Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün tekrar dondurttum umarım bu sefer hepsi temizlenir Buarada batticonu sormak istiyorum bana bişey demedi doktor ama faydası olursa alym bende temizleme amaçlı flnmı kullanılıyor?
eşim ve benimkiler hepsi için 100 tl. Özel hastane burası. Dr muayenehanesinde 150 ye yapıyormuşş
Ekep78 canım evet laleli tıp merkezinde Dr Neval Hanım. :))) Verdiği pomadı dün akşam aldım arkadaşlar. Akşam ve bu sabah sürdüm. Bakalım ne olacak. 15 gün sabah akşam kullanmam gerekiyormuş. Bu arada ımmunex i, c vitaminlerini, kuşburnu çayını içiyorum. Çörekotu bal karışımına da başladım. Allahın izniyle geçeceğine inanıyorum ben. İçiniz ferah olsun hanımlar.
Bu arada prensescim doktora gittin mi sen ? Siğil dendi mi ? Yoksa siğil felan yok mu? Sadece iltihabi birşey mi ? Eğer iltihabi birşey ise o gördüğün şeffaf beyaz kokusuz şey akıntıdır. Siğil varsa bile akıntıdır o. Ve hemen tedavi olmalısın. Ben şuan onlar için bir sürü iğne oluyorum. İhmal etme tatlım ama üzülmede. Çaresi olan birşeyden korkmayın arkadaşlar. Düzelecek inşallah. İnanç ve moralle. Kalın sağlıcakla hihoyyyt :1hug:
hım evet benimde drum o çok tatlı ve bilgili ve ilgili bi dr.bana da onu vermişti.insanı rahatlatıyo ondan önce bi dr gitmiştim beni hem moral olarak hemde sağlık açısından mahvetti sonra neval hanımı buldum allahtan hala kontrollerime ona gidiyorum.efudix krem geçiriyo ama benim o zamannlar çok kafama takdığımdan sürekli çıkıyodu geçip geçip .bide canım onu sürerken çok dikkat et gerçekten diğer tarafları yakıyo aldara gibi değil.
ben baktırdım canım telefonla ılk gttıgım o rezıl hastenden zar zor sonuc aldım.herhangı bır kötu bulgu yok dendı telefonda bıde 2 hafta sonra alıcagım bı sonuc var işte.hayat boyu bunu her yıl 2 kere yaptrcam:/rainangel ben yine de smear dna sına baktır derim. Bunu bu testi yaptırmayan arkadaşların hepsinin yaptırması gerek bence. En azından içiniz rahatlar. Allah korusun ama bu DNA sına bakıldığında kanser hücrelerinin tamamını içeriyormu onu öğrenmiş oluyorsunuz. test biraz pahalı gelebilir bazı arkadaşlar için. Bana da öyle gelmişti. crio masrafı hariç 200 tl bu test. Benimki şükürler olsun temiz çıktı. Ama dr eşime de baktırmak istedi. Onun test sonucunu henüz almadık.
Ben gittiğim doktoru söylemek istiyorum şuan hiç bir problemim yok. Ne dondurma işlemi nede yakma yapıldı. 1 tane siğil vardı makasla kesti aldı bitti gitti : ) ama vajina dışındaydı. bana muayene ve işlem 150ye falan geldi. gittiğim yer: gaziosmanpaşa yeni şafak hastanesi inci hanım. Ayrıca çörek otu falan bunlarla ugraşmayın alın bi ilaç doğru düzgün. imuneks alıyorum günde 1 tane.
nisancım tskler ama bukadar onemsiz birsey gibi dalga gecer bir havada anlatması yanlıs kesiverdi gitti fln cok yanlıs bilgilendirme bu.ayrıca bitkilerle ugrasmayın 1 ilac alıverin fln boyle takmaz havalarda ben yinede bu arkadasın gercekten sıgıl problemi olduguna inanmıyorum olsa bile bukadar kişiyi yanlıs bilgilendirmesi yanlıs ozman herkes makasla kestiriversin bide ilac kullanıversin gecsin gitsin kötükedihüsosevgiciğim, dur hemen sinirlenme =)
arkadaşın da benim gibi midir bilmem ama, benim siğillerm çok güçsüzdü. vajinadakiler.
iki tanesi kendiliğinden kopmuştu, bir tane kalmıştı küçük dudakların arasında, doktor eliyle çekmesiyle koptu o da. belki bu arkadaşın da öyledir.
ayrıca doktorun aldığı siğil patalojiye gitti ve HPV olduğu kesin. et beni vs değil yani. ama HPV tiplemesi yaptırmadım, gerek görmedim.
bazen siğiller güçsüz olabilir, kendi kopması da mümkün arkadaşlar. ama tabii k, kimse bunu kendi denemesin :))
ayrıca, çörek otunu yemekte zorlanan arkadaşlar için, AKSU VİTAL' in çörek otu tabletleri var, hapını yapmışlar. pek çok başka bağışıklık sistemi için ürünelri mevcut fiyatları da çok değil. zahmetsiz en azından ve güvenilir.=)
eczanelerde bulabilirsiniz canlarım, hepinize mutlu günler, selamlar! :)))
Bide Neval Hanım'ın soyadını ve ünvanını yazar mısın nolur.
neval özkurt canım laleli tıp merkezinde kadın doğumcu
hım evet benimde drum o çok tatlı ve bilgili ve ilgili bi dr.bana da onu vermişti.insanı rahatlatıyo ondan önce bi dr gitmiştim beni hem moral olarak hemde sağlık açısından mahvetti sonra neval hanımı buldum allahtan hala kontrollerime ona gidiyorum.efudix krem geçiriyo ama benim o zamannlar çok kafama takdığımdan sürekli çıkıyodu geçip geçip .bide canım onu sürerken çok dikkat et gerçekten diğer tarafları yakıyo aldara gibi değil.
canım ılac kullanma bos yere yaktrmakdan baska caresı yok cıkdıkca yaktracaksın ve bagısıklık sıstemını guclendıreceksın bıde ınanacaksın ...ya arkadaşlar birde şunu sorucam ekep78 özellikle sana canım. Efudix pomadı kullanmış birisin anladığım kadarı ile. Pomadı 2 gündür kullanıyorum demiştim siğillerin üstü acımaya başladı bu normal midir ? Yada siğiller için krem kullanan arkadaşlar varsa cevaplayabilirler mi ?