nisancım sana özelden mesaj atmıştım ilk önce ama şimdi burdan atmayı tercih ettim diğer arkadaşrada faydalı olsun diye...pinkyminkyle de uzun uzun konustum bana bilgiler verdi.senin tavsiye etmiş olduğun göztepedeki hastaneye gidicem bende reglim bittikten sonra.ancak muayene ücretinin okadar yüksek olması gözümü korkuttu. muayene bukadarsa tedavi ne kadardır dedim.bu doktor daha cok yakma işlemine mi yoksa dondurmaya mı sıcak bakıyo? bir ilaçla kendi kendine geçme imkanı yokmuyakılmasını istemiyorum.bayılcaksın fln filan böle şeyler ürkütür beni.dondurmayı tercih edicem eğer bana seçenek sunarsa.sence ne kadara mal olur ki eğer geçirecekse aldara denen kremide tercih ederim
Slm Yeniden...
Doktor Kontrolum Sonucu Cok Iyı Yanan Siğiller Doktorun Bile Tahmininden Daha Çabuk İyileşmeye Başlamış Nasıl Sevindim Tahmin Edersiniz Keşke İlk Basta Yktırsaydım...Buarada Canan El Sürmeyle Pek Bi Bulaşma Olmıcanı Söledi Doktorum...İnş Hepimiz En KIsa Zamanda Bundan Kurtuluruz..İhmal Etmemek Ve İyi Bi Doktora Tedavi Olmak Lazım ...Bugun Okadar Rahatladım ...
Çok Şükür Allahıma İnş. Tekrarlamaz .Hepinizi Öpüyorum
merhaba arkadaşlar .uzun zamanıdır giremiyordum siteyeaydından canparem nickli sanıyorum bir arkadaşımız var.aydında oturuyor galiba kendisi.izmirde kendi doktorumu önerebilirim daha yakın sanıyorum kendisine ?? ben dr.onur bilgin beye gidip dondurttum hiç acımıyor korkulacak bişeyde yok.2 kere yaktırdım.ilkini ağustosta 2.sini ekimde allaha şükür şu anda iyiyim yılbaşındna sonrada gidip aşılarımı yaptırıcam .korkmayın bu kadar bende hayatım karardı napıcam demeye başlamıştım bir ay bal ve çörek otu yedim çok iyi geldi aklınızda bulunsun.korkulacak bişeyde yok tedavi ve kontroller eşliğinde korkmanıza gerek kalmıyor.bir doktor daha önericem çok iyi bir doktor o da dr.ömer südekan alsancak (fuar lozan kapısının ordaki lozan pastanesinin üstündeki apt da) ona da gidebilirsiniz:) ben onur beyde ilk siğili 300 ytl ye dondurtum.2.sini 200 ytlye aklınızda bulunsun.umarım yardımcı olabilirim.iyi yıllar hepinize.
nisancım bu arada senide merak ettim nasılsın? siğillerin gitmiştir umarım ??öpüyorum hepinizi sağlıcakla kalın :)
mrb arkadşlar.sizleri üzmek istemem ama bilmeniz için söyluyorum. arkadaşımın eşindede vardı bu sorun. aldora kremle kaybolmuşlar fakat bu siğiller hiçbir zaman geçmezmiş. yani vücutta uykuya dalarmış. en ufak bağışıklık sisteminin zayıf düşmesinde tekrar ortaya çıkarmış. o yüzden bağışıklık güçlendirici ek vitaminler almanızı öneririm. tabi dr larınıza danıştıktan sonra. hepinize geçmiş olsun.
arkadaslar birsey sorcam ya yardimci olursaniz sevinirim.
nasil sigiller yani boyutu nasil yani kucuk mu cok mu kucuk buyuk mu nasil sigiller?bende birseyler var ama anlayamadim cozemedim. ya resim felan yok mu bu sigilleri gosteren. nasil oluyor sigil anlamadim.
çok üzgünümmerhaba arkadaşlar..aslında ben aranıza 3 ay önce katıldım..bendede aynı sorun.ilk makatda sivilce sanıp önemsemedim..sonra doktora gittiğimde böyle bir hastalık olduğunu öğrendim yakma ve dondurma işlemleri geçirdim..yine çıktı..haftaya tekrar
tedavi ye gideceğim..internetden okuduklarım korkunçkanser filan..çok korktum..bilmiyorumm halimden endişelenmelimiyim!! bazen kendimi suçluyorumm.. neden başıma geldi dye sorular soruyorum!! aktif bir cinsel hayatımda yoktuki ( BİLMİYORUM...KAFAM KARIŞIK...:çok üzgünüm::çok üzgünüm