kızlar ben 2 ay once yaktırmıstım..2.asıya gitcem ayın 27sinde bir test yapacakmıs ama ne testi bilmiyorumsuanda hiç siğilim yok insallah ilk ve son yaktırısım olmustur....ama arkadaslar yaklasık 1 aydır hiç kafama takmıyorum aklıma getirmiyorum ... eminim oyüzden gecti benm siğillerim sizde takmamaya calısın arklar mumkun oldukca..göreceksiniz faydasını kesinlikle:)hepiniz en kısa zamanda kurtulursunuz insallaaahhh hihoyyyt
canım merhaba bende 3aydır siğillerle uğraşıyorum 4kere yakıldım hala birazda olsa var Aldara kullandım fakat tekrarlıyor..doktorum aşı aldırdı 10gün sonra yapılıcak asım yan etkilerinden korkuyorum..sen 2.asını olmussun ası mı ise yarıyor acaba biliyor musun?yan etkileri oldu mu sende asının?
ve arkadaslar ızmirde olan arkadaslar warsa doktor önerebilirler mi? simdiden teşekkürler
ya be3 gündür siteye girmekte zorlanıyorum bi sorunmu var hep eski yazılanları görebiliyorum yeniler yok sinir oldum.sizde bi sorun varmı
canım hayır ben 1.asıyı oldum 2. asıya gitcem 27-28 gibi...ama asının faydası kesinlikle var bence ilerde rahim agzı kanserini engelliyor belkide benimkisi ilk asıdan sonra cıkmamıstır bilmiyorum..hayır hiç bir yan etkisi yok...kızkardesimde ası oluyor suanda bende hiç yanma yapmadı sadece asıyı olurken onda biraz yanma yapmıs okadar...
canım ben zaten izmirde gidiyorum doktora..bu benim 5.mi 6.mi doktorum ne ama bu kesinlikle mukemmel bir doktor prof zaten..hem yesilyurt devlet hastanesinde hemde alsancakta muayanesi var..hastanede asıstanları ilgileniyor o yüzden muayaneye git cok iyi bir doktor kesinlikle cok memnunum doktorumdan zaten uzun denemeler sonucu buldum...ismi ADNAN KEKLİK 232 421 75 11 ve 232 4638929 muayanesinin numaraları...gittiğinde eminim bana cok hak vereceksin cnm..hatta ben keske önce bu doktoru duysaymısım..a.s
merhaba arkadaşlar,ben daha bugün üye oldum...siğil bende de var..yaklaşık 2 ay kadar önce çıktılar,çok kötü günler yaşadım ilk önce...bir doktor bana rahim ağzı kanseri başlangıcı dedi,başka bir doktora gittim,smear,biyopsi falan bir sürü işlemden sonra yeni doktorum hpvnin negatif olduğunu ve önemsememem gerektiğini,sigarayı bırakırsam ve stresten uzak durursam kendi kendine geçeceğini söyledi...tek derdimde bu değil,9 yıllık evliyim ve ilk bebeğimi aldırdım ondan sonrada epey ara verdik 2 yıldan fazladır da istiyoruz ama olmuyor,onun tedavisine de başladık.ayrıca 2 tanede myomum var bir tanesi 5.1cm diğeri 3.3 cm. ama bu doktorum onuda hsg filminden sonra önemsemedi,hamile kalmanı engelliycek bir yerde değil,biran önce seni hamile bırakmalıyız,myomlar tehlikeli büyüklüğe gelmeden dedi...bu arada bu siteyi bulmuştum ama üye olmamıştım,bugün üye olmak istedim,çünkü dün farkettim siğillerim hiç birşey kullanmadan ve hala sigara içerken(azalttım tabi)ve çok fazla stres yaşarken kendiliğinden geçecek sanıyorum...bu yeni doktorumu da ilgisiz diye düşünüyor başka doktor arıyordum ama şimdi de kafam karıştı,dediği gibi kendiliğinden geçmeye başladılar...bir ara yakarız dedi,o da hsg filminden önce myom ameliyatı yapmayı düşündüğü için ameliyatta onları da yakarız demişti ama sonra hiç bahsetmedi,önemsemedi bile...valla kafam çok karıştı şimdi...ücretli gidiyorum ayrıca,memuriyetimi kullanmadan...
tamam canım aldım numaralarını..peki birşey sorucam seni yaktıklarında bayılttılar mı?muayenehanesinde mi yakıldın yoksa hastanede mi? ve dediğim gibi bayıltılarak mı yakıldın?
geçmiş olsun mavi34
july1_4 evet canım ben de anlamadım inan nasıl bir doktormoralimi bozup gonderiyor. o yuzden ben bildiginiz istanbulda doktor varsa gideyim istiyorum. çünkü bu doktor sigillerimi yok ederken sinirlerimi de bozacak gibi
imuneks aldım kullanıyorum. doktora da sormuştum, alabilirsin dedi sadece, ne günde kaç defa kullanacagımı hiç bir şey soylemedi. bir de bal,arısütü, polen ve çörekotu kullanıyorum, buradan edindigim bilgilere göre. bir de benim doktorum kanser degilsin dedi ama genotipleme yapıldıgını sanmıyorum banaoff arkadaslar inanın başka hiçbir şey düşünemez haldeyim artık, sinirlerim yıprandı. ne olur iyi bir doktor öneriniz varsa söyleyin olur mu?
bende bu sitenin yeni bir üyesiyim problemimden daha önceki sayfalarda bahsetmiştim, destek veren ve ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.
yalnız bende farklı olarak siğiller iç tarafta, dıştan bakınca hiçbişey yok,üstelik siğiller et beni gibi değilde hafif beyazımsı kabarcıklar şeklinde.forumda bu şekilde siğilleri olan yok sanırım.doktor bana siğillerin yakılamayacak şekilde olduğunu ve kurutucu solüsyonlardanda kullanamayacağımı çok hassas bi bölgede olduğunu söyledi.sonuç olarak siğillere hiçbir şekilde müdehale edemiyolar.Bu konuda yardımcı olacak bildiğiniz bi doktor varsa lütfen paylaşın arkadaşlar.
bilgisi olan arkadaslar yardimci olurmusunuz.benim arkadasimda da genital herpes virusu var 4 yildir ama onda sigil yok sadece o virus var.gecenyil hamile kaldi.hemde ikizdi bebegin biri icinde oldu digeri 7 aylik dogdu bir gun yasadi.cok doktorlara gitti burada bu hastaligin tedavisi olmadigini soyluyorlar arkadasim tekrar kazayla hamile kaldi su an cok korkuyor bu virusle hamile olanlar yardimci olurmusunuz sizin nasildi.bu virusle saglikli cocuk dunyaya gelirmi?
eger tedavisi varsa arkadasim turkiyeye gelmeyi dusunuyor.
efudix pomad kullanıyordum. 20 gün oldu. 1.kontrolde doktor kremi iyi süremediğimi o yüzden geçmediğini söylediiyce ezmelisin dedi. Dediği gibi yaptım hatta sürdürdüm kremi anneme ama yara oldu. Büyük olan siğillerin kenarı açıldı yara oldu. Öyle canım yanıyor ki üstelik etrafındaki deride tahriş oldu sulandı kanla karışık su çıkıyor ((((((( of allahım ya offff (((((