Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

canparem aydından istanbula mı geliceksin doktor için ? CADIARZU
aydında da iyi bir doktor vardır belki, biras araştırsan...
canım fatih bey, siğillerin tipine görünüşüne göre karar veriyor tedaviye. dondurma işlemini daha küçük çaplı siğillere yapıyor dye biliyorum. yakma veya dondurma işkemlerinde, genel değil, lokal anestezi yapılıyor ayrıca, korkma kuzum. sadece genital bölgeyi uyuşturuyor. eğer vajinanın içinde (rahim yolunda) siğil yoksa.

canım, ben yakma veya dondurma yaptırmadım, o yüzden maliyetini bilmiyorum ama en fazla 250 lira olur diyebilirim. daha evvel bu işlmelere 700 lira ya yapıyorum diyen bir doktora gitmiştim ben forumda 3000 liraya yaktıran da vardı.

fatih bey en fazla 300 lira alır bence. dondurma istersen, o daha uygun olur canım.

bu arada, aldara krem ilk tedavide pek etklili olmuyor. yakma veya dondurmadan sonra tekrarlayan zayıf siğillerde daha başarılı. ( arkadaşlarımdan öğrendim)

canlarım hepinizi öpüyorum!

nisancım ben siteye yeni uye oldum ve acele acele üye olucam diye rastgele işaretledim herşeyi.şimdi nasıl düzelticeğimie bulamadım mesela yaş bölümümde yanlış .88 doğumluyum aslında.yani hala şu işi halledemedim ne oldugunuda öğrenemedim ama siğil olduğundan eminim nerdeyse.bakalım neyse tedavisi olcaz artık.umarım içerilerde yoktur dediğin gibihaftaya mutlaka gidicem bilgilerin için çok saaola.s.

Canancım ben siğillerimi 150 ytlye yaktırdım ben istanbuldayım özel levent hastanesinde ...yakma sonrasıda bi sıkıntım olmadı ...Aldaranın dediğim gibi bana hiç bi faydası olmadı aksine çoğaldılar ama bu demek değilki sanada faydası olmıcak... Fayda gören arkadaşlarımızda var denemeden bilemeyiz ama bence en iyisi en baştan yaktırmak ben bilseydim en bastan yaktırırdım o aldarayı sürmek bile beni strese soktu bir ay boyunca... Çörek otunu bende düzenli kullanıyorum inş. faydasını görürüm ...az sonra doktora kontrole gidicem ellemekle yada kasımakla çoğalırmı sorarım... Şimdilik Hoşçakalın...!

Slm Yeniden...
Doktor Kontrolum Sonucu Cok Iyı Yanan Siğiller Doktorun Bile Tahmininden Daha Çabuk İyileşmeye Başlamış Nasıl Sevindim Tahmin Edersiniz Keşke İlk Basta Yktırsaydım...Buarada Canan El Sürmeyle Pek Bi Bulaşma Olmıcanı Söledi Doktorum...İnş Hepimiz En KIsa Zamanda Bundan Kurtuluruz..İhmal Etmemek Ve İyi Bi Doktora Tedavi Olmak Lazım ...Bugun Okadar Rahatladım ...
Çok Şükür Allahıma İnş. Tekrarlamaz .Hepinizi Öpüyorum

canım çok sevindim :1hug:

merhaba arkadaşlar .uzun zamanıdır giremiyordum siteyeaydından canparem nickli sanıyorum bir arkadaşımız var.aydında oturuyor galiba kendisi.izmirde kendi doktorumu önerebilirim daha yakın sanıyorum kendisine ?? ben dr.onur bilgin beye gidip dondurttum hiç acımıyor korkulacak bişeyde yok.2 kere yaktırdım.ilkini ağustosta 2.sini ekimde allaha şükür şu anda iyiyim yılbaşındna sonrada gidip aşılarımı yaptırıcam .korkmayın bu kadar bende hayatım karardı napıcam demeye başlamıştım bir ay bal ve çörek otu yedim çok iyi geldi aklınızda bulunsun.korkulacak bişeyde yok tedavi ve kontroller eşliğinde korkmanıza gerek kalmıyor.bir doktor daha önericem çok iyi bir doktor o da dr.ömer südekan alsancak (fuar lozan kapısının ordaki lozan pastanesinin üstündeki apt da) ona da gidebilirsiniz:) ben onur beyde ilk siğili 300 ytl ye dondurtum.2.sini 200 ytlye aklınızda bulunsun.umarım yardımcı olabilirim.iyi yıllar hepinize.
nisancım bu arada senide merak ettim nasılsın? siğillerin gitmiştir umarım ??öpüyorum hepinizi sağlıcakla kalın :)

canım benim iyi olmana çok sevindim =)) :1hug:
ben de çok iyiyim, daha siğil çıkmadı...=) 8 ay doldu :))
yeneceğiizz hepppiiimizz :sm_cool:

nisancım çok sevindim eveeeet yeneceğiz hepimizzz :) arkadaşlar üzülmeyin halimize şükredelim hala hayattayız düşünsenize gazzede olduğumuzu şükredin .HERŞEY DÜZELECEK:)

mrb arkadşlar.sizleri üzmek istemem ama bilmeniz için söyluyorum. arkadaşımın eşindede vardı bu sorun. aldora kremle kaybolmuşlar fakat bu siğiller hiçbir zaman geçmezmiş. yani vücutta uykuya dalarmış. en ufak bağışıklık sisteminin zayıf düşmesinde tekrar ortaya çıkarmış. o yüzden bağışıklık güçlendirici ek vitaminler almanızı öneririm. tabi dr larınıza danıştıktan sonra. hepinize geçmiş olsun.

Evet Beste Ne Yazıkkı Öyle İşin Sinir Bozucu Yanıda Oda ..Sürekli Bi ENdişe Halinde OLuyosun Acaba Tekrar Çıkıcakmı ,Ne zaman Çıkıcak ..Ben Hemen Hemen 2 Hafta Önce Yktırmıstım Hemen Hemen İyileştiler...Ama Bi Kaç Gün Önce Bi Tane Daha Çıktığını Gördüm(((Artık Suan ki Ruh Halimi Tahmin EDersiniz Yine Allak Bullak Oldum...Dun Gece Ağlaya Ağlaya Deli OLdum...Anlatırken Yine Gözlerim Doluyo ...Neyse Napalım Allah Buyuktur ...Yinede ÇOk ŞÜkür Bugunumuze ....İyiki Varsınız Sizde OLmasanız BUrda İçimi Dökemesem Herhalde Kafayı Yerim.Hepinizi ÇOk ÇOk Öpüyorum...

canım ilgine tesekkurler, bu hepimizin sinirini bozan bi durum zaten...
fakat arkadaşın önemli bir noktayı unutmuş ki o da vücudun virüsü yenebileceği canım...uykuda da durabilir ama uzun zaman siğilsiz geçerse, sistem virüsü yenebiliyor da...=)

arkadaslar birsey sorcam ya yardimci olursaniz sevinirim.
nasil sigiller yani boyutu nasil yani kucuk mu cok mu kucuk buyuk mu nasil sigiller?bende birseyler var ama anlayamadim cozemedim. ya resim felan yok mu bu sigilleri gosteren. nasil oluyor sigil anlamadim.

canım, kişiden kişiye değişiyor siğilin şekli ama genelde birbirinden ayrı duran ten renginde veya kırmızıya dönük, et benine benzeyen, elle dokunulduğunda hareket eden, bazen ise karnıbahar gibi, bazen de üzüm gibi pıtırak şeklinde olabilirler.
internette genital siğil yazıldığında çıkan görsellere aldanma ve onlar yanıltıcı ve gereksiz yere telaşlanmanı sağlayıcı fotoğraflar olabilir çünki onlar müdahale edilmemiş ileri vakalar...

emin olmak için doktoruna görün canım, sevgiler! =)a.s.

slm kızlar.. nasılsınız ..ben bugun yine doktordaydım bi yakma operasyonu daha geçirdim :)))şüpheli ne varsa yaktık gülüyorum halime:))))bazen acaba diyorum rüyamı görüyorum artık tiye almaya basladım yoksa sinirlerimi aldırmak zorunda kalıcam:)))hepinizi öpüyorum

çok üzgünüm merhaba arkadaşlar..aslında ben aranıza 3 ay önce katıldım..bendede aynı sorun.ilk makatda sivilce sanıp önemsemedim..sonra doktora gittiğimde böyle bir hastalık olduğunu öğrendim yakma ve dondurma işlemleri geçirdim..yine çıktı..haftaya tekrar
tedavi ye gideceğim..internetden okuduklarım korkunç kanser filan..çok korktum..bilmiyorumm halimden endişelenmelimiyim!! bazen kendimi suçluyorumm..neden başıma geldi dye sorular soruyorum!! aktif bir cinsel hayatımda yoktuki( BİLMİYORUM...KAFAM KARIŞIK...:çok üzgünüm::çok üzgünüm

geçmiş olsun caspercım...
üzülme tatlım, geçecek =)

malesef bazı doktorlar ne kadar ısrarcı olsa da, bu virüs ilişki ile değil, temasla bulaşıyor...yani tuvaletlerden, havuzlardan, saunalardan...hatta havlulardan.

siğil çıktıysa şanslıyız kızlar, kanser riski yok...korkmayın...tedavileri aksatmayın, smear testi mutlaka yaptırın...gün aşırı genital bölgeyi Biokadin solisyon ile yıkayın. durumu müsait olanlar biokadin'in vajinal fitilini kullanabilir ama haftada en fazla 2 kez. (bunu vajinanın içinde de siğili olanlar yapmalı)

sevgiler canlarım!:1hug:

bütün yazılarını okudum nisancım..çok pozitif bir insansınn..inşallah şu kötü günler biran önce geçer..bidahada geri gelmez( bazen çok pozitifm allah beterinden saklasın diyorumm..bazende ümitsizliğe kapılıyorumm...inşallah geçecekk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…