- 13 Kasım 2008
- 16
- 1
- 38
merhaba bayanlar.neredeyse 88 sayfayı da okudum.ben daha doktora gitmedim ama benimde vajina ve anüs arasında minicik et parçaları gibi tenimle aynı renkte garip pütürler oldu son 2 haftadır.inanılmaz korkuyorum uykularım kaçıyor.erkek arkadasım benim dısımda biriyle korunmasız birlikte olmadığnı söylüyor.ondangeçmiş olma ihtimali oldugunu sanmıyorum ama başkasıyla da beraber olmadım ben.acaba ağdacıdan mı geçti.yada illaki hpv midir bu et parçaları.çok korkuyorum çok yanlız hissediyorum.çünkü öğrenciyim ve cinsel yolla bulastıgı için ailemede söliyemiyorum.kendim baş etmeye çalışıyorum.bana ne kadara mal oldugu konusunda fikir verirmisiniz.cunku aileme söliyemediğim için para benim için büyük bi sorun...yardım ederseniz sevinirim
jizemuuu..ben de seninle aynı kaderi paylaşiyorum :) ben de aileme hiçbişey söyleyemedim aynı zamanda öğrenciyim..fakederetmez jinekoloğa gittim ama fazla ilgili bir doktor değildi hatta beni cildiyeye yönlendirdi..cildiye tipik hpv dedi dondurma işlemi uyguladı ancak ben de hiç bir değişiklik yapmadı bu dondurma işlemi(bu arada 100 ytl vermiştim dondurma olayına)..sonrasında başka cildiyeye gösterdim o da önemli bir sorun olmadığını söyledi ancak içim rahat etmedi..ben de burda nisan arkadaşimizin önerdiği özel göztepe hastanesindeki fatih beye gittim..gerçekten övdüğü kadar varmış..doktorun yaklaşımı tavrı hastayı inanılmaz etkiliyor..fatih bey de hpv siğili olmadığını hele tipik hiç olmadığını söyledi baya da uzun muayene etti baştan savma gibi bir durum kesinlikle yok..
gördüğün gibi doğru düzgün doktora ulaşana kadar ben bir çok doktora masraf yapmiş oldum ..bence sen etrafından da duyduğun bildiğin güvenilir bir jinekoloğa git öncelikle ki benim kadar zaman kaybetme hem de masrafın artmasın..ama önce mutlaka doktora görün kafanda kurma bir sürü şey..bu arada ssk ve emeklisandiği bağkurla devlet hastanelerinde yakma olayını ücretsiz halledebiliyorsun sanıyorum aynı zamanda anlaşmaları olan özel hastanelerde belli oranlarda indirim yapiyorlar..son olarak bir şey söylemek istiyorum prezervatif kesinlikle hpv ye karşi %100 koruyucu değilmiş çünkü prezervatif dişinda kalan herhangi bir noktada siğil olması ve kişiye temas etmesi hastalığı bulaştırmaya yeterli oluyormuş..umarım sendekiler siğil değildir en kötü ihtimalle siğil olduğunu düşünelim nerden geldiğini düşünerek kendini üzmemeye çalış dediğin gibi cinsel ilişki temas esnasında olabileceği gibi herhangi bir ağda salonundan da kapmış olma ihtimalin var..kendine iyi bak pozitif ol ve hijyene her daim dikkat et..benim bu süreçte öğrendiğim bunlar umarım birazcık faydam olmuştur..kendine iyi bakk bunların hepsi geçicek unutmaaa!! a.s.