benim erkek arakadşma dr karnı bahar gibi demiş...
dr sana ne ddi peki canm.bulaşma sebebi neymiş
bende kötüye çevrdgni duyunca korktm canm.acaba erk arkdşmda da tekrarlar mı yine
bilmiyorum canım tekrarlarmı ama onda varsa buyuk ihtiml sendede olabilir dedimya dra gitmek eniyisi cünkü bazıları gzli oluyormus oda kanser olabiliyormus...cinsel yolla bulasıyormus ama agdacıdan ve havuzdan bulasabiliyormussenağlama herkes tehdit altında yanii.ve banda yazın gittigim 5yıldızlı bir tatil köyünün havuzundan bulastıgına eminimsenağlama cünkü hep ruslar fln vardı..sen dra kontrole git canm ama cokda takma kafana okdiyene bak gerciisenağlama
nasıl yani yaa ilkkez duyuyorum bebege gecebilecegini biliyordum ama ses tellerinde cıktıgını :bbo: siğiller gectikten sonra hamile kalırsak ozaman illene sezeryanla mı dogum yapmamız gerekecek? bebege gecmemesi için mesala atıyorum siğiller gecince 1 sene sonra hamile kalsak??:çok üzgünüm: birde aldaranın gercekten etkisi olmadıgını bende duydum daha dogrusu benm 2.gittigim drun asistanı yazmıstı sonra uzmana sorduk hayır dedi kızdı kanser recetesiyle veriliyormus sanırım testleri yapmadan kansersin deyip bu kremi veremem dedi yakalım en iyi cözüm dedi... kaydirigubbakcemile5
evet önmzdeki persembe belli olcak ins. tüm testsonucları..ama ben cok buyuk konustum sezeyanla asla dogurmam die basıma geldi desenizesenağlama ama hala sezeryanla dogum istemiyorum normal yapamıcakmıyız yaaasenağlamacanım bence o profösör abartmış kendisi para kazanmak için yakalım demiş.ama tabi en güzel yöntem yakmak aldara vakit kaybı sen hamile kaldığın zaman zaten söyliyceksin human popillama virüsü var bende diye o yüzden mecbur sezeryan yapıcaksın siğille alakası yok yani bebeğe geçmesinin siğiller var diye geçiyo değil.cinsel yolla bulaşan bir hastalık olduğu için bebek vajinadan çıkarken bu virüsü kapıyor.o yüzden.sen smear evrdinmi cnm.
ok saol canm benm.ben adım atmam havuza flan daha.....
takma kafana sende.kontrollerini ihmal etme cnm yerimseniben
PROF. DR. NECAT YILMAZ: -''FAZLA MİKTARDA ŞEKER TÜKETMEK, AKYUVARLARIN YABANCI MADDELERİ YOK ETME YETENEĞİNİ ÖNEMLİ ÖLÇÜDE AZALTIYOR''
Fazla miktarda şeker tüketmenin, bağışıklık sistemini bozduğu bildirildi.
Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tıbbi Biyokimya Klinik Şefi Prof. Dr. Necat Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 100 gramlık rafine şeker tüketiminin olumsuz etkilerinin ilk yarım saat içinde başladığını söyledi. Prof. Dr. Yılmaz, olumsuz etkinin 5 saat boyunca devam ettiğini, genelde şeker yemekten 2 saat sonra akyuvarların yabancı maddeleri (virüs,bakteri) hücre içine alıp parçalama yeteneğini yüzde 50 oranında azaltığını belirtti.
Akyuvarların enfeksiyonlara karşı kullanılan savunma mekanizmasının temeli olduğundan doğal olarak bağışıklık sisteminin baskılandığını ve hastalıklara yakalanma oranının arttığına dikkati çeken Prof. Dr. Yılmaz, ''Başka bir deyişle ne kadar çok şeker tüketirseniz, bağışıklık sistemi de o denli olumsuz etkilenir'' dedi.
Yapılan bilimsel araştırmaların yüksek şeker tüketiminin hücreleri C vitaminini kullanamaz hale getirdiğini ortaya çıkardığını ifade eden Prof. Dr. Yılmaz, özellikle bir enfeksiyon sırasında bağışıklık sistemine yardımcı olmak için şekerden uzak durmanın çok önemli olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Kısa dönemli oruç tutmak, kan şekeri düzeylerini düşürerek, özellikle akut enfeksiyöz bir hastalıkta ilk 24-48 saat içinde bağışıklık sistemini iyileştirebilir ve akyuvarların mikroorganizmaları yok etme yeteneğini yüzde 50 oranında artırır.
etrafımda 28-29 yaşında olup rahim ağzı kanserine yakalanan çok insan var ve bende bu konuyu araştırmaya karar verdim...yaa kızlar bu nasıl oluşuyor?bu siğiller nasıl çıkıyor?nasıl bulaşıyor?10-15 sayfa okudum ama kafam karıştı..bir de nasıl anlıyorsunuz siz de siğil olduğunu?
Tüm çamaşır çekmecemi boşalttım,çöpe attım. Çamaşırsız kaldım! olsun problem değil biraz gezecek kıvama gelince gidip alırım....Bornozum şu anda 100 santigrat derecede yıkanıyor acaba onu da mı atsam diye düşünüyorum??
Salı sabahı eczanede hazırlattığım kremle gidip hastaneye yattım.Salı ve çarşamba günü o kremi anestolle karıştırıp uyguladılar,sondamla beraber yatağa bağlıydım,pek kıpırdamamam gerkiyordu, krem bayaa etkendi çünkü.Canım hastanede çok yanmadı.Sadece hastanede başka yerlere bulaşan krem oraları acıttı,anestol sürüyordum...Gerçi korumak için baya bi önlem aldılar,yoksa mahfolurdum.Doktor evde bu tedaviyi sen yapamazsın mahfolursun derken ne demek istediğini şimdi anlıyorum...Sabah ve akşam doktor tekrar gelip kremi yeniliyordu. Bu sabah tekrar oksijenli sularla bölgeyi temizlediler ve iyileştirici bir krem sürdüler ve siğillerin döküldüğünü söylediler...Anestol, iyileşmesine yardım eden krem ve sondamla beraber eve geldik.Yaraların tamamen iyileşmesi bir on günü bulacak.Fakat iki güne baya hareketleneceğimi tahmin ediyorum çünkü doktor anadolu yakasına kontrole çağırdı beni, ben avrupa yakasındayım ve haliyle doktor nerde oturduğumu biliyor.
Özel hastanede yattığım için masraf biraz fazla sanırım, masrafın bir kısmını sağlık güvencemden karşıladık bende bir miktar para bıraktım ama bin tl mertenesinde bir rakam bırakmadım.
Salı sabahı eczanede hazırlattığım kremle gidip hastaneye yattım.Salı ve çarşamba günü o kremi anestolle karıştırıp uyguladılar,sondamla beraber yatağa bağlıydım,pek kıpırdamamam gerkiyordu, krem bayaa etkendi çünkü.Canım hastanede çok yanmadı.Sadece hastanede başka yerlere bulaşan krem oraları acıttı,anestol sürüyordum...Gerçi korumak için baya bi önlem aldılar,yoksa mahfolurdum.Doktor evde bu tedaviyi sen yapamazsın mahfolursun derken ne demek istediğini şimdi anlıyorum...Sabah ve akşam doktor tekrar gelip kremi yeniliyordu. Bu sabah tekrar oksijenli sularla bölgeyi temizlediler ve iyileştirici bir krem sürdüler ve siğillerin döküldüğünü söylediler...Anestol, iyileşmesine yardım eden krem ve sondamla beraber eve geldik.Yaraların tamamen iyileşmesi bir on günü bulacak.Fakat iki güne baya hareketleneceğimi tahmin ediyorum çünkü doktor anadolu yakasına kontrole çağırdı beni, ben avrupa yakasındayım ve haliyle doktor nerde oturduğumu biliyor.
Özel hastanede yattığım için masraf biraz fazla sanırım, masrafın bir kısmını sağlık güvencemden karşıladık bende bir miktar para bıraktım ama bin tl mertenesinde bir rakam bırakmadım.
canım benim, çok çok geçmiş olsun...
anlattığına göre, zor günler geçirmişsin kuzum, inşallah beklediğin gibi olur herşey!
arkadaşlar, ben de bütün çamaşırlarımı yenilemiştim, herkes yenilemeli mutlaka...
herkeslere iyi geceler canlarım! a.s.
Çok geçmiş olsun canım. Bu tedavi yöntemini ilk defa senden duymuştum. iyileşme sürecinde tamamlandıktan sonraki smear testini çok merak ediyorum. Çünkü onda temiz çıkarsa tamamen kurtuldun demekhihoyyyt inşallah hepimiz bir an önce kurtuluruz. bu arada bende aynı anda görebildiğimi kadarıyla 4-5 adet siğil daha çıkmaya başladı. kararsız kaldım gidip yaktırsam yine çıkacak bu ne kadar sürebilir böyle. inaşşalh senin tedavin çözüm olur o zaman bende uygularım. bu arada eşim yunanistanda bir doktor arkadaşıyla görüştü. Orada 15 gün içinde tedavi eden bir krem varmış onu getirtiyoruz şimdide onu deneyeceğim. inşallah bir an önce kurtuluruz. Allah hepimize sabır ve sağlık versin:Saruboceq: