arkadaslar benmde anusle vagina arasında vardı ben önceleri et ben sandım umursamadım.baktım buyumeye basladı dra gittim gecen hafta hemen yakılmasını söyledi ama cok paracı bir bayandı 450 istedi ama burdaki yazılardan ve ilk gittigim dr acımasını istemiyorsan 600 ver dedi bende baska bir dra daha danısayım dedim erkek olana gittim bu cok iyiydi.ben ilk drdan vr buradaki yazılardan okudugum için yakma islemi cok acıyor diye psikolojik olarak kendimi canım cok yanacak diye sartlandırdım sanırım korkudan tansiyonum düştü.dogumhanede yaktılar ama ben korkudan ölecektim.dr uyusturdu normalde ignedende korkarım ama ilk 2 sini sızı seklinde hissettim 3.hissetmedim sonra yakma islemi baslatıyorum elimi hissedeceksin ama acı hissetmeyeceksin korkma dedi gercektn oyle oldu dokundugunuhissettim sadece hiçbir acı olmadı :lepi: buyuk olanı aldı kenarındada yavrulamıs onuda aldı ayaga kalktım normalce cıktım sanki yakılmamıs gibi inanamadım.baticonla pansuman yaptım birde antibiyotik içiyorum arkadaslar hiç duydugunuz sozlere inanmayın hiç korkmayın hiç bişey hissetmiyorsunuz.ayın 26sında tekrar gidip sonucları alcam ve asıya baslayacak umarım tekrar cıkmaz insallah Çok üzgünüm çoook asıya baslıcam enkısa zamanda.birde bunun sadece cinsel ilişkiyle bulastıgını soyledi bayan dr coksinir oldum cunku oyle bir ihtimal bile yok.havuzdan geciyorsada gecmiş olabilir cunku yazın rusların cokoldugu bir kapalı havuzda yüzmüştüm senağlama
Yarın için bir doktordan randevum var, (Zeynep Kamil Hastanesinden bir doktor) yakmadan tedavi ettiğini duyduğum için-daha doğrusu okuduğum için- ondan randevu aldım. P-tesi günü de bir askeri hastaneden randevum var, umarım o randevuya gitmeme gerek kalmaz...Artık bundan kurtulmak istiyorum...Çok fena kafama takmış vaziyetteyim, fırsat buldukça bu siteye girip yazıları okuyorum, beni rahatlatıyorsunuz hepinize teşekkür ederim...Evimin ve işyerimin etrafında aktar yok, şu çörek otuna başlayamadımbu arada çörek otunun çekilmiş olması mı gerekiyor, çekilmese de oluyor mu??
mrb arkadaşlar...yazılanları okudum herkese tekrar gecmiş olsun. ins. gecicek kurtulucaz bundan.mare makat bölgesinde hen içte hem dışta cıktı demişsin benimd emakta bölgemde çıkmıstı üç defa yaktırdım.benimd ekorkum içeriye yayılmasıydı.dokotrum sordugumda olabilir dedi ama daha çok makat cevresini severler demişti biraz içim rahatlamıştı ama şimdi senın yazdıklarını okuyunca yine korktum sen içerde çıktığını nasıl anladın bi belirti veriyomu yazarsan çok sevinirim.ayrıca hepsi değil ama kadın doktorlar nedense cok ters oluyolar benımde ilk doktorum kadındı. bi dahamı kadın doktora giderim buyuk konuşmim tövbe. canınızı sıkmayın moralinizi yuksek tutun bağışıklık sisteminizi güçlendirin.ben suan ben çörek otu ve doktorumun verdiği immuneks diye bi hap kullanıyorum bağışıklık sistemin için .ilk zamanlar bende cok ağlayıp sızlıyodum herşeyin sonu geldi sandım.ama şimdi unuttum bile varlıklarını.bunda burdakı arkadaşlarımında cok etkisi oldu.sizler bana ilaç gibi geldiniz hepimiz saolun .bu arada ylmazysm tam olarak kaç kere okundugunu bilmiyorum ama sorar yazarım canım inş. sanada faydası olur .hepinizi çok öpüyorum
evet arkadaşlar bencede çok kafanıza takmayın çünkü bu meretler sıkıntı yaptıkça çok çıkıyolar rahat olun sonsuza dek çıkmayacakki bunlar.ben burda çörek otu bal karışımını öğrendiğimden beri kullanıyorum ayrıca ekinezya çayı içiyorum bağışıklık sistemim için ve çok düzenli beslenmey başladım sebze meyve spor buda bağışıklığımı ykseltiyor haliyle.aldara kremide kullanıyorum aslına bakarsanız 15 gündür kullanmıyorum bendede anüs bölgesinde baya yaygın biçimdeydi ama şu anda allaha şükür 1 tane minik kaldı onada aldara sürmeye başlıycam tekrar artık kafama takmıyorum sık sık kontrol oluyorum smear testimi yaptırdım şimdi bi kaç ay sora bebek çalışmasına başlıycam inşallah bi sorun çıkmaz onda allah herkese sağlık versin bide isteyenlere bebiş:))
tu
Acaba yaktırdın mı yoksa sadece aldara ile mi geçtiler? Off ya umut oldu çok senin yazdıkların bana umarım bana da iyi gelir henüz yaralarım iyileşmediği için süremiyorum kremi... bir de bir sorum olacak, sadece siğile mi yoksa çevre deriye de mi uyguluyorsunuz? Süper zekalı doktorum bana bişey söylemedi de bu konudadelikafadulden
sevgim bende de öleydi.normal günlük yaşantımda hiç bir kötü his yok.ama tuvaletimi yaparken ve dokununca yanma ve acıma hissi oluyo aynı zamanda da kaşıntı.ne sürersem sürüyim geçmedi.benim baya oldu hemde ya nerdeyse bir ay.korkuyorum ya gene baska seymi oldu acaba of.
benneyaptımki
Bugün gittiğim doktor bu konunun tam bir tedavisi olduğunu söyledi. Fakat 3 ya da 5 gün hastanede yatmak gerekiyor. Ordaki deriyi tamamen kaldıracak bir krem sürüyor doktor hastane ortamında, virüsün bulaştığı deri hücrelerinden arındırıyor. Altında tamamen temiz bir deri tabakası kalıyor. Ben, siğilleri yaktırmaya çok sıcak bakmıyorum çünkü bu sadece görüntüyü kurtarıyor, orda virüsü taşıyan başka hücrelerde var ve bağışıklık sisteminin bir parça düşmesini bekliyorlar...Defalarca gidip yaktırmaktansa bunu uygulayacağım sanırım.
Fakat meşakatli bir iş, 3 gün o nefret ettiğimiz jinekolok koltuğunda tuvalete bile gitmeden yatmak gerekiyor.
Mare, doktor anüs içinde kocaman çiçek gibi bir kondilomu böyle tedavi ettiğini anlattı. Aklıma sen geldin, istersen senin için de bilgi alabilirim.
ya bu arada deri tabakasını alırken o siğilleri de alıyormuş...Derinin 7 kat altında olması olası değil, çünkü derinin üzerinden bulaşıyor, derinin altından gelmiyor bu meret...Doktordan anladığım kadarıyla yaktırmak, bu işlemden daha çok iltihap kapma potansiyeline neden oluyor. Adam sadece birkaç kat deriyi soymaktan bahsetti...
Doktor bu tedaviyi defalarca uyguladığını ve başarılı olduğunu söyledi...
Bağışıklık sistemime gerçekten iyi bakıyorum Nisan,sporumu yapıyorum, et ve yeşillikler yiyip duruyorum, vitamin takviyesi im..le başlayan ilaç...Daha ne yapacağım ki...
Of bilemiyorum, tam bir tedavi istiyorum ben, defalarca gidip yaktırmak istemiyorum...