakalım artık. Benim önce siğilleri yok etmem lazım :))) öpüldünüz kızlara.s.
çok saol cnm a.s.
erkek arkadaşımda var siğil ama yaktırdı...
bende korktum araştrma yapıyorum bu konuda...vücutta hep kalıcı geçmez hiç,sadece siğil arada çıkar diye okudum,yanlışsam düzeltin lütfen ...
galiba genel eve gitti sevgilim bu aradaordan bulaşmıştr
ağzından laf almaya çalışıyorum ama söylemiyo bişe :çok üzgünüm:
ilerde bana geçme şansı var mı yani :bbo:
arkadaşlar bende eşimde siğiller görülmesi nedeniyle cildiyeye gitmemizle eşimde hpv virüsünden kaynaklanan siğiller olduğunu öğrendim cinsel yolla bulaştığını duyunca soluğu jinekolokta aldım smear yapıldı ama bende siğil olmadığını söyledi.smear sonucunda rahim ağzında hücre değişimi olduğu söylendi şimdi hpv dna sonucu bekliyoruz bu aradada eşime ve bana antibiyotik tedavisi başlandı.umarım sonuç iyi gelir
Arkadaşlar merhaba ben aldara kullanıyorum bende 3 tane toplu iğne başı kadar 1 tane de büyük siğil vardı. bu 5. gün ufak olanlardan biri tamamen kaybolmuş en büyük olanda yok denecek kadar küçülmüş diğerlerinde de küçülme var. Krem bitince yeniden gelirmi diye korkuyorum. Çünkü 1 haftalık antibiyotik kullandığımda çok küçülmüştü anitbiyotiği bırakınca geri büyümüştü büyük olan. Bilginiz var mı bu konuda?
mynet yazıyordu kızlar.bende aldara kullanıyorum.ama hıç bi faydası olmadı..smear testii yaptırcam.inş bişey çıkmaz..kızlar siz jinekoloğamı, cildiyeyemi gidiyorsunuzz???
ben jinekoloğa gidiyordum.şimdi birde cidiyeye gıtmeyi düşünüyorum.kremim bitmesini bekliyorum.yine siğil varr...:çok üzgünüm:
moralim cok bozuknapicami bilmiyorum...tipleme yapilmadi ilk hemen sigiller yakildi, doktor kotu ben de cahildim bu konuda sigillerden de yapiliyormus bilmiyordum...smear desen yapilamiyor kız oldugum icin...aldara kullaniyorum acaba 1 sigilin cikmasina izin verip ordan tipleme mi yaptirsam? gercekten moralim cok bozuk, 1 aydır bu illetle mesgul kafam herallahin gunu...
moralini bozma canım ,ben nerdeyse 10 aydır bununla uğraşıyorum.2 kez yaktırdım sonra tekrar çıktı ve aldara kullandım geçti.bende tipleme yaptırmadım sadece smear yaptırdım.ama sürekli kontrol ettirdim içerde bişi varmı temizmi diye.nasılsa dışarda ilacını kullanmaya devam et geçicek öle hemen umutsuzluğa kapılma geçiyo ama biraz uğraştırıyor.çok üzülen ve çok çeken biri olarak söylüyorum bunları.:)
sade_kahve ben hergün kullandım sanırım yanlış ama bir an önce kurtulmak istedim sanırım. bende de düz deri gibi oldu şu an. aldaradan fayda gören de var görmeyen. krem bitince yeniden oluşursa diye bende çok korkuyorum