Kızlar Can'ınızı sıkmak istemem ama siğillerim sürekli çıkıyor yaktırıyorum çıkıyor yaktırıyorum çıkıyor makat içi siğillerimle zaten basım dertte..7 kere vajinamı yaktırdım yine cıkıyor yine cıkıyor makatıda bi o kadar yaktırdım yeniliyor kendini rezilliğin rezilliği artık korku basıyorki beni kanser olucam maddi yönden öyle çökerttiki evliliği bile hayal olarak görüyorum artık
kimseye bu zararı veremem diye o kadar pahalıki tedavi ücretleri biz neyin içine düştük ya bi bilsem aids kadar tehlikeli bi hastalık bu bence hızlı bi şekilde yayılıyor kurtuluş varmı bu hastalıktan ya nerdeyse bir sene olcak uğraşıyorum doktorlar bile şaşırıyor verecek cevapları yok cıkıyorki korkuyorum doktora koşuyorum yaktırmak için doktor bile halime acıdı indirim yapmaya başladı vajinamın içinde allahtan yok ama makatımın içi koca koca bisürü doktor hepsinide görüp yakamıyor sonuçta küçük bir delik ne kadar görebilir yakabilir artık lanet ettim içine asit döküp komple Yakıcam o olcak bunu bulaştıranlsrında öyle ilişkiye girenlerin de allah cezasını versin